Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śliweczka biedactwo tak zapracowana przed tą komunią,że nie ma czasu do nas zajrzeć :D dobrze,że to już za 2 dni i wszystko wróci do normy.Cieszę się wszystkimi Waszymi sukcesami.Dziś dostałam list ze strony Ducana z przepisami i poradami ,ale po francusku :D uczyłam się tego języka w ogólniaku,ale prawie nic nie pamiętam,więc nie za bardzo wiem co do mnie napisali.Maragrete dojdziesz do 3 fazy ,nawet sama nie zauważysz ,że tak szybko to minęło :D jutro cały dzień w pracy,zajrzę do Was w niedzielę.Buziaki [LINK NIEAKTUALNY]

Opublikowano
Coś ty !? Nie mów że nie ma sie dla kogo starać ! tak nie wolno nawet mysleć...

Zrobisz to D L A S I E B I E !!!

Ja tez jestem sama z synem, mój mąż zmarł nagle cztery lata temu w wieku 44 lat, w pełni sił, planów, zamierzeń - nie dawałam sobie rady długo z własnymi emocjami..... ale juz to sama w sobie "przepracowałam' i jest teraz lepiej, i też gubię te kilogramy sama dla siebie, dla zdrowia, dla lepszego samopoczucia i lepszego wyglądu też.....

Toż napisałam, że sama dla siebie! I dla zdrowia! :D

Bardzo mi przykro z powodu Twego męża, dobrych jakoś tak szybko Bozia zabiera. Widocznie są mu potrzebni.

Melduję, że hantle kupione! Od dziś walczymy ze 'zwisami' :D:):D.

Opublikowano
czesc wszystkim :D

Jak tu dzisiaj fajnie i gwarno!

Margot- no brawo :D Super wynik w pierwszym miesiacu!

Maruda- czesc, witaj spowrotem

Pola- nie wazne ze wolno ale wazne ze w ogole...zaledwie wczoraj rozmawialam z kolezanka ktora pomimo ze na dietach od 2 m-cy to nie schudla ani grama- to jest dopiero dol! A no i jak juz bedziesz widziala efekty po sobie, to od razu sie taka pewna siebie zrobisz :grin: fajne uczucie

Margarete- zuch dziewczyna, i tak trzymaj!

Jak kogos pominelam to przepraszam.

Ja dzisiaj kolejne -40dkg ale po glowie chodza mi kosmate mysli...i juz nie mam sily woli zeby sie opierac wiec chyba sobie zgrzesze zeby miec z glowy. Ojj...no nie wiem :D

Dzięki Bagi za miłe słowa :D. Pewności siebie mi nie brak, ale miło będzie czuć się lekko :-D

Pozdrawiam Cię serdecznie.

Opublikowano

Witajcie!!

MARGOT, ale Ci zadroszczę :D ja też od miesięca (prawie) na diecie i nie mogę się pochwalić takim wynikiem. Co prawda nie jest on zerowy, ale jakoś wolno mi to idzie.

W każdym razie gratuluję wszystkim spadków :D Ja do trzeciej fazy to mam jeszcze pewnie kilka dobrych miesięcy, to co pokazał test się niestety nie zgadza, ale się nie poddaję!!

Opublikowano

Hey ,

Witam wszystkich wlasnie zwazylam sie i po 3 dniach fazy uderzeniowej ubylo mi dokladnie 2 kg i 10 dkg.Bardzo sie ciesze i chcialam sie tym malym sukcesem podzielic z Wami.

Pola dostalas tyle milych slow wsparcia i przy okazji historii z zycia wzietej ze az lza mi sie w oku zakrecila.Tez chcialabym dodac od siebie ze warto robic rozne rzeczy dla siebie i z mysla o sobie bo jestesmy tego warte i nagradzac siebie za rozne sukcesy i rozpieszczac tez zwlaszcza gdy nie ma kto tego robic.Ja mam za soba tez historie z zycia wzieta ale dzis wiem ze zycie jest cudowne szczegolnie na wiosne kiedy tyle jest wspanialych rzeczy dookola.Dzisiaj stalam pod klonem ktory sama posadzilam kilka lat temu w moim ogrodzie i podziwialam piekne zielono czerwone liscie.Ktos moglby pomyslec ze cos ze mna jest nie tak patrzac z boku ale co mnie to obchodzi,ja jestem szczesliwa i to jest najwazniejsze.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Jagoda gratulacje!!! Niezły wynik po trzech dniach!

Oczywiście, że jesteśmy warte wszystkiego!!! Podpisuję się pod tym. Zawsze warto robić coś dla siebie, a nie wciąż dla innych.

Opublikowano
Hey ,

Witam wszystkich wlasnie zwazylam sie i po 3 dniach fazy uderzeniowej ubylo mi dokladnie 2 kg i 10 dkg.Bardzo sie ciesze i chcialam sie tym malym sukcesem podzielic z Wami.

Pola dostalas tyle milych slow wsparcia i przy okazji historii z zycia wzietej ze az lza mi sie w oku zakrecila.Tez chcialabym dodac od siebie ze warto robic rozne rzeczy dla siebie i z mysla o sobie bo jestesmy tego warte i nagradzac siebie za rozne sukcesy i rozpieszczac tez zwlaszcza gdy nie ma kto tego robic.Ja mam za soba tez historie z zycia wzieta ale dzis wiem ze zycie jest cudowne szczegolnie na wiosne kiedy tyle jest wspanialych rzeczy dookola.Dzisiaj stalam pod klonem ktory sama posadzilam kilka lat temu w moim ogrodzie i podziwialam piekne zielono czerwone liscie.Ktos moglby pomyslec ze cos ze mna jest nie tak patrzac z boku ale co mnie to obchodzi,ja jestem szczesliwa i to jest najwazniejsze.

Pozdrawiam wszystkich.

To bardzo mądre, to co piszesz Jagódko. Właśnie wróciłam ze spaceru z psem. Nawdychałam się świeżego powietrza nad jeziorem, nacieszyłam się zabawą z moim pupilem. Ja jestem szczęśliwa. Mam troje wspaniałych dzieci, dwóch cudownych wnusiów, pracę, którą kocham i przyjaciół, na których mogę się wesprzeć. Uwielbiam kiedy po powrocie do domu wita mnie moja kocio-psia gromadka. No i teraz mam jeszcze Was i jestem pewna, że nie tylko w sprawie diety można na was liczyć :D. Czegóż więcej chcieć od życia. Radość sprawia mi wiosenny deszcz i zapach powietrza po nim, młoda soczysta zieleń na drzewach. Myślę, że ludzie nieszczęśliwi tego nie dostrzegają.

A więc pozdrawiam Was i wracam do pracy. Jutro mam zajęcia więc muszę sobie wszystko przygotować. Ale zajrzę jeszcze późnym wieczorem, żeby nie mieć zbyt wiele zaległości.

Pa pa.

Opublikowano
Witajcie!!

MARGOT, ale Ci zadroszczę :D ja też od miesięca (prawie) na diecie i nie mogę się pochwalić takim wynikiem. Co prawda nie jest on zerowy, ale jakoś wolno mi to idzie.

W każdym razie gratuluję wszystkim spadków :D Ja do trzeciej fazy to mam jeszcze pewnie kilka dobrych miesięcy, to co pokazał test się niestety nie zgadza, ale się nie poddaję!!

zuzieńko, najważniejsze,ze spada...

dziekuję i pozdrawiam

Opublikowano
Hey ,

Pozdrawiam wszystkich.

gratulacje! naprawdę niezły wynik :D

Opublikowano
To bardzo mądre, to co piszesz Jagódko. Właśnie wróciłam ze spaceru z psem. Nawdychałam się świeżego powietrza nad jeziorem, nacieszyłam się zabawą z moim pupilem. Ja jestem szczęśliwa. Mam troje wspaniałych dzieci, dwóch cudownych wnusiów, pracę, którą kocham i przyjaciół, na których mogę się wesprzeć. Uwielbiam kiedy po powrocie do domu wita mnie moja kocio-psia gromadka. No i teraz mam jeszcze Was i jestem pewna, że nie tylko w sprawie diety można na was liczyć :D . Czegóż więcej chcieć od życia. Radość sprawia mi wiosenny deszcz i zapach powietrza po nim, młoda soczysta zieleń na drzewach. Myślę, że ludzie nieszczęśliwi tego nie dostrzegają.

A więc pozdrawiam Was i wracam do pracy. Jutro mam zajęcia więc muszę sobie wszystko przygotować. Ale zajrzę jeszcze późnym wieczorem, żeby nie mieć zbyt wiele zaległości.

Pa pa.

grunt, to pozytywne nastawienie do życia :D pracusiu :D

Opublikowano

Hej Szalone Protalki i Protale!!! serdecznie wszystkim gratuluję sukcesów,idziecie jak burza,kiloski lecą w dół,fajnie oglądać Wasze suwaczki !!!!

U mnie też dobrze,ale zastanawiam się kiedy wejść w 3 fazę,tak bym chciała jeszcze zgubić ok.2kg mam nadzieję,że mi się uda.

Czasem troszkę zgrzeszę, a potem żałuję, lubię ciasta i dziś właśnie sobie pozwoliłam na torcik czekoladowy i śmietankowy,ale powiem Wam,że wcale nie smakowało mi to tak rewelacyjnie jak wyglądało,nie warto jeść słodyczy!!! :D

Opublikowano
Czasem troszkę zgrzeszę, a potem żałuję, lubię ciasta i dziś właśnie sobie pozwoliłam na torcik czekoladowy i śmietankowy,ale powiem Wam,że wcale nie smakowało mi to tak rewelacyjnie jak wyglądało,nie warto jeść słodyczy!!! :D

hehe, psycholożka :D

Opublikowano

YTAT(m_a_r_g_o_t @ 15.05.2009, 09:24) post_snapback.gifcześć wszystkim. dziś mija miesiac od rozpoczęcia przygody z dukanem :D osobiście jestem zachwycona... :grin: :D :D :D

podsumowując:

1. chudnę w szybkim tempie

2. raczej zdrowo chudnę

3. mogę się tak odżywiać na dłuższą metę

4. chodzę zadowolona, a nie głodna i zła

Margot gratuluję i też tak uważam,jest to dobra dieta i jestem zadowolona z efektów,a niektórzy mi mówią,żebym węcej nie chudła, melodia dla uszu......pa

Opublikowano
YTAT(m_a_r_g_o_t @ 15.05.2009, 09:24) post_snapback.gifcześć wszystkim. dziś mija miesiac od rozpoczęcia przygody z dukanem :D osobiście jestem zachwycona... :-D :grin: :D :D

podsumowując:

1. chudnę w szybkim tempie

2. raczej zdrowo chudnę

3. mogę się tak odżywiać na dłuższą metę

4. chodzę zadowolona, a nie głodna i zła

Margot gratuluję i też tak uważam,jest to dobra dieta i jestem zadowolona z efektów,a niektórzy mi mówią,żebym węcej nie chudła, melodia dla uszu......pa

zazdrośnicy.... :D schudnij, ile Ty chcesz

a ja.... bidulka, tyle jeszcze przede mną :D

pociechą jest tylko to, że lody (które jutro zrobię z przepisu nieocenionych śliweczki i marudki) będą bardzo smaczne :D