bogi Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 witam Mallina ranny ptaszku i wszystkie inne śpiochy:) u mnie ciepło i słonecznie,waga lelko w dół tak że jestem zadowolona, koncze kawke i do pracy, a juz dzisiaj czwartek super od soboty warzywka:) miłego dnia Cytuj
Anula1978 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Witajcie Protalki. Na Kujawach od samego rana pada i była nawet burza o 6 rano hi hi hi. U mnie nadal waga dalej stoi - uparta jest i to bardzo.....może drgnie po posiedzeniu w WC ale nie wiadomo kiedy to nastąpi. Pozdrawiam. Cytuj
Anula1978 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Aha i chyba zrobię dziś albo jutro sernik tylko powiedzcie mi który jest lepszy bo jak do tej pory zawsze robiłam ten zwykły. A teraz widzę wiedeński, z marchewką....i sernik jak prawdziwy..... Doradźcie mi. Pa Cytuj
zuza125 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Witajcie!!! U mnie po niedzielnej komunii waga podskoczyła i dopiero doszłam do wagi z suwaczka. A tu w sobotę następne grzeszki - idę na wesele :D I znowu waga podskoczy :mrgreen: No ale cóż... Jestem ciekawa co z tym rabarbarem??? Śliweczko co Ty o tym myślisz?? Oj taki kompocik ze słodzikiem mniam. Gratuluję wszystkim spadków i witam nowe Protalowiczki serdecznie!!!! Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Ja tylko powiem ze ostatnio mam wilczy apetyt i nie wazne ile bym zjadla ciagle jestem glodna :mrgreen: A wy tu caly czas o jedzeniu...aaaa. :D Alee...podsunelyscie mi pomysl na cos dobrego z rabarbarem- poki co nic nie powiem :D dopiero jak przetestuje. hihi Ide spac bo te obrazki z prawej szargaja moje nerwy :-D Dobranoc i milych snow wszystkim i zebysmy sie wszystkie obudzily jutro lzejsze! jeśli pomyślalas o biszkopcie z rabarbarem to jesteś druga :D.... Cytuj
jaa Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Również witam Malinko i inne ranne ptaszki (śpioszki również) :D Racja, na Kujawach od rana jakoś pochmurno no i wszędzie mokro :mrgreen: Bleeeee. A wczoraj było tak cieplutko, aż się chciało biegać :D Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Aha i chyba zrobię dziś albo jutro sernik tylko powiedzcie mi który jest lepszy bo jak do tej pory zawsze robiłam ten zwykły. A teraz widzę wiedeński, z marchewką....i sernik jak prawdziwy..... Doradźcie mi. Pa robiłam jak prawdziwy i wiedenski. bardziej podszedl mi wiedenski. dodatkowo wsypuje budyń i łyż. pr. do pieczenia piekę w małej tortownicy teflonowej wysmarowanej cieniutko oliwą (strasznie przez te otręby chyba i brak tłuszczu przywiera) Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Również witam Malinko i inne ranne ptaszki (śpioszki również) :D Racja, na Kujawach od rana jakoś pochmurno no i wszędzie mokro :mrgreen: Bleeeee. A wczoraj było tak cieplutko, aż się chciało biegać :D teraz u mnie robi sie brzydko, słychac burzę. ale cieszę sie, bo mam ogród Cytuj
jaa Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Faktycznie, duuuuuuuuużo deszczyku potrzeba :mrgreen: Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Faktycznie, duuuuuuuuużo deszczyku potrzeba :mrgreen: tylko zostanie podlewanie pod namiotem.. Cytuj
jaa Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Aha :D Wszyscy się tak modlili o ten deszcz i wymodlili :D Dobra, idemmmm do sklepu, trzeba się zaopatrzyć w jakieś produkty :mrgreen: Paaaaa kobietki Cytuj
Maruda Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 robiłam jak prawdziwy i wiedenski. bardziej podszedl mi wiedenski. dodatkowo wsypuje budyń i łyż. pr. do pieczenia piekę w małej tortownicy teflonowej wysmarowanej cieniutko oliwą (strasznie przez te otręby chyba i brak tłuszczu przywiera) Już miałam pytać.. bo myślałam, że ten budyń to normalnie z mlekiem najpierw robisz potem dopiero dodajesz do ciasta. Czyli sypki budyniek dodajesz. Wczoraj szukałam w Kauflandzie i realu - serków homo naturalnych.. Koszmar - nie było. Dzisiaj do tesko muszę iść - tam są na pewno!! Dzisiaj żadnych planów popołudniowych więc chyba trochę sobie podogadzam. Ale nie ma szans jeśli chodzi o mielenie naszych ,trocin'.. Wsypię je tak - zobaczymy co wyjdzie (no kurcze, nie mam w czym FOCH). Anula1978 mi też waga zastopowała, a na białkach jestem.. Znowu je sobie przedłuże ale to raczej dlatego, że nie wiem czy w przyszły weekend gdzieś nie wyjadę i chciałabym trafić na etap z warzywkami. Hihi.. ale plany przyszłościowe mamy podobne :mrgreen: Musi się udać!!! Zresztą chyba każdy marzy o własnym kątku!!! Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Już miałam pytać.. bo myślałam, że ten budyń to normalnie z mlekiem najpierw robisz potem dopiero dodajesz do ciasta. Czyli sypki budyniek dodajesz. Wczoraj szukałam w Kauflandzie i realu - serków homo naturalnych.. Koszmar - nie było. Dzisiaj do tesko muszę iść - tam są na pewno!! Dzisiaj żadnych planów popołudniowych więc chyba trochę sobie podogadzam. Ale nie ma szans jeśli chodzi o mielenie naszych ,trocin'.. Wsypię je tak - zobaczymy co wyjdzie (no kurcze, nie mam w czym FOCH). maszyna do mięsa, młynek do kawy, blender załatwi otręby :mrgreen: użyłam serków homo waniliowych do 5 % tłuszczu Cytuj
juggin Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Witam w słoneczny dzionek ( w Szczecinie piękne sloneczko świeci ). Dzisiaj 6 dzien uderzeniówki. Waga stanęła. Zauważyłam, ze rano nie moge nic w siebie wdusić, zadowalam sie otrebami z 2 łyzkami jogurtu. Za to wieczorem mogłabym jeśc wszystko i to w ilosciach hurtowych :D . Za oknem sloneczko, jeszcze tylko dzis i jutro i upragnione 2 dni laby. Pozdrawiam wszystkie Proteinki i zycze miłego dnia :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi