balbina38 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 ej, dziewczyny..(chyba za wcześnie wstajecie i to lewą nogą) jaki problem ominąć kawały? wystarczy jeden ruch palca wskazujacego prawej lub lewej rączki;) chyba nie odkryję Ameryki mówiąc, że dobry humor i samopoczucie jest rownie ważny jak dobre rady dziękuję dziewczyny za miłe komentarze dotyczace mojego synusia wszystkim mamuniom-wszystkiego najlepszego ;) moze znajdziecie czas na odsłuchanie (ja często ryczę) w wersji, którą lubię sluchać https://www.youtube.com/watch?v=Lp36fR0gK5g...feature=related w wersji wizualnej, wykonanie troszkę gorszej jakości https://www.youtube.com/watch?v=H8H_er8IF3s Margot strzelilas w 10 z ta piosenka :) dzieki Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Margot strzelilas w 10 z ta piosenka ;) dzieki przepiękna....ckliwie się zrobiło:) czas powrocic do rzeczyistości Cytuj
oliwi3a Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 ej, dziewczyny..(chyba za wcześnie wstajecie i to lewą nogą) jaki problem ominąć kawały? wystarczy jeden ruch palca wskazujacego prawej lub lewej rączki;) chyba nie odkryję Ameryki mówiąc, że dobry humor i samopoczucie jest rownie ważny jak dobre rady dziękuję dziewczyny za miłe komentarze dotyczace mojego synusia wszystkim mamuniom-wszystkiego najlepszego ;) moze znajdziecie czas na odsłuchanie (ja często ryczę) w wersji, którą lubię sluchać https://www.youtube.com/watch?v=Lp36fR0gK5g...feature=related w wersji wizualnej, wykonanie troszkę gorszej jakości https://www.youtube.com/watch?v=H8H_er8IF3s Witam MARGOT można przewijać kawały ale moim zdaniem to tych jest nieraz za dużo,i trzeba przewijać ze 2 strony a odpowiedzi to faktycznie czasem trudno się doczekać. Wiem że są osoby które lubią sobie poczytać więc może ŚLIWECZKA ma rację.Oczywiście że dobry humor jest ważny ale większość z nas zapisała się tu z innego powodu a musisz przyznać że ostatnio dominują kawały.Mam nadzieję że nikogo nie obraziłam ale chyba każdy może wyrazić swoje zdanie.pozdrawiam. Cytuj
Maragrete Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 edytah nic dodatkowego nie łykaj! Nie ma takiej potrzeby ! Wierz mi,ze tabletki Linea są do d..p . Kupiłam je kiedys i byłam po nich ciągle głodna , efekt był taki,ze zamiast chudnac, przytyłam :-/ nie polecam nikomu.ta dieta jest tak skuteczna,ze nie ma potzreby zazywania zadnych wspomagaczy . Skoro dobrze sie czujesz i nie tęsknisz bardzo za warzywami to mozesz sobie przedłużyć pierwszą faze do 7 dni . Dorotko ! masz w 100% racje, pracowałam jakiś czas temu w firmie produkującej ten "specyfik' i wiem co tam jest w środku, nie żeby jasiek świństwo, ale po prostu ziele kruszyny i inne zioła, których zadaniem jest usprawnić prace jelit, przeciwdziałac zaparciom, co w efekcie wspomaga ale tylko wspomaga efekty odchudzania.. niestety nawet autorzy tego leku w dziale technologicznym byli przeciwni kampanii marketingowej, zbudowanej na temacie " złoty srodek na odchudzanie". Ale cóz biznes jest biznes... Cytuj
balbina38 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Mam pytanie do asienki19873 jakie otreby kupujesz ja znalazlam tylko to : wiem ze powinno byc w nazwie Weizen geschrotet und hafer geschrotet ale tych nie ma u mnie niestety ;) moze podsuniesz mi gdzie ty asienko kupujesz otreby i jak sie dokladnie nazywaja? Dziekuje juz z gory :) Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Dorotko ! masz w 100% racje, pracowałam jakiś czas temu w firmie produkującej ten "specyfik' i wiem co tam jest w środku, nie żeby jasiek świństwo, ale po prostu ziele kruszyny i inne zioła, których zadaniem jest usprawnić prace jelit, przeciwdziałac zaparciom, co w efekcie wspomaga ale tylko wspomaga efekty odchudzania.. niestety nawet autorzy tego leku w dziale technologicznym byli przeciwni kampanii marketingowej, zbudowanej na temacie " złoty srodek na odchudzanie". Ale cóz biznes jest biznes... ehhh czego sie nie robi dla kasy :-/ . Juz nie wierze w takie tabletki chociaz kiedys bylam taka mądra ze zamówiłam cudowne pigułki, które reklamowała jedna ze znanych aktorek. Za 100 ,,truskawkowych cukierków,, zapłaciłam 200 zł . Chudłam oczywiscie ale dlatego,ze jadłam tylko i wyłącznie te cukierki . Po jakims roku w TVN-ie był program o oszustach sprzdajacych te magiczne drazetki. No cóż,,, za głupote trezba płacić Cytuj
balbina38 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Dorotko ! masz w 100% racje, pracowałam jakiś czas temu w firmie produkującej ten "specyfik' i wiem co tam jest w środku, nie żeby jasiek świństwo, ale po prostu ziele kruszyny i inne zioła, których zadaniem jest usprawnić prace jelit, przeciwdziałac zaparciom, co w efekcie wspomaga ale tylko wspomaga efekty odchudzania.. niestety nawet autorzy tego leku w dziale technologicznym byli przeciwni kampanii marketingowej, zbudowanej na temacie " złoty srodek na odchudzanie". Ale cóz biznes jest biznes... masz calkowita racje Maragrete tylko kabze napychaja sobie na naiwnych "chudzielcach" i maja w nosie jak to dziala Cytuj
balbina38 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 przepraszam mialbyc cytat Maragrete ;) Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 jaki problem ominąć kawały? wystarczy jeden ruch palca wskazujacego prawej lub lewej rączki;) wierz mi,ze to juz jest problem . I wcale nie wystarczy ,,jeden ruch palca,, zeby ominac kawały. Czasami trzeba sie niezle naklikac zeby w koncu trafic na post , który dotyczy diety. To juz jest lekka przesada,zeby wstawiac po kilka stron samych kawałów . Cytuj
Maragrete Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Pamietam,ze po fazie uderzeniowej dosłownie rzuciłam sie na kiszoną kapsute, zjadłam chyba 0,5 kg Aneczko mozesz jesc : pomidory,ogórki,rzodkiewki,szpinak,szparagi,pory,zieloną fasole,kapustę,grzyby,seler,fenkuły ,wszelkie zielone sałaty łącznie z cykorią ,boćwinę,bakłażany,cukinię,paprykę a nawet marchew i buraki pod warunkiem ze nie będa dodawane do kazdego posiłku . Teraz jest wszystko świeze, pachnące i pyszne . Rób sobie sałatki np. z ogórka, pomidora, sałaty, cebuli polej to octem winnym , mówie ci pycha! Mozesz zrobić sobie barszczyk czerwony i zjesc z jajkiem na twardo A nawet zupę botwinkę, tez pycha, właśnie w tym okresie, najlepsza Cytuj
Aneczka80 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Dziewczynki dziekuje za podpowiedz musze wyprobowac z tym ze ja jestem wybredna i nie zabardzo podchodzi mi ocet winny, pomidory i bocwina mimo ze probowałam reakcja jest odwrotna ;) niestety Cytuj
balbina38 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Dziewczynki dziekuje za podpowiedz musze wyprobowac z tym ze ja jestem wybredna i nie zabardzo podchodzi mi ocet winny, pomidory i bocwina mimo ze probowałam reakcja jest odwrotna ;) niestety Aneczka80 to moze z jogurcikiem? :) mozesz tez pokropic cytryna :) Cytuj
balbina38 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 przepraszam mialbyc cytat Maragrete :) cos pokrecilam.............jej juz sama do siebie pisze :) ;) Cytuj
m_a_r_g_o_t Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 wierz mi,ze to juz jest problem . I wcale nie wystarczy ,,jeden ruch palca,, zeby ominac kawały. Czasami trzeba sie niezle naklikac zeby w koncu trafic na post , który dotyczy diety. To juz jest lekka przesada,zeby wstawiac po kilka stron samych kawałów . przesadą jest to, co napisałas- "wstawiac po kilka stron samych kawałów".. ale to typowe ;) dziwne, że tak często zmieniacie zdanie, to też jest typowe :) miłego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi