Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ooo,widzę że już sobie z suwaczkiem poradziłaś  :mrgreen:

Ile kilogramów zgubimy w uderzeniówce zależy w dużym stopniu od wagi wyjściowej.Ja schudłam na uderzeniówce 8 kg,ale ja zaczynałam od 140 kg!

Opublikowano
Cześć Śpioszki :D Widzę,że stało to się prawie regułą,że jestem pierwsza :D Zaraz za mną będzie Bogi i Pola a potem reszta towarzystwa.Śliweczka jak pożegna gości też przyleci na kawkę

Bardzo mi przykro, że Cię zawiodłam Mallinko. Niestety nie miałam dziś czasu, żeby wpaść na forum. Dopiero co wróciłam z pracy i od razu do komputera :mrgreen:. Też już się od Was uzależniłam.

Cholercia, zjadłam szproty w pomidorach i nie wiem, czy to dobrze. Jestem na B+W ale i tak chyba ie powinnam tego jeść. Zaraz sobie zrobię zieloną herbatkę, tylko doczytam forum do końca.

Pozdrowionka wszystkim.

Opublikowano
Polu - mi też jakoś ostatnio na białkach waga stoi, a na warzywkach

pięknie w dół.. Może chwilowo organizm się przestawił.

Wracam do jedzenia niesłodkiego serniczka.. :mrgreen:

Pozdrawiam serdecznie

Możliwe, zważę się w niedzielę rano w I dniu Białek, zobaczymy co się wydarzy.

Pozdrowionka :D

Opublikowano
 Też już się od Was uzależniłam.

Cholercia, zjadłam szproty w pomidorach i nie wiem, czy to dobrze. Jestem na B+W ale i tak chyba ie powinnam tego jeść. Zaraz sobie zrobię zieloną herbatkę, tylko doczytam forum do końca.

Pozdrowionka wszystkim.

Oj, o uzależnieniu to i ja mogę pogadać  :D Od 1 stycznia tylko forum i forum  :mrgreen:

Szproty w pomidorach mają sporo węgli,są solone i tłuste,ale ja czasem sie tez skuszę na jakąś rybcię w pomidorkach.A co...od czasu do czasu można troszkę pogrzeszyć  :D

Opublikowano

Po pracowitej nocy zmęczona Komarzyca wracała do domu. Marzyła tylko o jednym: Przysiąść w spokoju i przetrawić krwistą kolację, za którą musiała się tyle nalatać.

Pracowity Kornik rył kolejne tunele i drążył przez cały dzień. Zleceń napływało mnóstwo, nie miał nawet chwili wytchnienia. Postanowił zrobić sobie przerwę na papierosa i wyszedł na zewnątrz.

I wtedy się spotkali. Kornik patrzył na ponętne ciało Komarzycy, a ta, obrzucała zaciekawionym spojrzeniem jego muskularne ciało - Bzzz bzzz... - szepnęła Komarzyca. - Bezy bezy - odparł Kornik. To była miłość od pierwszego bzyknięcia. Kochali się jak szaleni, nie przejmując się niczym.

Plotka z szybkością błyskawicy rozeszła się po łące. I wtedy zaczęły się trudności. Świat stanął im naprzeciw. Postanowili zalegalizować związek.Rodziny odwróciły się od nich, a znajomi nie chcieli już ich znać. Zostali wyklęci, odrzuceni od reszty społeczeństwa.

Niedługo pózniej urodziło się dziecko... Potwór zrodzony z krwiopijcy Komarzycy i niestrudzonego drążyciela Kornika. Poczwara, przed którą wszyscy będą uciekać. - Dziecko, które tylko rodzice będą kochać... Z kołyski swymi złośliwymi oczkami spoglądał na rodziców... Tak narodził się ..... KOMORNIK!

Opublikowano

Żona do męża siedzącego przed komputerem.

- Kochanie puść mnie do klawiatury - ja też chcę trochę poserwować w internecie !

Mąż zrywając się z fotela :

- K*a czy jak ty myjesz garnki, to ja ci wyrywam gąbkę z ręki ...

Opublikowano

Witam kochane Protalki i Protale!!!!nawet nie zdążyłam przeczytać wszystkich postów,ale muszę przyznać,że wyniki macie super!!!Śliweczko jak Ty pięknie wyglądasz zza tego krzaczka!!!

Muszę przyznać,że najtrudniej gubi się te ostatnie kiloski,przynajmniej ja mam z tym kłopot i z ledwością przekroczyłam tą wstrętną 70-przekroczyłam w drugą stronę!!!

Pozdrawiam wszystkich !!!całuski !!!!

Opublikowano

Katecheta pyta ucznia:

Jaka mamy teraz Polske?

Chrzescijanska!

Jeszcze jaka?

Katolicka!

Jeszcze jaka?

Klerykalna!

A kiedys jaka byla?

NIEPODLEGLA

Opublikowano
Oj, o uzależnieniu to i ja mogę pogadać  :grin: Od 1 stycznia tylko forum i forum  :mrgreen:

Szproty w pomidorach mają sporo węgli,są solone i tłuste,ale ja czasem sie tez skuszę na jakąś rybcię w pomidorkach.A co...od czasu do czasu można troszkę pogrzeszyć  :grin:

Witaj Śliweczko, cieszę się, że wróciłaś. Jesteś takim dobrym duszkiem tego forum :D

Przez te cholerne szproty czuję się jakbym żabę zjadła. Już na pewno więcej ich nie kupię. Są moim pierwszym grzechem od początku diety. To już raczej rolmopsa wtrząchnę:D

Fajnie, że jest nas coraz więcej! Zawsze w ciężkich chwilach można pomyśleć, ze gdzieś tam, w sieci, są tacy sami, borykający się z tymi samymi problemami co my :-D.

Wiecie co, wcale mnie nie ciągnie do słodyczy, przynajmniej na razie. A piec uwielbiam!! Niestety jeść też. Ale zawzięłam się i myślę, że z Wami i się uda.

Pozdrawiam Was serdecznie :D

Opublikowano

Witam wszystkie Panie, a w szczegolnosci Nowa proteinke Mari.Mari ja tez uwazam ze twoj jadlospis jest ok!Ty masz malo do zrzucenia wiec i to moze byc powod ze mniej Ci ubylo, moje corki tez sa na diecie i chcialy schudnac gdzies 5-7 kg i tez w fazie uderzeniowej tylko 2kg.

-u mnie w koncu po 2 tygodniach waga ruszyla ale zobacze dokladnie w poniedzialek bo w tedy dokladnie sie waze.Maz czasami raczy mnie 1 piwkiem, wiem ze to zakazane ale ja jak ten osiolek pije dla dobrego smaku

Opublikowano

Na policję wpada zziajany facet i krzyczy:

- Okradli mi sklep!!!

- A był poświęcony?

- Nie.

- To nie ma przestępstwa.

- A co jest?

- Kara boska

Siedzi dwóch meneli na ławce:

- Ty Heniu, wiesz, że w kraju jest kryzys?

- Kryzys? A niby jak to nas ma dotyczyć?

- Masz znajomych bankierów, przedsiębiorców, maklerów?

- Nie no.. skąd..

- No to będziesz miał

Opublikowano

Pola Ciebie to ja podziwiam -pierwszy grzeszek od poczatku diety to jest cos!A ja niestety cos zawsze skubne chociaz na poczatku bylo tak wspaniale nic nie ruszylam a teraz jakis cukiereczek, ciasteczko :mrgreen:

Opublikowano
Śliweczko jak Ty pięknie wyglądasz zza tego krzaczka!!!

Ehehe,dziękuję Doris.Jak już pisałam cielsko schowane za krzaczkiem ,więc jakoś to zdjęcie dało się zrobić i aparat to przeżył  :mrgreen:

Polu,jeszcze nie jestem na pełnym etacie  :-D siostra jeszcze jest u nas,więc trzeba ją ugościć.Od czasu do czasu zaglądam,ale nie mam czasu na dłuższe forumowanie  :D  

Córcia zdała dzisiaj maturę ustną z Polskiego więc pijemy drinki  :D z colą light oczywiście.

Z rybek w puszce wolę makrelę lub filet ze śledzia w pomidorach ,bo szproty takie z flaczkami  :D niebardzo mi odpowiadają.Ale też wolę zjeść rolmopsa.Jak grzeszyć to smacznie  :grin:

Lenox,oplułam się ze śmiechu  :grin:

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano
Pola Ciebie to ja podziwiam -pierwszy grzeszek od poczatku diety to jest cos!A ja niestety cos zawsze skubne chociaz na poczatku bylo tak wspaniale nic nie ruszylam a teraz jakis cukiereczek, ciasteczko :mrgreen:

Nie ma powodu mnie podziwiać, ja na diecie dopiero 29 dni :D