Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Marudo pietruszkę,pietruszkę,każda mężatka Ci to powie. :D :-( :oops:

mysle ze jedno i drugie nie zaszkodzi :) juz i tak tyle zlopiemy ze jedno w ta czy ta strone................ ;)

Śliweczko UDAŁO MI SIĘ!!!! HURA - Ty już się domyśisz o co chodzi

- wystarczy popatrzeć wyżej - hura - wkleiłam dwie wiadomości..

No to kochane - doświadczenie macie - to będę się Was słuchać :grin:

Już mojego do zielonej przekonałam - i jak do mnie wieczorem dzwoni

to melduje, że zaparzył i pije - więc tą pietruszkową też przemycę :)

Opublikowano
tez nie miewam ale dobrze wiedziec na przyszlosc hehe :D

O tak,na starość jak znalazł.A że ja będę laseczką z laseczką  ;) więc przyda mi się napewno  :grin:

Opublikowano
Wiecie co to ja zamiast pokrzywy wolę wywar z pietruszki,ma wiele zalet a oto trzy najważniejsze;

-silnie moczopędna

-zabija ,,smród"z buzi,co przy naszej diecie ważne

-zwiększa popęd płciowy. Przyśpiesza osiągnięcie orgazmu u kobiet i mężczyzn.

A resztę musicie przeczytać same,bo jest tego bardzo dużo.Pa.

Kochana same cudowne własciwości. Napisz prosze czy sama robisz to cudo czy gotowe kupujesz?

Opublikowano

Cieszę się że mogłam pomóc  :grin: Ja doszłam do tego metodą prób i błędów,a ile przekleństw rzuciłam w stronę komputera... ;)

Opublikowano

DZIEWCZYNKI JAKA JA JESTEM NIEDOŚWIADCZONA,JEŚLI CHODZI O KOMPUTER.

Wczoraj dostałam wiadomość na pocztę,że mam komentarz w profilu,nie wiedziałam jak się do niego dobrać,dziś znowu odczytałam na jakimś komunikatorze jeszcze z kwietnia,

Naprawdę najmocniej przepraszam że nie odpisałam,ja jestem samoukiem i dlatego nie wiedziałam że jeszcze gdzieś mam szukać wiadomości,

Opublikowano
Kochana same cudowne własciwości. Napisz prosze czy sama robisz to cudo czy gotowe kupujesz?

Ostatnio kupiłam w aptece za 3,5 zł,ale teraz w pisałam w gogle i wyskoczyło jak robić można z natki ,można z korzenia ale nie wiem jak smakuje bo z apteki to było w formie tabletek.

Opublikowano

No to kochane - doświadczenie macie - to będę się Was słuchać :grin:

Już mojego do zielonej przekonałam - i jak do mnie wieczorem dzwoni

to melduje, że zaparzył i pije - więc tą pietruszkową też przemycę :D

Tylko pietruszką to swojego raczej nie częstuj,bo nie będziesz miała z niego pożytku. ;)

Chodzi mi o ten fragment;

Przyśpiesza osiągnięcie orgazmu u kobiet i mężczyzn.

Opublikowano
Tylko pietruszką to swojego raczej nie częstuj,bo nie będziesz miała z niego pożytku. ;)

Chodzi mi o ten fragment;

Przyśpiesza osiągnięcie orgazmu u kobiet i mężczyzn.

HAHAHA Będę miała to na uwadze :grin:

Opublikowano

O Boże, ale postów, przestaję już to wszystko ogarniać, jak ten kot z dowcipu ;).

Tyle dobrych rad: Pokrzywa, pietruszka... . Z tej ostatniej to chyba zrezygnuję, gdzie ja będę chłopa szukać? Za leniwa jestem!! :grin:

A tak na poważnie - byłam dziś u fryzjerki, męskiej, bo nienawidzę siedzieć godzinami i czekać, zresztą nie mam czasu. A na wejście pani zrobiła mi miłą niespodziankę: O rany, ale pani schudła!!

No, to teraz mam motywację do dalszego działania :D.

Pozdrawiam Was i uciekam do pracy.

Opublikowano

Witajcie!!!

Marudo Ty wklejasz po dwie wiadomości, a ja nie potrafię fragmentu jednej wkleić, tylko albo całą, albo wogóle ;)

Podziel się kochana swoimi umiejętnościami z mniej doświadczonymi :D

Przy okazji!!! Spadł mi kolejny kilogram!!!! HURRRRRAAAA!!!!

Wiecie co? Jestem już o całe kilo lżejsza niż po drugiej ciąży. :grin:

Opublikowano
Witajcie!!!

Marudo Ty wklejasz po dwie wiadomości, a ja nie potrafię fragmentu jednej wkleić, tylko albo całą, albo wogóle ;)

Podziel się kochana swoimi umiejętnościami z mniej doświadczonymi :-(

Wtrące sie troszkę :grin: Aby usunąc to czego nie chcesz z cytatu innej osoby, to po kliknieciu odpowiedz (bezposrednio pod postem osoby, ktorej słowa chcesz cytować ) wyswietli Ci się cytat tej osoby i wtedy z tego cytatu wykasowujesz to co jest dla Ciebie zbędne. Ważne żeby na poczatku i końcu cytatu nie wykasowac słowa quote i nawiasów w którym to słowo sie znajduje.

Potem klikasz "dodaj odpowiedz" i gotowe :D

Opublikowano
Aneczko ja tez mam okropne brzuszysko , wogole to mam dziwna budowe bo mi nic nie idzie (tluszcz) w biodra i d...pe tylko w brzuch,

w pasie mam 90 cm a w tylku 98 cm i mam wielki problem z kupowaniem np.spodni i powiem ci ze zaczelam robic brzuszki,

zaczelam od 20 i sukcesywnie dodawalam 10 teraz robie 150 co drugi dzien wieczorkiem i brzuch zrobil sie mniejszy i skora bardziej napieta do tego rozne kremy i mysle ze jak juz schudne to bedzie oki.

Kochana z tymi wynikami na pasku to nie jest tak rozowo bo te kilogramy to mi spadly przez dwa lata stosowania roznych diet a wstawilam zeby sobie poprawic humor bo kazdej zjezdza sowaczek tylko nie mi ;)

Kochana właśnie tak myślałam o tych brzuszkach tylko cięzko się zabrać za nie :grin: ale i tak imponujący wynik :-( a suwaczka to ja nie umie zrobić :D

Opublikowano
Wtrące sie troszkę ;) Aby usunąc to czego nie chcesz z cytatu innej osoby, to po kliknieciu odpowiedz (bezposrednio pod postem osoby, ktorej słowa chcesz cytować ) wyswietli Ci się cytat tej osoby i wtedy z tego cytatu wykasowujesz to co jest dla Ciebie zbędne. Ważne żeby na poczatku i końcu cytatu nie wykasowac słowa quote i nawiasów w którym to słowo sie znajduje.

Potem klikasz "dodaj odpowiedz" i gotowe :grin:

DZIĘKUJĘ SERDECZNIE!!!

Opublikowano

Aneczka ja tez jestem bardzo, bardzo leniwa ale po rozmowie z faciem od fitness doszlismy do wniosku ze nie musze robic takich normalnych brzuszkow tylko to sie nazywa spiecia ...... kladziesz sie tak jak do brzuszkow i unosisz glowe z barkami na okolo 10-15 cm i tak powtarzasz okreslona liczbe razy a jeszcze lepiej gdy uniesiesz glowe i barki wytrzymac tak przez 3 sek. i powtorka te spiecia sa o tyle dobre ze teraz nie moge sie wykrecic bo juz nie mam wymowki : nie mam gdzie nog zaczepic albo nikt mi nie usiadzie na stopach abym mogla sie podciagnac i takie tam bzdety a te spiecia to nawet fajna sprawa ;)