maho Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Hej dziewczyny, my z mamą używałyśmy czasem mąki sojowej odtłuszczonej. Może wypróbujecie? Sprawdziłam skład odżywczy i prezentuje się tak: mąka, sojowa, odtłuszczona Nazwa W 100 g. Energia 330 kcal Białko 47 g Tłuszcze 1.2 g Węglowodany 38.4 g Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 uuuuuuuu to nie dobrze ale moze sie znajdzie .............badzmy dobrej mysli :-? No niestety, nie znalazła się moja Mini, pewnie ją coś dorwało w lesie. Tak mi strasznie przykro!! Dziękuję wam dziewczyny: Śliweczko, Balbinko, Czeremcho, Pysiek, Bożenko za zainteresowanie. Wróciłam z pracy i miałam nadzieję, że kicia będzie już w domku. Syn jej szukał po okolicy, ani śladu. Idę rozpaczać!! Na nic nie mam ochoty. Cześć Wam, dobrej nocy. Cytuj
pysiek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Strasznie mi przykro Pola... :-? Cytuj
Śliweczka Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 No niestety, nie znalazła się moja Mini, pewnie ją coś dorwało w lesie. Tak mi strasznie przykro!! Dziękuję wam dziewczyny: Śliweczko, Balbinko, Czeremcho, Pysiek, Bożenko za zainteresowanie. Wróciłam z pracy i miałam nadzieję, że kicia będzie już w domku. Syn jej szukał po okolicy, ani śladu. Idę rozpaczać!! Na nic nie mam ochoty. Cześć Wam, dobrej nocy. Oj jak mi przykro Polu :-? Mój Leon też już od kilku tygodni się nie pokazuje i nawet nie wiem czy żyje...Być może jeszcze wróci,moje koty czasem kilka dni nie wracają.Bądź dobrej myśli. Maho ta mąka to świetny pomysł,ale ciekawe gdzie ja ją kupię jak u nas nie ma żadnych porządnych sklepów...A Wy gdzie ją kupujecie? Cytuj
Czeremcha Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 No niestety, nie znalazła się moja Mini, pewnie ją coś dorwało w lesie. Tak mi strasznie przykro!! Dziękuję wam dziewczyny: Śliweczko, Balbinko, Czeremcho, Pysiek, Bożenko za zainteresowanie. Wróciłam z pracy i miałam nadzieję, że kicia będzie już w domku. Syn jej szukał po okolicy, ani śladu. Idę rozpaczać!! Na nic nie mam ochoty. Cześć Wam, dobrej nocy. Jejku jak mi bardzo przykro Polu! Cytuj
juggin Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Polu- bardzo mi przykro z powodu Mini, ale trzeba mieć nadzieję,że Twoja włochata przyjaciółka wróci jeszcze. Koty chadzają własnymi drogami i zdarza im się wybrać na kilkudniowa wędrówkę. Pewnie sama znasz najlepiej jej zwyczaje, ale nadzieje trzeba mieć. Cytuj
juggin Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Co do mąki sojowej odtłuszczonej- wrzuciłam w wyszukiwarke i wyskoczyły mi strony i 3/4 z tego dotyczy wędkowania. Podobno wychodzi z niej świetna przynęta na ryby :-? Cytuj
onyks Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam serdecznie wszystkie kobietki:DJestem tu pierwszy raz,poczytalam troszke o dietce i chcialabym dolaczyc do grona walczacych.Nie mam nawet pojecia jak tu sie odnalezc:)))Ale jestem dobrej mysli Cytuj
Śliweczka Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam serdecznie wszystkie kobietki:DJestem tu pierwszy raz,poczytalam troszke o dietce i chcialabym dolaczyc do grona walczacych.Nie mam nawet pojecia jak tu sie odnalezc:)))Ale jestem dobrej mysli Witaj Onyks!!! Jesteś dobrej myśli...i tak trzymaj!!! Wszystko będzie dobrze.Służymy pomocą,jeśli czegoś nie wiesz lub masz jakiekolwiek wątpliwości to pytaj...zawsze ktoś tu jest i pomoże.Trzymam kciuki!!!Pozdrawiam. Cytuj
onyks Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witaj Sliweczko,dziekuje za mile przyjecie i pokrzepiajace slowa:) Ciezko mi jak na poczatek znalezc sie w kwestiach technicznych(hihi,gapa ze mnie)ale jak juz wyslalam 1wiadomosc,tzn.bedzie dobrze :-? A wracajac do sedna,czyli diety,jutro zaczynam 1dzien.Czuje sie z tym troche dziwnie,boje sie,ze nie dam rady:(ale,na cale szczescie trafilam tu i widze,ze jest tu tyle swietnych osob,ktore przeszly przez te droge.I to mi dodaje otuchy Cytuj
Śliweczka Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witaj Sliweczko,dziekuje za mile przyjecie i pokrzepiajace slowa:) Ciezko mi jak na poczatek znalezc sie w kwestiach technicznych(hihi,gapa ze mnie)ale jak juz wyslalam 1wiadomosc,tzn.bedzie dobrze :shock: A wracajac do sedna,czyli diety,jutro zaczynam 1dzien.Czuje sie z tym troche dziwnie,boje sie,ze nie dam rady:(ale,na cale szczescie trafilam tu i widze,ze jest tu tyle swietnych osob,ktore przeszly przez te droge.I to mi dodaje otuchy Oj Onyks,ja tez miałam problemy technicznej kwestii,ale z czasem wszystkiego się nauczysz :shock: Napewno dasz radę ,protal jest dietą super bo nie chodzisz głodna,jesz ile chcesz i chudniesz.A nasze przepisy na dania różnego rodzaju,nawet desery są pyszne i dietetyczne (polecam) Od jutra zaczynasz...więc niech protalowa moc będzie z Tobą (mi też bardzo się podoba ten tekst :-? ) Buziaczki. Cytuj
onyks Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Oj Onyks,ja tez miałam problemy technicznej kwestii,ale z czasem wszystkiego się nauczysz :shock: Napewno dasz radę ,protal jest dietą super bo nie chodzisz głodna,jesz ile chcesz i chudniesz.A nasze przepisy na dania różnego rodzaju,nawet desery są pyszne i dietetyczne (polecam) Od jutra zaczynasz...więc niech protalowa moc będzie z Tobą (mi też bardzo się podoba ten tekst :-? ) Buziaczki. Kochana osobka z Ciebie,naprawde:)dziex dziex dziex Jestem typem lasucha,lubie podjadac,szczegolnie w stresie.I boje sie,ze sie ugne.Mam do zrzucenia jakies10kg.Patrzac na Wasze poczynania mam tyle sily i wiem,ze tez moge to zrobic.Nie przeczytalam wszystkich postow od poczatku i nie natrafilam jeszcze na przepisy,ale pomalutku dojde i do tego:) Zycze milego wieczorku Sliweczko,buzka Cytuj
Śliweczka Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Hehe,dziękuję za tą kochaną osóbkę :-? A przepisy mamy w osobnym wątku,wklejam link : https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...t=0&start=0 Cytuj
Czeremcha Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam Onyks! Nie martw się tym czy dasz radę bo z nami wszystkimi nie zginiesz,wiem cos o tym bo tez jestem "śiewrza",jest tu dużo pomocnych osób :-? Pozdrawiam i życzę powodzenia !!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi