Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie odebrałam pocztę........ :D :D :D

Zima, Alpy, stok.

Facet rusza z góry, odbija się kijkami i jedzie na bombę.

Nagle podskakuje na muldzie, obraca go, leci w powietrzu, koziołkuje,

w tumanie śniegu wali z impetem prosto w drzewo...

Kijki w jedną, narty w drugą, gość totalnie rozwalony, zęby wybite,

krew z nosa, nogi i ręce poskręcane w dziwny sposób.

Otwiera nieprzytomne oczy, wciąga głęboko górskie powietrze i mówi:

- No i chujjjj, i tak lepiej niż w pracy !!!

-Panie Doktorze, mam kłopoty z zaśnięciem.

-Proszę brać te czopki, są bardzo mocne.

Przy następnej wizycie pacjent prosi:

-A mógłbym dostać coś słabszego? Bo jak się budzę rano to mam jeszcze

palec w duuuupie

Pani Kowalska, czy pani wie, że mój mąż to 300 procentowy impotent?

- 300 procentowy?

- Ano tak, Do wczoraj to on był 100 procentowy,

ale wczoraj spadł z drabiny, złamał sobie palec i zębami odgryzł język

:grin: :D :-D :D :D

miłego wieczoru, dobranoc

Opublikowano

Dla Ciebie Margot pociechą są lody,a dla mnie były bułeczki otrębowe,które dziennie zjadam na śniadanie,bez nich nie wiem jak bym sobie poradziła.Piekę w mikrofalówce 3-4 szt na raz i mam na 3-4 śniadania pyszną bułeczkę(czasem dodaję np.kminek lub inne ziółka ),do tego drobiowa wędlinka i serek wiejski light plus np.pomidorek i super !!!

Opublikowano

teraz na dzień dobry. czas obudzić towarzystwo :D

Adwokat pyta swojego klienta:

- Dlaczego chce się pan rozwieść?

- Bo moja żona cały czas szwenda się po knajpach!

- Pije?

- Nie, łazi za mną!

Rozmowa w pracy:

- Moja żona jest cudowna. Wieczorem, gdy wracam z pracy, ona całuje mnie, pomaga się rozebrać, zdejmuje mi buty, zakłada kapcie i gumowe rękawiczki.

- A po co gumowe rękawiczki.

- Żeby wygodniej mi się myło naczynia

Żona szyje sukienkę na maszynie, a mąż stoi nad nią i krzyczy:

- Teraz w lewo! Jeszcze bardziej! Prosto! Uważaj, nie za szybko! Przecież ty nie umiesz szyć!

- Po co te twoje głupie komentarze?

- Chciałem ci tylko pokazać jak się czuję, gdy jedziemy samochodem.

Młoda mężatka kupiła sobie składana szafę, ale jej radość nie trwała długo. W okolicy przejechał tramwaj i szafa się rozleciała. Zadzwoniła więc do sklepu i poinformowała o tym sprzedawcę. Sprzedawca zareagował natychmiast i przysłał pracownika, aby sprawdził co jest z tą szafą. Gość przyszedł złożył szafę i powiedział, że on wejdzie do niej i sprawdzi, co się stanie gdy nadjedzie tramwaj. W tym czasie wrócił mąż:

- Co pan tu robi?

- Jak powiem, że czekam na tramwaj to i tak mi pan nie uwierzy.

:D :D :grin: :D :-D :D :D :D :lol:

Opublikowano

Cześć nasza kochana śmieszko MARGOT

Jakoś dzisiaj reszta chyba zapracowana... Ja zaraz

będę sobie obiadek robić. Po wczorajszym basenie

i małym grzeszku.. waga nie skoczył do góry - i całe

szczęście. :D

Może wieczorkiem trochę poćwiczę.. ale do wieczora

tak daleko.. że obawiam się iż mogę się rozmyśleć.

Jeszcze ta pogoda taka senna, jesienna.. Ale przynajmniej

trawka będzie w końcu pięknie zielona!!!

Pozdrawiam i buziaczki!!!

Opublikowano

Hej Protalki!

Upieklam wlaśnie herbatnika- trochę mi opadł, ale nic to fajnie smakuje i dobrze zapycha, kremy mi jakos nie podchodzą a słodkiego mi sie chce. Śliweczki nie ma ........ale ja ją bardzo dobrze rozumiem bo j dopiero od czwartku normalnie funkcjonuję- znaczy dopiero odpoczęłam- majowki, rozwożenie pozyczonych naczyn..itp Nieźle wam idzie z tymi wagami kukam i kukam i coraz niżej..u mnie po komuni dopiero wczoraj wróciłam do swojej wagi, jeszcze kilo i "3"/wcale mi do niej nie spieszno/.Buźka...

Opublikowano

Witajcie!!!

Ja dziś też mam ciągoty na słodkie, więc piecze się "Sernik jak prawdziwy". Przed chwilą zajrzałam do piekarnika i nie uwierzyłam oczom, bo wyrósł ponad tortownicę!!! No ale niestety ma to do siebie, że po wyłączeniu opada :D Za to jest pyszny.

Pogoda szara bura i nijaka, waga stoi, ale co tam. Jutro niestety małe grzeszki będą bo idę na komunię.

Pozdrawiam cieplutko :D

Opublikowano

marudko, nie tylko Ty grzeszyłaś....

ale dziś zaczynam czysty protal wiec i grzechów będzie mniej (bo i mnie dopadł syndrom głodu na warzywach)

gdyby jednak chęci na grzeszenie nie minęły mam w zapasie lody i sernik wiedeńsko-prawdziwy. nastepnym razem zrobię z samych serków homogenizowanych... bo jakoś te moje 2 wypieki nie były za smaczne..wiec czas na własne modyfikacje (myslę o dodaniu budyniu do serków)

lody w smaku ekstra, tężeją właśnie...ale nie wiem, czy doczekają...:D

zuzka i dam radę- udanych wypieków :D

Opublikowano

Mama, tata i synek wybrali się do cyrku. Gdy na arenie pojawił się sło�, tata poszedł kupić słodycze. Nagle chłopiec wstaje i wyciągając rękę, krzyczy:

- Mamo, mamo, co to jest?

Zaskoczona pytaniem mama odpowiada:

- To jest ogon słonia.

Syn jednak wykrzykuje dalej:

- Nie! Pod spodem.

Zakłopotana mama odpowiada:

- Tooo... nic takiego.

Wraca tata, ale zapomniał kupić napojów, więc idzie po nie mama. Gdy tylko się oddaliła, synek wiesza się ojcu na ramieniu.

- Tato, tato, co to jest?

- To jest ogon, synu.

- Nie, pod spodem.

- To jest siusiak słonia.

Chłopiec chwilę się zastanawia, po czym mówi:

- A mama powiedziała, że to "nic takiego".

Ojciec z dumą rozpiera się na fotelu:

- No cóż, synku. Tatuś trochę mamusię rozpuścił

Opublikowano

Jasio został dyscyplinarnie wyrzucony z przedszkola. Trafił do innego. Pyta się tam znajomego: - Można palić? - Da się. - Można pić wódkę ? - Jak się podzielisz z wychowawcą to on nawet da szkło. - A dziewice są ? - Czyś ty zgłupiał? Co Ty, W żłobku jesteś ?

Mówi dziadek do wnuczka: - Nie wiesz jak nazywa sie ten Niemiec co mi wszystko chowa? - Alzeheimer dziadku.

Wjeżdża żaba na wózku inwalidzkim do restauracji francuskiej staje na środku sali rozgląda się i mówi z wyrzutem: - I co smakowały?

Niewidomy myje naczynia. Zaczyna od szklanek talerzy. W końcu myje tarkę. Myje myje nagle odkłada i mówi: Kurde jeszcze w życiu takich głupot nie czytałem.

Blondynka wykupiła wakacje w Tunezji. Znajomy ją pyta: - To kiedy wyjeżdżasz? - No właściwie to jestem już jedną nogą w Polsce a drugą w Tunezji. - To Włosi mają fajny widok...

Opublikowano
Jasio został dyscyplinarnie wyrzucony z przedszkola. Trafił do innego. Pyta się tam znajomego: - Można palić? - Da się. - Można pić wódkę ? - Jak się podzielisz z wychowawcą to on nawet da szkło. - A dziewice są ? - Czyś ty zgłupiał? Co Ty, W żłobku jesteś ?

Mówi dziadek do wnuczka: - Nie wiesz jak nazywa sie ten Niemiec co mi wszystko chowa? - Alzeheimer dziadku.

Wjeżdża żaba na wózku inwalidzkim do restauracji francuskiej staje na środku sali rozgląda się i mówi z wyrzutem: - I co smakowały?

Niewidomy myje naczynia. Zaczyna od szklanek talerzy. W końcu myje tarkę. Myje myje nagle odkłada i mówi: Kurde jeszcze w życiu takich głupot nie czytałem.

Blondynka wykupiła wakacje w Tunezji. Znajomy ją pyta: - To kiedy wyjeżdżasz? - No właściwie to jestem już jedną nogą w Polsce a drugą w Tunezji. - To Włosi mają fajny widok...

dobreee, o Tunezji nie słyszałam :D

Opublikowano

no i po co mi to bylo???/ zjadłam banana i jest mi niedobrze, ale nabralam takiejn ochoty na niego, ze nie moglam sie oprzec:(, ciasta u teściowej odmówiłam a też lubie, a banana nie:) ech zycie....

Opublikowano
no i po co mi to bylo???/ zjadłam banana i jest mi niedobrze, ale nabralam takiejn ochoty na niego, ze nie moglam sie oprzec:(, ciasta u teściowej odmówiłam a też lubie, a banana nie:) ech zycie....

Upsss... Bogi, a w książce pisze, że bananów to do końca życia nie!!

Ale to nic.. w porównaniu z moim wczorajszym hamburgerem.. :D

Tak mnie ten mój namawiał.. i klops - zjadłam. A to baba w raju kusiła,

a nie facet - masakra - świat staje na głowie... :D

Przed chwilą poćwiczyłam sobie, żeby jakoś to odpokutować.

To naprawdę kiepska sprawa - gdy coś zjesz, a waga na szczęście na

to nie zareaguje - bo niestety tych grzeszków jest przez to coraz więcej :D

Gdy wydaje się, że nic się nie dzieje jak się coś 'przemyci' do organizmu..

Oj - żebym tylko nie poległa na tym - bo moja figurka coraz bardziej mnie

cieszy, a nogi zaczynają wyglądać jak nogi.. Nie mogę tego zaprzepaścić.

Opublikowano

mam nadzieje ze to dlatego że jestem przed @ i tak mnie naleciało na tego banana:), zrobilam sobie krem kakaowy oczywiscie protalowy, jeszcze tylko jutro warzywka a potem protal:) mam nadzieje ze przez tego banana nie przytyje :D :D :D .ale cóż nie bede płakac nad rozlanym mlekiem. Postaram sie więcej nie grzeszyć. Śliweczko, trzymam kciuki za jutrzejszy bardzo ważny dzień dla Twojej pociechy jak i dla Ciebie:)