Milenka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 o to dobrze, że mąż w domu. hehehe a propos juz szukam jest! :lol: Facet w galarecie..... Wiedzą to kochanki i wiedzą to żony: Facet przed konsumpcją ma być wymoczony. Można go doprawić szczyptą pikanterii, żeby nie był mdławy,(lecz bez fanaberii). Potem na ogniu zmysłów gotujemy faceta. Kiedy zdjąć go z ognia?-wie każda kobieta. Trzeba tu uważać moje drogie panie, bardzo niekorzystne jest przegotowanie. A i jeszcze jedno(niech mi każda wierzy) źle jest także, gdy facet jest trochę nieświeży... Po"myśliwsku"smakuje, gdy masz chęć polować, a po"prowansalsku", gdy chcesz go całować, "na słodko"zbyt nudzi, "na ostro"zbyt brudzi, w 'sosie słodko-kwaśnym"najczęściej marudzi. Nie próbujcie jednak w zalewie octowej, bo go nabawicie w mig frustracji nowej. Gdy za dużo octu jest w waszej miłości jest to zagrożeniem dla jego męskości. A więc dochodzimy do ciekawej puenty: że najlepszy facet jest leciutko"ścięty" Dodaj więc Kochana szczyptę żelatyny i spożywaj go "na sztywno", lecz bez sztywnej miny... :D hhahhhahahha :D :D :D świetne! No ładnie ja pitole jestem w pracy miałam akurat klienta i ukradkiem czytałam petent jakoś dziwnie spoglądał na mnie hehe Cytuj
Milenka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 https://www.paskudek.pl/animacje/lp_001.html :lol: :D ...dobrze że jestem sama hahhahah ja nie mogę dobre "kiedy babkę masz na chacie... Cytuj
Śliweczka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 https://www.paskudek.pl/animacje/lp_009.html :lol: Cytuj
Milenka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Z innej beczki: https://www.joemonster.org/filmy/4364/malpa...spiewa-jacksona Kończy sie seminarium poświęcone osmozie cieczy. Profesor podsumowuje: "I tak własnie ścieka woda. Czy wszystko jest zrozumiałe?" Nagle wstaje Afrykanczyk i mówi: "Ja ciegoś nie rozumiem. Jak to jest: woda ścieka i pies ścieka?". Cytuj
Milenka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Jasiu wrócił na wieś z pracy w Anglii. Ojciec: - Weź, rozrzuć gnój. Jasiu: - What? Ojciec: - Łot krowy i łot konia. :lol: Cytuj
Śliweczka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Hehehehehehehehe,dobre ,dobre...what?.... :lol: Cytuj
Maruda Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ale humorkiem tryskacie dziewczynki kochane z rana :D Przepis 'na galaretkę' baardzo mi się podoba - taki dietetyczny :D Ja zaraz się zbieram na mecz... :D i na grilla :lol: Fajnie, że pogoda dopisuje!! Udanego weekendu!! Cytuj
lenox Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Aż dziwne prawda tym bardziej że waga nadal constans :D ...no ba już świruje od nich ale pozytywnie :D A co z naszym Rodzynkiem, hmm pewnie stał się teraz wirtuozem w kuchni i jej nie opuszcza nie ma casu na pogaduchy z nami :D M. Witam j dzieki za pamiec wczoraj bylem troszke niedysponowany i nie bylo mnie na necie ale teraz wracam do zywych i jestem,3-CI DZIEN na kurczaczkach i rybkach z dodatkiem jajeczek POZDRAWIAM WAS MILE PANIE a wiruozem w kuchni to bede jak przyjdzie do tego czas czyli odpowiednie pozniejsze etapy :lol: Cytuj
Maruda Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ale coś czuję, że będę musiała nadrabiać w czytaniu już po dzisiajeszym dniu!! Dzisiaj na szczęście odzyskałam lepszy humor - warzywka :lol: Ale po nich wrócę znowu do 5/5 - bo w sumie przy zmianach jakie sobie zafundowałam wcale nie straciłam więcej kg Więc może te 5/5 jest najwłaściwsze. Aaaaaa... właśnie znalazłam to surimi - powiem wam, że wcale nie było łatwo. No i smakuje mi na 'surowo' i w jajecznicy MNIAM. Dziękuję i pa. Cytuj
lenox Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 o to dobrze, że mąż w domu. hehehe a propos juz szukam jest! :lol: Facet w galarecie..... Wiedzą to kochanki i wiedzą to żony: Facet przed konsumpcją ma być wymoczony. Można go doprawić szczyptą pikanterii, żeby nie był mdławy,(lecz bez fanaberii). Potem na ogniu zmysłów gotujemy faceta. Kiedy zdjąć go z ognia?-wie każda kobieta. Trzeba tu uważać moje drogie panie, bardzo niekorzystne jest przegotowanie. A i jeszcze jedno(niech mi każda wierzy) źle jest także, gdy facet jest trochę nieświeży... Po"myśliwsku"smakuje, gdy masz chęć polować, a po"prowansalsku", gdy chcesz go całować, "na słodko"zbyt nudzi, "na ostro"zbyt brudzi, w 'sosie słodko-kwaśnym"najczęściej marudzi. Nie próbujcie jednak w zalewie octowej, bo go nabawicie w mig frustracji nowej. Gdy za dużo octu jest w waszej miłości jest to zagrożeniem dla jego męskości. A więc dochodzimy do ciekawej puenty: że najlepszy facet jest leciutko"ścięty" Dodaj więc Kochana szczyptę żelatyny i spożywaj go "na sztywno", lecz bez sztywnej miny... :D BRRRAWWWOOOOOOOOOOOOOOOO NIE WIEDZOIALEM ZE MAMY TUTAJ TAKIE UZDOLNIONE OSOBY JESYEM POD WRAZENIEM Cytuj
oliwi3a Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Cześć dziewczyny i chłopcze Zdaje mi się że pomyliłam forum, :D gdzie ja teraz jestem? :lol: Cytuj
Milenka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witam j dzieki za pamiec wczoraj bylem troszke niedysponowany i nie bylo mnie na necie ale teraz wracam do zywych i jestem,3-CI DZIEN na kurczaczkach i rybkach z dodatkiem jajeczek POZDRAWIAM WAS MILE PANIE a wiruozem w kuchni to bede jak przyjdzie do tego czas czyli odpowiednie pozniejsze etapy :lol: Witamy, i cóż tam słychać u Ciebie mój Drogi? Cytuj
Milenka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zdaje mi się że pomyliłam forum, :D gdzie ja teraz jestem? :D hehe :lol: :D :D Cytuj
Śliweczka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Cześć dziewczyny i chłopcze Zdaje mi się że pomyliłam forum, :D gdzie ja teraz jestem? :D hehe,dobrze trafiłaś,to wciąż to samo forum ,opętane przez głupawkę :lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi