Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fazy życia kobiety

Wiek / Napój:

17 Cooler alkoholowy

25 Białe wino

35 Czerwone wino

48 Don Perignon

66 Kieliszek Jack'a Daniels'a z Napkin

Wiek / Wymówki na randkę:

17 Musiałam umyć włosy.

25 Musiałam umyć i wetrzeć odżywkę we włosy.

35 Musiałam ufarbować włosy.

48 Staszek musiał ufarbować mi włosy.

66 Staszek musiał ufarbować mi perukę.

Wiek / Ulubiony sport:

17 zakupy

25 zakupy

35 zakupy

48 zakupy

66 zakupy

Wiek / Definicja udanej randki:

17 "McDonalds"

25 "Darmowy posiłek"

35 "Diament"

48 "Większy diament"

66 "Spokój jak w piątek popołudniu"

Wiek / Ulubiona fantazja:

17 wysoki, przystojny brunet

25 wysoki, przystojny brunet z pieniędzmi

35 wysoki, przystojny brunet z pieniędzmi

i z mózgiem

48 facet z włosami

66 facet

Wiek / Idealny wiek na zamążpójście:

17 17

25 25

35 35

48 48

66 66

Wiek / Idealna randka:

17 On proponuje zapłacić.

25 On płaci.

35 On przygotowuje śniadanie następnego dnia rano.

48 Następnego dnia rano on przygotowuje śniadanie dla dzieci.

66 On jest w stanie przeżuć śniadanie.

Opublikowano
Lenox, dzieki :mrgreen: wiesz co do biustu to ok, ale maly brzuszek?? poniżej wcięcia?? kiedys tak, ale wiesz postaram sie i tak bedzie!!!! :D jak schydne oczywiscie, ale rymowanka jest OK

Rybko te wciecia sa ponizej brzuszka

Opublikowano

Hrabia mówi:

- Janie, zasłałem łóżko

- to świetnie

- nie bałdzo

Pewnego razu, teściowa postanowiła sprawdzić swoich 3 zięciów. Za pierwszym razem przy nadarzającej się okazji, wskoczyła do studni i zięć uratował ją. Nazajutrz obok jego domu stał fiat z dedykacją "dla kochanego zięcia, teściowa".

Postanowiła sprawdzić drugiego zięcia.Wskoczyła do studni , drugi zięć ją uratował.Następnego dnia pod jego domem stał Polonez z dedykacją "dla kochanego zięcia, teściowa". Przyszła kolej na trzeciego zięcia. Znowu wskoczyła do studni. Zięć przyszedł popatrzył i odszedł, a nazajutrz pod swoim domem zobaczył mercedesa a tam dedykacja "dla kochanego zięcia, teść".

Opublikowano

Czesc, zglasza sie nowa odchudzaczka, przyjmiecie mnie do swego grona??

Podczytuje was od kilku dni. Jestem w 4 dniu I fazy. Waga początkowa: 60 kg,a chciałabym schudnać do 10 kg, czyli wrócić do mojej wagi sprzed ciązy...

Dieta przebiega u mnie smakowo - łagodnie, tzn smakuje mi to co jem, choc nie jest to jakos szczegolnie wyszukane :mrgreen: Waze mniej o 1 kg, ale po ciuszkach i figurze widzę, że to świetna sprawa, a mój mąż jak zobaczył dziś rezultaty - mocno mnie dopinguje :D planuje 5 dni I fazy, a pozniej system chyba 3/3, no chyba ze bede silna i wtedy 5/5.

Pozdrawiam was slonecznie :D

Opublikowano
Rybko te wciecia sa ponizej brzuszka

spoko, Lenox, ja przeczytalam maly brzuszek i wciecia i skomentowalam:),ze bedzie i mały i wciecia jak schudne, :mrgreen: tamte dwa wciecia poniżej brzyszka :D oczywiśscie sa :D :-D :D .

Był sobie facet, który dbał o swoje ciało. Pewnego razu stanął przed lustrem, rozebrał się i zaczął podziwiać swe ciało. Ze zdziwieniem stwierdził jednak, iż wszystko jest pięknie opalone oprócz jego członka! Nie podobało mu się to, wiec postanowił cos z tym zrobić. Poszedł na plażę, rozebrał się i zasypał cale swe ciało, zostawiając członka sterczącego na zewnątrz.

Przez plażę przechodziły dwie staruszki. Jedna opierała się na lasce. Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała cos wystającego z piasku. Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedna, to w druga stronę.

- Życie nie jest sprawiedliwe - powiedziała do drugiej.

- Czemu tak mówisz? - spytała tamta zdziwiona.

- Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70 to już o tym zapomniałam. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja nawet nie mogę przykucnąć!

Opublikowano

Polskie Menu"Fragmenty autentycznego menu z pewnej polskiej restauracji... Pisownia oryginalna...

"Półmisek firmowy, 2 osobowy"

"Dish of a firm, two personal"

"Zajazd Polski" kategoria I

"Polish INN" Category And

"Zapraszamy gości codziennie w godz. 8.00-23.00"

"We invite entertains every day in hour 8.00-23.00"

"Zamówienia na dania gorące przyjmujemy do godz.22.30"

"Orders on giving hot we accept to hour 22.30"

"Dania z drobiu"

"Denmark from poultry"

"Udko po wiedeńsku"

"Leg after wien's"

"Filet z kurczaka"

"Fillet from chicken"

"Zakąski zimne"

"Refreshment cold"

"Śledź w oleju"

"Śledź in oil"

"Ser żółty"

"Cheese yellow"

"Wędzonka krotoszyńska"

"Smoked bakon krotoszyńska"

"Szaszłyk po litewsku"

"Shashlik po litewsku"

"Jajko po wiedeńsku"

"Egg po wiedeńsku"

"Polędwica po amerykańsku na grzance, z brzoskwinią"

"Sirloin after ameryka on toast with peach-tree"

"Szaszłyk po litewsku"

"Shashlik after Lithuanian"

"Kotlet POLONIA"

"Chop Polish colony"

"Kotlet-bitki ala Marysieńka"

"Chop-bitki ala Marysieńka"

"Kotlet Saski z pieczarkami"

"Chop Saski from bake"

"Kluski połfrancuskie"

"Noodles half-franc

Opublikowano
Czesc, zglasza sie nowa odchudzaczka, przyjmiecie mnie do swego grona??

Podczytuje was od kilku dni. Jestem w 4 dniu I fazy. Waga początkowa: 60 kg,a chciałabym schudnać do 10 kg, czyli wrócić do mojej wagi sprzed ciązy...

Dieta przebiega u mnie smakowo - łagodnie, tzn smakuje mi to co jem, choc nie jest to jakos szczegolnie wyszukane :mrgreen: Waze mniej o 1 kg, ale po ciuszkach i figurze widzę, że to świetna sprawa, a mój mąż jak zobaczył dziś rezultaty - mocno mnie dopinguje :D planuje 5 dni I fazy, a pozniej system chyba 3/3, no chyba ze bede silna i wtedy 5/5.

Pozdrawiam was slonecznie :D

witaj edytah wsrod nas, piszesz ze czytasz nas od paru dni wiec zauwazylas ze na naszym forum njest bardzo wesolo, zyczymy szybkiego spadku wagi:)

Opublikowano

W sklepie była wyprzedaż komdonów. Starsza pani nie wiedząc co sprzedają pyta mężczyznę: przepraszam czy nie wie pan co tam sprzedają? Gościu na to: cukierki babciu. Babcia postanowiła kupić sobie trochę słodyczy. Poprosiła 30 dkg. Ekspedientka zdziwiona pyta: na co pani tyle? Na to babcia: Wie pani zębów nie mam, ale pomultać sobie mogę:mrgreen:

Opublikowano

Wchodzi baba do ginekologa i widzi dwóch facetów ubranych w białe fartuchy. Więc mówi:

- Panie doktorze chyba jestem chora, prosze mnie zbadac.

Rozbiera się i kładzie na fotelu. Kiedy jest już po wszystkim kobieta z nadzieją pyta:

- No i jak? Wszystko w porządku?

Na to odpowiada jeden z facetów:

- Proszę poczekać na lekarza. My tu tylko okna malujemy...

Widzi baba faceta z rozsuniętym rozporkiem i mówi :

- Sklep się panu otworzył...

A facet na to:

- To może chce pani porozmawiać ze sklepikarzem, hehe?

- Na razie to ja widzę magazyniera, jak śpi na worach !

Opublikowano

Rozporządzenie Ministra Finansów"Rozporządzenie

MINISTRA FINANSÓW

z dnia 29 października 2001 r.

w sprawie określenia nowych tytułów podatkowych podatku dochodowego od osób fizycznych

Dz.U. z dnia 30 października 2001

Na podstawie art. 10 ust. 1 oraz art. 27 ust. 1 ustawy z dnia 26 lipca 1991 r. O podatku dochodowym od osób fizycznych (Dz. U. Z 1993 r. Nr 90, poz., 416 i Nr 134, poz. 646, z 1994 r. Nr 43, poz. 163, Nr 113, poz. 547, Nr 123, poz. 602 i Nr 126, poz. 626, z 1995 r. Nr 5, poz. 25 i Nr 133, poz. 654 oraz z 1996 r. Nr 25, poz. 113, Nr 87, poz. 395, Nr 137, poz. 638 i Nr 147, poz. 686)

Zarządza się co następuje :

§1. W związku z koniecznością zwiększenia dochodów budżetu ustanawia się nowe źródła przychodów polegających opodatkowaniu podatkiem dochodowym od osób fizycznych:

Panny cnotliwe – podatek od luksusu 10 %

Panny nie cnotliwe – podatek od użyteczności publicznej 10 %

Stare panny – podatek od nieużyteczności publicznej 20 %

Prostytutki – podatek dochodowy 15 %

Mężatki – podatek obrotowy 8 %

Cichodajki – podatek od ruchomości 18 %

Żonaci z wdową posiadającą dziecko - podatek spadkowy 12 %

Kobiety w okresie – podatek VAT:

a) 7 dni 22%

b) 9 dni 40 %

c) 22 dni 100 %

Stare babcie – podatek od nieruchomości 10 % podstawy emerytury

Nosiciele wirusa HIV – podatek od darowizn 25 %

Panny w mini – podatek od widowiska 80 %

Spółkujący w krzakach – podatek leśny i gruntowy – 45 %

Spółkujący w samochodzie – podatek drogowy 25 %

Teściowe – podatek od nakładów zbędnych 50 %

Kobiety w ciąży – podatek od wartości dodanej 80 %

Małżeństwa – podatek za użytkowanie wieczyste 450 %

§.2 W związku z koniecznością natychmiastowego i właściwego wprowadzenia w życie powyższych przepisów karze podlegają:

Wdowcy – za zniszczenia mienia społecznego 60 %

Bezdzietne mężatki – za sabotaż 75 %

Panny z dzieckiem – za prowadzenie działalności bez wpisu do rejestru 100 %

Kawalerowie – za kłusownictwo 75 %

Rozwodnicy i rozwódki – za dezercję 85 %

Panny mówiące, że to pierwszy raz – za składanie fałszywych zeznań 40%

Cnotliwe kobiety pow. 18-go roku życia – za nieterminowe świadczenia 30 %

Rozporządzenie ww obowiązuje z dniem ogłoszenia i ma zastosowanie do przychodów uzyskanych na terenie RP.

WICEMINISTER RADY MINISTRÓW

MINISTER FINANSÓW

Prof. Marek Belka

Opublikowano

Typ Twojej partnerki"Kobieta - INTERNET: kobieta z trudnym dostępem

Kobieta - E-MAIL: na każde dziesięć jej wypowiedzi, osiem to kompletna beznadzieja

Kobieta - PRZEGLĄDARKA: tylko w twoich oczach wygląda ładnie

Kobieta - SERWER: zawsze zajęta, kiedy jej potrzebujesz

Kobieta - EXCEL: mówią, że potrafi wiele, ale zwykle używasz jej do czterech podstawowych potrzeb

Kobieta - WIRUS: znana także jako "żona"; przychodzi gdy się nie spodziewasz, instaluje się i zużywa wszystkie Twoje zasoby. Gdy próbujesz ja odinstalować, zwykle coś stracisz, ale gdy nie próbujesz - tracisz wszystko

Kobieta - WYGASZACZ EKRANU: nie jest wiele warta, ale przynajmniej jest z nią trochę zabawy

Kobieta - MULTIMEDIA: sprawia, że okropne rzeczy wyglądają całkiem ładnie

Kobieta - UŻYTKOWNIK: spieprzy wszystko, czego się dotknie i zawsze chce więcej niż jej potrzeba

Kobieta - RAM: zapomina o wszystkim kiedy ją odłączasz

Kobieta - FLASH-ROM: pamięta o wszystkim, na zawsze

Kobieta - DYSK TWARDY: wchłania coraz szybciej, mieści w sobie coraz więcej

Kobieta - CD-ROM: jest coraz szybsza i szybsza

Kobieta - WINDOWS: wszyscy wiedzą, że nic nie potrafi zrobić poprawnie, ale nikt nie może bez niej żyć

Kobieta - DOS: każdy ją miał co najmniej raz, ale nikt już jej nie chce

Kobieta - UNIX: wszystko robi dobrze, ale nikt jej nie rozumie

Kobieta - LINUX: ma dwie wersje miesiączki, po jednej na każde jajeczko

Opublikowano

Początkujący włamywacz po długotrwałej obserwacji, wreszcie pewnej nocy wchodzi do upatrzonego domu. Po ciemku zaczyna grzebać w szafie. Nagle słyszy:

- A Jezus to wszystko widzi... On na to wszystko patrzy!

Rozgląda się bojaźliwie, ale myśli, że przesłyszał się przez nerwy, przecież na pewno nie ma nikogo w domu.

Po chwili słyszy znowu:

- Jezus to wszystko widzi, Jezus na to wszystko patrzy...

Przestraszony zapala światło i widzi papugę, która znów mówi:

- A Jezus na to wszystko patrzy, on to wszystko widzi...

- Ktoś ty? - pyta papugi

- Papuga Genowefa

- Co za głupie imię dla papugi...

- Tak samo jak Jezus dla dobermana...

Przychodzi hipochondryk do lekarza

- Co panu jest?

- A co pan poleca

Opublikowano

Przychodzi baba do lekarza i skarży się że z tym starym już nie jest tak jak wcześniej.

-Probowaliście już z wiagrą?-pyta lekarz - Muśi pani po kryjomu mężowi do kawy zamieszać.

Za trzy dni przychodzi baba znów do lekarza. Lekarz pyta:

- I co pomogło?

- Nie panie doktorze. To było straszne.

- A co, co się stało?

- Moj mąż z brawurą zmiótł ręką nakrycie ze stołu. Zdarł z siebie, a potem ze mnie ciuchy i wziął mnie na stole.

- No to wspaniale. Tabletki pomogły.

- Tak panie doktorze. To był najlepszy sex jaki ja w życiu miałam, ale w Mc´Donaldzie nie możemy się więcej pokazywać.

Opublikowano

Facet jest jak:

Facet jest jak - KAWA: najlepszy jest silny, gorący, pełen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnąć przez całą noc i z mleczkiem.

Facet jest jak - CEMENT: po położeniu trzeba dużo czasu żeby stwardniał.

Facet jest jak - BATONIK CZEKOLADOWY: Słodki i pierwsze co robi, to dobiera ci się do bioder.

Facet jest jak - ŚRUBOKĘT: potrzebujesz, ale właściwie nie wiesz do czego.

Facet jest jak - TORBA TURYSTYCZNA: zapakuj piwem i już możesz zabrać wszędzie.

Facet jest jak - HOROSKOP: codziennie dyktuje ci co masz zrobić i zawsze się myli.

Facet jest jak - KOSIARKA: jak go osobiście nie popchniesz, to nic z jego funkcji.

Facet jest jak - STRUMYK: milo popatrzeć, ale trzeba pamiętać ,że nie każdy jest odpowiednio bystry.

Facet jest jak - MASCARA: znika na widok pierwszej łzy.

Facet jest jak - MINI SPÓDNICZKA: jak nie uważasz, zaraz odsłoni ci majtki.

Facet jest jak - MIEJSCA NA PARKINGU: najlepsi zawsze zajęci, wolni tylko "niepełnosprawni" lub najmniejsi.

Facet jest jak - KOTY: pokazują się tylko wtedy, gdy na stole postawisz jedzenie.

Facet jest jak BURZA ŚNIEŻNA: nigdy nie wiesz kiedy przyjdą, ile będą mieli centymetrów i ile wytrzymają.

Facet jest jak UŻYWANE SAMOCHODY: tanio można kupić, ale nie możesz na nich polegać.

Facet jest jak WAKACJE: zwykle nie takiej długości jak byś chciała.