Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
oczywiscie Sliweczko ze wpadne ..........wezme ciasto protalowe i jakas popitke :shock:

To czekam  :shock: Zrobię zebrę...i do popicia też się coś znajdzie  :-?

Opublikowano
No tak mi poprzewracały w ogródku że cebula jest w górze a szczypiorek rośnie pod spodem :-? Oczywiście z tego szczypiorku już nic nie będzie...

A w lesie można robić różne rzeczy,wiem Balbinko...naprzykład mieszkać...ja mieszkam w lesie dlatego nie muszę daleko od domu odchodzić żeby pobiegać i pojeździć rowerem :shock:

acha to oto chodzilo a ja nie zalapalam hehe ale mam zaplon :shock:

Opublikowano

Witam kochane chudzinki!

Waga spadła hurraa,może niedużo ale cieszę się z każdego spadku jak małe dziecko! :-?

U mnie pogoda taka sobie ale po południu chyba spadnie deszcz.

Jeśli chodzi o rower to ja bardzo lubię jeździc i zawsze jadę do lasu bo wtedy można fajnie się zrelaksowac :shock: co po pracy bardzo wskazane :shock: .

Opublikowano
Wiecie ja tez chcialam sobie szczeniaczka sprawic ale wlascicielka domu sie nie zgodzila............koszmar u mnie dzieci i zwierzeta sa nie mile widziane (wredna malpa) :shock:

Nie ,no muszę przyznac że to prawdziwy małpiszon,taki pawian normalnie :shock:

A ja jako dziecko chodowałam w słoiku ślimaki :-) ale z tego to mama była bardzo niezadowolona :-? .

Opublikowano

Dzien dobry.

Leże jeszcze w łózeczku i własnie z tego łóżeczka do Was piszę. Gardło mnie boli okrutnie, a na dodatek z wlasnej głupoty. Wczoraj zamroziłam sobie serek homo waniliowy z lidla- chciałam lody mieć. I miałam owszem , i zjadlam 3/4 po północy, a rano ledwo mówię i huczy mi w płucach. Poszalałam. Ale głód zmusza mnie do wstania, więc sie podnoszę. :-?

Pozdrowionka.

Opublikowano
Dzien dobry.

Leże jeszcze w łózeczku i własnie z tego łóżeczka do Was piszę. Gardło mnie boli okrutnie, a na dodatek z wlasnej głupoty. Wczoraj zamroziłam sobie serek homo waniliowy z lidla- chciałam lody mieć. I miałam owszem , i zjadlam 3/4 po północy, a rano ledwo mówię i huczy mi w płucach. Poszalałam. Ale głód zmusza mnie do wstania, więc sie podnoszę. :-?

Pozdrowionka.

No to poszalałaś kochana! Zdrowiej szybko!!!

Opublikowano
No to naprawdę wredna małpa  :shock: Szczeniaczki są takie słodkie  :-P Dzieci też oczywiście  :D

Hehe, oczywiście że dzieci są słodkie, głównie wtedy gdy śpią :shock:

Witam kochane chudzinki!

Waga spadła hurraa,może niedużo ale cieszę się z każdego spadku jak małe dziecko! :-?

GRATULACJE !!!!

Dzien dobry.

Leże jeszcze w łózeczku i własnie z tego łóżeczka do Was piszę. Gardło mnie boli okrutnie, a na dodatek z wlasnej głupoty. Wczoraj zamroziłam sobie serek homo waniliowy z lidla- chciałam lody mieć. I miałam owszem , i zjadlam 3/4 po północy, a rano ledwo mówię i huczy mi w płucach. Poszalałam. Ale głód zmusza mnie do wstania, więc sie podnoszę. :lol:

Pozdrowionka.

No kochana, to przydadzą ci sie życzenia duuuużo dużo zdrówka :-)

Opublikowano
Nie ,no muszę przyznac że to prawdziwy małpiszon,taki pawian normalnie :shock:

A ja jako dziecko chodowałam w słoiku ślimaki :-P ale z tego to mama była bardzo niezadowolona :-? .

Gratulacje  Czeremcho,niech dalej waga spada w takim tempie!!!

Hehe,ślimaki...A moja Julka łapie i hoduje jaszczurki  :-) A starsza Klaudia kiedyś myszkę polną złapała i też ją hodowała,dopóki jej myszka w palec nie dziabnęła ząbkami  :shock:

Opublikowano

czesc dorotaxx!! jestem pierwszy raz na forum, i mam pierwszy dzien diety protal, mam nadzieje, ze mi pomoze bo tez juz przeszlam wszystkie diety swiata, i ciagle jestem taka sama. wierze w ta diete bo moja siostra na niej jest i schudla 7 kg. przeczytalam wszystkie twoje rady, napewno sie przydadza:-) pozdrawiam, i bede informowac o moich wynikach

Opublikowano

Wczoraj dziewczynki pisałyście o lewatywie,wiem z własnego doświadczenia że woda z cytryną jest skuteczniejsza od tej z apteki,oczywiscie w umiarkowanych ilosciach,jak pisała Śliweczka.

Opublikowano
Gratulacje Czeremcho,niech dalej waga spada w takim tempie!!!

Hehe,ślimaki...A moja Julka łapie i hoduje jaszczurki :shock: A starsza Klaudia kiedyś myszkę polną złapała i też ją hodowała,dopóki jej myszka w palec nie dziabnęła ząbkami :-?

ehehe no tak z Julki to pewnie bedzie weterynarz! :shock:

Opublikowano
Dzien dobry.

Leże jeszcze w łózeczku i własnie z tego łóżeczka do Was piszę. Gardło mnie boli okrutnie, a na dodatek z wlasnej głupoty. Wczoraj zamroziłam sobie serek homo waniliowy z lidla- chciałam lody mieć. I miałam owszem , i zjadlam 3/4 po północy, a rano ledwo mówię i huczy mi w płucach. Poszalałam. Ale głód zmusza mnie do wstania, więc sie podnoszę. :shock:

Pozdrowionka.

Przykro mi Juggin, że gardło Cię boli. Rozumiem Cię doskonale,że musiałaś zjeść te lody, ja też jadam o dziwnych porach.

Połowę mojego protalowego ciacha zeżarł mi kot :-? . Zwlaszcza tam, gdzie był serek. Już próbował się dorwać do surowego ciasta, ale odpędziłam. Chociaż mam dowód, że rzeczywiście dobre.