Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ej, dziewczyny..(chyba za wcześnie wstajecie i to lewą nogą) jaki problem ominąć kawały? wystarczy jeden ruch palca wskazujacego prawej lub lewej rączki;) chyba nie odkryję Ameryki mówiąc, że dobry humor i samopoczucie jest rownie ważny jak dobre rady

dziękuję dziewczyny za miłe komentarze dotyczace mojego synusia

wszystkim mamuniom-wszystkiego najlepszego ;)

moze znajdziecie czas na odsłuchanie (ja często ryczę)

w wersji, którą lubię sluchać

https://www.youtube.com/watch?v=Lp36fR0gK5g...feature=related

w wersji wizualnej, wykonanie troszkę gorszej jakości

https://www.youtube.com/watch?v=H8H_er8IF3s

Margot strzelilas w 10 z ta piosenka :) dzieki

Opublikowano
ej, dziewczyny..(chyba za wcześnie wstajecie i to lewą nogą) jaki problem ominąć kawały? wystarczy jeden ruch palca wskazujacego prawej lub lewej rączki;) chyba nie odkryję Ameryki mówiąc, że dobry humor i samopoczucie jest rownie ważny jak dobre rady

dziękuję dziewczyny za miłe komentarze dotyczace mojego synusia

wszystkim mamuniom-wszystkiego najlepszego ;)

moze znajdziecie czas na odsłuchanie (ja często ryczę)

w wersji, którą lubię sluchać

https://www.youtube.com/watch?v=Lp36fR0gK5g...feature=related

w wersji wizualnej, wykonanie troszkę gorszej jakości

https://www.youtube.com/watch?v=H8H_er8IF3s

Witam

MARGOT można przewijać kawały ale moim zdaniem to tych jest nieraz za dużo,i trzeba przewijać ze 2 strony a odpowiedzi to faktycznie czasem trudno się doczekać.

Wiem że są osoby które lubią sobie poczytać więc może ŚLIWECZKA ma rację.Oczywiście że dobry humor jest ważny ale większość z nas zapisała się tu z innego powodu a musisz przyznać że ostatnio dominują kawały.Mam nadzieję że nikogo nie obraziłam ale chyba każdy może wyrazić swoje zdanie.pozdrawiam.

Opublikowano
edytah nic dodatkowego nie łykaj! Nie ma takiej potrzeby ! Wierz mi,ze tabletki Linea są do d..p . Kupiłam je kiedys i byłam po nich ciągle głodna , efekt był taki,ze zamiast chudnac, przytyłam :-/

nie polecam nikomu.ta dieta jest tak skuteczna,ze nie ma potzreby zazywania zadnych wspomagaczy .

Skoro dobrze sie czujesz i nie tęsknisz bardzo za warzywami to mozesz sobie przedłużyć pierwszą faze do 7 dni .

Dorotko ! masz w 100% racje, pracowałam jakiś czas temu w firmie produkującej ten "specyfik' i wiem co tam jest w środku, nie żeby jasiek świństwo, ale po prostu ziele kruszyny i inne zioła, których zadaniem jest usprawnić prace jelit, przeciwdziałac zaparciom, co w efekcie wspomaga ale tylko wspomaga efekty odchudzania.. niestety nawet autorzy tego leku w dziale technologicznym byli przeciwni kampanii marketingowej, zbudowanej na temacie " złoty srodek na odchudzanie". Ale cóz biznes jest biznes...

Opublikowano

Mam pytanie do asienki19873 jakie otreby kupujesz ja znalazlam tylko to :

post-14755-1243327551_thumb.jpg

post-14755-1243327611_thumb.jpg

wiem ze powinno byc w nazwie Weizen geschrotet und hafer geschrotet ale tych nie ma u mnie niestety ;) moze podsuniesz mi gdzie ty asienko kupujesz otreby i jak sie dokladnie nazywaja? Dziekuje juz z gory :)

Opublikowano
Dorotko ! masz w 100% racje, pracowałam jakiś czas temu w firmie produkującej ten "specyfik' i wiem co tam jest w środku, nie żeby jasiek świństwo, ale po prostu ziele kruszyny i inne zioła, których zadaniem jest usprawnić prace jelit, przeciwdziałac zaparciom, co w efekcie wspomaga ale tylko wspomaga efekty odchudzania.. niestety nawet autorzy tego leku w dziale technologicznym byli przeciwni kampanii marketingowej, zbudowanej na temacie " złoty srodek na odchudzanie". Ale cóz biznes jest biznes...

ehhh czego sie nie robi dla kasy :-/ . Juz nie wierze w takie tabletki chociaz kiedys bylam taka mądra ze zamówiłam cudowne pigułki, które reklamowała jedna ze znanych aktorek. Za 100 ,,truskawkowych cukierków,, zapłaciłam 200 zł . Chudłam oczywiscie ale dlatego,ze jadłam tylko i wyłącznie te cukierki post-9750-1243328018_thumb.gif . Po jakims roku w TVN-ie był program o oszustach sprzdajacych te magiczne drazetki. No cóż,,, za głupote trezba płacić

Opublikowano

masz calkowita racje Maragrete tylko kabze napychaja sobie na naiwnych "chudzielcach" i maja w nosie jak to dziala

Opublikowano
jaki problem ominąć kawały? wystarczy jeden ruch palca wskazujacego prawej lub lewej rączki;)

wierz mi,ze to juz jest problem . I wcale nie wystarczy ,,jeden ruch palca,, zeby ominac kawały. Czasami trzeba sie niezle naklikac zeby w koncu trafic na post , który dotyczy diety. To juz jest lekka przesada,zeby wstawiac po kilka stron samych kawałów .

Opublikowano
Pamietam,ze po fazie uderzeniowej dosłownie rzuciłam sie na kiszoną kapsute, zjadłam chyba 0,5 kg post-9750-1243319849_thumb.gif

Aneczko mozesz jesc : pomidory,ogórki,rzodkiewki,szpinak,szparagi,pory,zieloną fasole,kapustę,grzyby,seler,fenkuły ,wszelkie zielone sałaty łącznie z cykorią ,boćwinę,bakłażany,cukinię,paprykę a nawet marchew i buraki pod warunkiem ze nie będa dodawane do kazdego posiłku . Teraz jest wszystko świeze, pachnące i pyszne . Rób sobie sałatki np. z ogórka, pomidora, sałaty, cebuli polej to octem winnym , mówie ci pycha! Mozesz zrobić sobie barszczyk czerwony i zjesc z jajkiem na twardo

A nawet zupę botwinkę, tez pycha, właśnie w tym okresie, najlepsza

Opublikowano
Dziewczynki dziekuje za podpowiedz musze wyprobowac z tym ze ja jestem wybredna i nie zabardzo podchodzi mi ocet winny, pomidory i bocwina mimo ze probowałam reakcja jest odwrotna ;) niestety

Aneczka80 to moze z jogurcikiem? :) mozesz tez pokropic cytryna :)

Opublikowano
wierz mi,ze to juz jest problem . I wcale nie wystarczy ,,jeden ruch palca,, zeby ominac kawały. Czasami trzeba sie niezle naklikac zeby w koncu trafic na post , który dotyczy diety. To juz jest lekka przesada,zeby wstawiac po kilka stron samych kawałów .

przesadą jest to, co napisałas- "wstawiac po kilka stron samych kawałów".. ale to typowe ;)

dziwne, że tak często zmieniacie zdanie, to też jest typowe :)

miłego