Śliweczka Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 oczywiscie Sliweczko ze wpadne ..........wezme ciasto protalowe i jakas popitke :shock: To czekam :shock: Zrobię zebrę...i do popicia też się coś znajdzie :-? Cytuj
balbina38 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 No tak mi poprzewracały w ogródku że cebula jest w górze a szczypiorek rośnie pod spodem :-? Oczywiście z tego szczypiorku już nic nie będzie... A w lesie można robić różne rzeczy,wiem Balbinko...naprzykład mieszkać...ja mieszkam w lesie dlatego nie muszę daleko od domu odchodzić żeby pobiegać i pojeździć rowerem :shock: acha to oto chodzilo a ja nie zalapalam hehe ale mam zaplon :shock: Cytuj
balbina38 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 smigam na zakupy zamelduje sie pozniej :-? Cytuj
Śliweczka Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Balbinko,a jak waga? Spadła? Ciekawa jestem czy moje "masz to jak w banku" pomogło :-? :shock: :shock: Mam nadzieję że tak! Cytuj
Czeremcha Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam kochane chudzinki! Waga spadła hurraa,może niedużo ale cieszę się z każdego spadku jak małe dziecko! :-? U mnie pogoda taka sobie ale po południu chyba spadnie deszcz. Jeśli chodzi o rower to ja bardzo lubię jeździc i zawsze jadę do lasu bo wtedy można fajnie się zrelaksowac :shock: co po pracy bardzo wskazane :shock: . Cytuj
Czeremcha Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wiecie ja tez chcialam sobie szczeniaczka sprawic ale wlascicielka domu sie nie zgodzila............koszmar u mnie dzieci i zwierzeta sa nie mile widziane (wredna malpa) :shock: Nie ,no muszę przyznac że to prawdziwy małpiszon,taki pawian normalnie :shock: A ja jako dziecko chodowałam w słoiku ślimaki :-) ale z tego to mama była bardzo niezadowolona :-? . Cytuj
juggin Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Dzien dobry. Leże jeszcze w łózeczku i własnie z tego łóżeczka do Was piszę. Gardło mnie boli okrutnie, a na dodatek z wlasnej głupoty. Wczoraj zamroziłam sobie serek homo waniliowy z lidla- chciałam lody mieć. I miałam owszem , i zjadlam 3/4 po północy, a rano ledwo mówię i huczy mi w płucach. Poszalałam. Ale głód zmusza mnie do wstania, więc sie podnoszę. :-? Pozdrowionka. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Dzien dobry. Leże jeszcze w łózeczku i własnie z tego łóżeczka do Was piszę. Gardło mnie boli okrutnie, a na dodatek z wlasnej głupoty. Wczoraj zamroziłam sobie serek homo waniliowy z lidla- chciałam lody mieć. I miałam owszem , i zjadlam 3/4 po północy, a rano ledwo mówię i huczy mi w płucach. Poszalałam. Ale głód zmusza mnie do wstania, więc sie podnoszę. :-? Pozdrowionka. No to poszalałaś kochana! Zdrowiej szybko!!! Cytuj
edytah Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 No to naprawdę wredna małpa :shock: Szczeniaczki są takie słodkie :-P Dzieci też oczywiście :D Hehe, oczywiście że dzieci są słodkie, głównie wtedy gdy śpią :shock: Witam kochane chudzinki! Waga spadła hurraa,może niedużo ale cieszę się z każdego spadku jak małe dziecko! :-? GRATULACJE !!!! Dzien dobry. Leże jeszcze w łózeczku i własnie z tego łóżeczka do Was piszę. Gardło mnie boli okrutnie, a na dodatek z wlasnej głupoty. Wczoraj zamroziłam sobie serek homo waniliowy z lidla- chciałam lody mieć. I miałam owszem , i zjadlam 3/4 po północy, a rano ledwo mówię i huczy mi w płucach. Poszalałam. Ale głód zmusza mnie do wstania, więc sie podnoszę. :lol: Pozdrowionka. No kochana, to przydadzą ci sie życzenia duuuużo dużo zdrówka :-) Cytuj
Śliweczka Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Nie ,no muszę przyznac że to prawdziwy małpiszon,taki pawian normalnie :shock: A ja jako dziecko chodowałam w słoiku ślimaki :-P ale z tego to mama była bardzo niezadowolona :-? . Gratulacje Czeremcho,niech dalej waga spada w takim tempie!!! Hehe,ślimaki...A moja Julka łapie i hoduje jaszczurki :-) A starsza Klaudia kiedyś myszkę polną złapała i też ją hodowała,dopóki jej myszka w palec nie dziabnęła ząbkami :shock: Cytuj
Gość xania Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 czesc dorotaxx!! jestem pierwszy raz na forum, i mam pierwszy dzien diety protal, mam nadzieje, ze mi pomoze bo tez juz przeszlam wszystkie diety swiata, i ciagle jestem taka sama. wierze w ta diete bo moja siostra na niej jest i schudla 7 kg. przeczytalam wszystkie twoje rady, napewno sie przydadza:-) pozdrawiam, i bede informowac o moich wynikach Cytuj
Czeremcha Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wczoraj dziewczynki pisałyście o lewatywie,wiem z własnego doświadczenia że woda z cytryną jest skuteczniejsza od tej z apteki,oczywiscie w umiarkowanych ilosciach,jak pisała Śliweczka. Cytuj
Czeremcha Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Gratulacje Czeremcho,niech dalej waga spada w takim tempie!!! Hehe,ślimaki...A moja Julka łapie i hoduje jaszczurki :shock: A starsza Klaudia kiedyś myszkę polną złapała i też ją hodowała,dopóki jej myszka w palec nie dziabnęła ząbkami :-? ehehe no tak z Julki to pewnie bedzie weterynarz! :shock: Cytuj
Bozena66 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Dzien dobry. Leże jeszcze w łózeczku i własnie z tego łóżeczka do Was piszę. Gardło mnie boli okrutnie, a na dodatek z wlasnej głupoty. Wczoraj zamroziłam sobie serek homo waniliowy z lidla- chciałam lody mieć. I miałam owszem , i zjadlam 3/4 po północy, a rano ledwo mówię i huczy mi w płucach. Poszalałam. Ale głód zmusza mnie do wstania, więc sie podnoszę. :shock: Pozdrowionka. Przykro mi Juggin, że gardło Cię boli. Rozumiem Cię doskonale,że musiałaś zjeść te lody, ja też jadam o dziwnych porach. Połowę mojego protalowego ciacha zeżarł mi kot :-? . Zwlaszcza tam, gdzie był serek. Już próbował się dorwać do surowego ciasta, ale odpędziłam. Chociaż mam dowód, że rzeczywiście dobre. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi