balbina38 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 kochane zrobilam gofry ale powedrowaly do kosza :shock: ja mistrzem patelni nie jestem ale jakies takie gumowe wyszly moze zmodyfikuje troche przepis to beda lepsze :-? Cytuj
balbina38 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 asienko to przeciez ja mialam wygrac w totka hehe :shock: a slyszalyscie o gosciu w stanach wygral 283 mln dolarow ale dostanie tylko 88 bo reszte podatki zjedza hehe :-? Cytuj
balbina38 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Tańczę,tańczę...ale gorąco dzisiaj,słońce parzy w łeb :shock: trzeba chyba kapelusz założyć :-? Sliweczko chcialas powiedziec pioroposz.............(chyba to indianie nosili?) :shock: Cytuj
grazzia Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kochane Maris i Doris z okazji urodzin: @)-->-- @)-->-- @)-->-- @)-->-- «,•´`•.(*•.¸(`•. ¸ ¸.•´)¸.•*).•´`•,» «*•.¸¸.*Happy Birthday!*.¸¸.•*» «,•´`•.(¸.•´(¸.•* *•.¸)`•.¸).•´`•,» @)-->-- @)-->-- @)-->-- @)-->-- ♫ Happy Birthday to you... ♪♫ ♫ ♫ Happy Birthday to you...♫ ♪ ♪ ♫ ♫ Happy Birthday ♫ Happy Birthday tooo yooouuu ♫ …………… ( …… ( ……( …… ( …………… () --- () --- () --- () …………… || -— || — || — || ………… .{*~*~*~*~*~*~*} ………@@@@@@@@@@@@@ …… { ~*~*~*~****~*~*~*~ } … . @@@@@@@@@@@@@@@ … .{*~*~*~* 100 LAT;;; *~*~*~*} …{ *~*~ * 100 LAT 100 LAT ~*~* } …{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ } …@@@@@@@@@@@@@@@@@ ……………… … )---------( ………… ____ ,-----------, ___ …… … /____________________________\ *"˜˜"*°•._˜"*°••°*"˜_.•*"˜˜"*°•. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka i uśmiechu na co dzień. https://www.youtube.com/watch?v=m44z-223UYE...feature=related Cytuj
grazzia Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 kochani witam wszystkie kobietki bo jak zauwazylam mezczyzni nam zagineli -Witaj Onyks zycze wytrwania na diecie ; dieta jest naprawde wspaniala, a kobietki wspieraja jak tylko moga ,zreszto Sama sie przekonasz. -Maragret ja pieklam herbatnik i wyszedl mi super wykladam foremke papierem polecam papier tani bo okolo 3zl. w Kauflandzie taki brazowy jest super nawet kilka razy uzywam i ciasto odchodzi dobrze. -Marudo jeszcze ja sie dolacze. strasznie wspolczuje ze Ci sie nie udalo, ja mam swoje mieszkanie tzn. spoldzielcze w bloku, tez zeby dostac to wyjechalam 380 km od domu ale mam wlasny kat.wiec rozumiem Ciebie nie wyobrazam sobie mieszkania u rodzicow albo na stancji ale moje dzieci juz dorosly i tez zaczynaja mowic co z mieszkaniem? -i jeszcze jedno .rano waga wskazala u mnie 62,4kg. w pracy 64,a po obiedzie rowne63kg. wiec zmieniam pasek bo mam to co chcialam jak to powiedziala jedna z Was :-? Cytuj
onyks Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dziewczynki kochane,no wlasnie sie troszke podlamalam(to chyba jakis przewodni temat na dzis,nie wyszly gofry,nie wyszlo mieszkanie,ratunku,optymista pilnie potrzebny)Dzwonilam do kolezanki,ktora te diete stosowala,to od niej pozyczylam ksiazke i polknelam w calosci:)Byla nia zafascynowana,schudla,stosowala ja miesiac:(kilogramy wrocily b.szybko,a celulitu jak nie miala tak i dostala po.Stwierdzila wiec,ze absolutnie mi jej nie poleca.A ja juz jestem wteranka diet,wiekszosc przerabialam,bralam rozne tabletki(od chromu poczynajac na meridi konczac,bylo tego wiele)i dlatego boje sie,ze skonczy sie tak samo,schudne i znowu przytyje z nawiazka.Oczywiscie dietke zaczelam dzis i bede trzymac3dni,potem2faza,itd.i co dalej? Cytuj
onyks Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dzieki Grazzia,i GRATULUJE!taka wage pragne osiagnac,ile czasu Ci to zabralo?dodam ,ze mam75,6kg. Cytuj
grazzia Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 u mnie dzisiaj nareszcie piekna pogoda to i humorek dopisuje. w pracy czestowano mnie ciasteczkiem takim sekaczowym z truskawkami i galaretka o jejku jakie bylo slodkie nie dalo sie jesc ale inni mowili ze dobre to mi sie chyba smak zmienil Cytuj
grazzia Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Onyka ja przy wzroscie 154cm wazylam 78 kg, a teraz 63 to i tak za duzo ale tak postanowilam ,zaczelam diete 9 MARCA jutro mija 3 miesiace wiec szybko udalo sie zwalic te zbedne kg.oby teraz utrzymac to co zyskalam a ponoc nie jest latwo bo pokusa wieksza :-? Cytuj
juggin Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dziewczynki kochane,no wlasnie sie troszke podlamalam(to chyba jakis przewodni temat na dzis,nie wyszly gofry,nie wyszlo mieszkanie,ratunku,optymista pilnie potrzebny)Dzwonilam do kolezanki,ktora te diete stosowala,to od niej pozyczylam ksiazke i polknelam w calosci:)Byla nia zafascynowana,schudla,stosowala ja miesiac:(kilogramy wrocily b.szybko,a celulitu jak nie miala tak i dostala po.Stwierdzila wiec,ze absolutnie mi jej nie poleca.A ja juz jestem wteranka diet,wiekszosc przerabialam,bralam rozne tabletki(od chromu poczynajac na meridi konczac,bylo tego wiele)i dlatego boje sie,ze skonczy sie tak samo,schudne i znowu przytyje z nawiazka.Oczywiscie dietke zaczelam dzis i bede trzymac3dni,potem2faza,itd.i co dalej? A dalej bedziesz żyć stosujac sie do kolejnej fazy Dunkana- czyli pomału wszystko + dzien peroteinowy+ otreby i bedzie ok :-? . Jasne, gdy po skończonej II fazie rzucimy sie na frytki i bedziemy jeśc je w ilości takiej jak teraz twaróg, jajka i odtłuszczone mleko to nie trzeba 2 tygodni , aby kilogramy powróciły.Ale gdy będziemy żyć normalnie tzn. nie jak " spuszczone z głodówkowego łańcucha" to będzie ok. Ja sama jestem rownież po kilku cudach min. meridii, ktorą uważam za najprzyjemniejszy rodzaj odchudzania. Schudłam na niej ok. 20 kg, wrocilo mi 7 kg- ale nie dlatego ze przesytalam ja brac ( bo całe zycie jej brać nie można), ale dlatego ze sobie pofolgowalam, pizza po 22.00, kolacje, slodycze- cudów nie ma :shock: . Teraz zdecydowalam sie na Duncana i wiem, że jeśli po II fazie nie wezmę się w garść to znów przytyję, i nie będzie to wina żadnej diety tylko MOJA!! Cytuj
balbina38 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 A dalej bedziesz żyć stosujac sie do kolejnej fazy Dunkana- czyli pomału wszystko + dzien peroteinowy+ otreby i bedzie ok :shock: . Jasne, gdy po skończonej II fazie rzucimy sie na frytki i bedziemy jeśc je w ilości takiej jak teraz twaróg, jajka i odtłuszczone mleko to nie trzeba 2 tygodni , aby kilogramy powróciły.Ale gdy będziemy żyć normalnie tzn. nie jak " spuszczone z głodówkowego łańcucha" to będzie ok. Ja sama jestem rownież po kilku cudach min. meridii, ktorą uważam za najprzyjemniejszy rodzaj odchudzania. Schudłam na niej ok. 20 kg, wrocilo mi 7 kg- ale nie dlatego ze przesytalam ja brac ( bo całe zycie jej brać nie można), ale dlatego ze sobie pofolgowalam, pizza po 22.00, kolacje, slodycze- cudów nie ma :shock: . Teraz zdecydowalam sie na Duncana i wiem, że jeśli po II fazie nie wezmę się w garść to znów przytyję, i nie będzie to wina żadnej diety tylko MOJA!! racja w 100% tylko od nas zalezy czy bedziemy sie stosowac do regul ktore propagujemy tj. dieta dukana dziewczynki w III fazie pisaly ze nie jest latwo moze nawet trodniej niz w II fazie ale jezeli nie chcemy zapszepascic tego co osiagnelysmy musimy sie pilnowac, zreszta to jest najwiekszy blad ze po diecie niekiedy glodowce rzucamy sie na jedzenie kilogramy wracaja jak bumerang ( o tym dukan tez pisal) moje kilogramy tez nie wziely sie z ksiezyca tylko z mojego obzarstwa, lenistwa, lakomstwa i jak w IV fazie rzuce sie na jedzenie i przytyje 20 kg to nie bedzie wina dukana czy diety tylko MOJA :-? a tak przy okazji do ktorej fazy doszla ta kolezanka czy znajoma? :-) Cytuj
balbina38 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Grazzia super !!!!!! kochana oby tak dalej buziole dla ciebie i oczywiscie utrzymania wagi :-? Cytuj
benek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam wszystkie protalki!!!! Śliweczko - make sojową kupiłam w sklepie LEWIATAN nie mam pojęcia czy u Ciebie taka sieć się znajduje bo to chyba tylko na pomorzu. W sklepach SIEĆ 34 tez jest dużo produktów zdrowych i chyba przydatne będą w III fazie. Na razie tylko dodawałam jedną, dwie łyżki mąki sojowej do placków czy naleśników. Muszę przyznać że wyroby z dodatkiem tej mąki mają troszkę inny smak ale jeśli ktoś lubi soję to nie będzie miał z tym problemów. Spróbuję zrobić z niej naleśniki lub gofry to napiszę czy warto. W sobotę wieczorem zakupiłam na straganiku po drodze do pracy cały koszyk truskawek. Podczas mycia ich i obierania z szypułek ślina ściekała mi na buty :-? . Bez zastanowienia zjadłam kilogram nie licząc się z tym, że mi jelita może wykręcić na lewą stronę. Ponieważ chciało mi się bardzo pić, popiłam ten kilogram wodą. Skutki uboczne: brzuch, jakby mnie ktoś napompował; niby byłam objedzona ale byłam głodna jak wilk; po twarzy widziałam, że jestem opuchnięta; do 7 rano odwiedziłam kibelek 8 razy z pełnym pęcherzem - dobrze, że byłam w pracy, to nie denerwowało mnie to tak bardzo. waga w poniedziałek lekko mniejsza ale może to być spowodowane tym, że wieczorem zamiast placków zjadłam tylko serek homo. Dzisiaj zjem znowu około kilograma tylko ze bardziej kulturalnie, no i z serkiem Grazzia - farciaro- wszystkiego dobrego w III fazie. Onyks - nie martw się, ja spotkałam na swojej internetowej drodze (gierki) kobitkę która rok temu skończyła dietę i nie przytyła. Przestrzega protalowych czwartków a jak tam Twoja koleżanka też je przestrzega? Juggin i balbina - popieram w 100 % to są święte słowa. Pozdrawiam!!! Ps. już czwarty raz od nowa piszę post. Czy laptopy tak mają, że co chwila coś innego sie włączy a post mi zniknie? Cytuj
balbina38 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 benek jak zrobisz gofry to pisz kochana czy sa zjadalne bo moje wyszly takie jak z gumy :-? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi