balbina38 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 no wiec ciasto wpalaszowane :shock: jeszcze tyci zostalo hehe powiem ze nie jest zle iylko ja bym zrobila go na ostro i mialabym jako chlebek :-? Cytuj
Śliweczka Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Tak jest Śliweczko,juz się robi :shock: Czy życzy sobie Śliweczka z dostawą do domu? :-? No a jak!!!Pewnie że z dostawą!!!!!! :shock: Cytuj
Śliweczka Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 no wiec ciasto wpalaszowane :-P jeszcze tyci zostalo hehe powiem ze nie jest zle iylko ja bym zrobila go na ostro i mialabym jako chlebek :-? Tak jak każde ciasto ,nie jest złe,ale pyszne też nie :shock: Zawsze to jakaś odmiana :shock: Ja i tak wolę deserki na zimno np.zebrę,albo serniczek na zimno :-) Cytuj
balbina38 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 bylam wczoraj w lidlu i bardzo sie rozczarowalam bo z dozwolonych rzeczy mieli bardzo malo i na groma mi maslo odchudzone i sery plesniowe 0,1 % tl. jak i tak nie moge tego jesc eehhhhhhhh zycie :-? Cytuj
balbina38 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Tak jak każde ciasto ,nie jest złe,ale pyszne też nie :-? Zawsze to jakaś odmiana :-) Ja i tak wolę deserki na zimno np.zebrę,albo serniczek na zimno :-P masz racje Sliweczko przy tym ciescie zostane tylko na ostro a z reszta ciast jest roznie ale te z otrebow mi nie podchodza wiec rowniez zostaje przy deserkach na zimno :shock: a zebra powala wszystkich z nog :shock: Cytuj
Śliweczka Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 bylam wczoraj w lidlu i bardzo sie rozczarowalam bo z dozwolonych rzeczy mieli bardzo malo i na groma mi maslo odchudzone i sery plesniowe 0,1 % tl. jak i tak nie moge tego jesc eehhhhhhhh zycie :-? Hmm...myślałam że w lidlu jest dużo niskotłuszczowych produktów... Ja niestety nie mam w pobliżu żadnych supermarketów oprócz tesco i biedronki i tam też niewiele można dostać. Cytuj
balbina38 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 kochane moje proteinki w koncu zmiescilam sie w marynarke nr. 42 hhhhhhuuuuuuuuuuurrrrrrrrraaaaaaaaa!!!!!!! :-? dodam ze to jest numer z "chudego sklepu" ze tak sie wyraze jak Olivier albo New York :shock: gdzie sa ubranka dla szczupaczkow a co najdziwniejsze waga wcale tak duzo mniej nie pokazuje :shock: Cytuj
doda777 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Hej Kochane:))) Na poczatku MILENKO Wszystkiego Najlepszego z okazji Urodzin :-? Balbinko gratuluje rozmiaru 42 :shock: Super.Zastanawiam sie kiedy ja wejde w taki rozmiar... Cytuj
balbina38 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Hej Kochane:))) Na poczatku MILENKO Wszystkiego Najlepszego z okazji Urodzin :-? Balbinko gratuluje rozmiaru 42 :shock: Super.Zastanawiam sie kiedy ja wejde w taki rozmiar... Wejdziesz i to predzej niz myslisz doda i mam taki pomysl jak juz wszystkie bedziemy laskami w rozmiarach takich jak sobie wymarzylysmy to zrobimy sobie spotkanko przy protalowym jedzonku i piciu !!!!!!!!! :shock: :-) :-P :lol: :D :D :D :D :D :D :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Cytuj
Śliweczka Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 kochane moje proteinki w koncu zmiescilam sie w marynarke nr. 42 hhhhhhuuuuuuuuuuurrrrrrrrraaaaaaaaa!!!!!!! :-? dodam ze to jest numer z "chudego sklepu" ze tak sie wyraze jak Olivier albo New York :shock: gdzie sa ubranka dla szczupaczkow a co najdziwniejsze waga wcale tak duzo mniej nie pokazuje :shock: No to super Balbinko,cieszę się razem z Tobą !!! Cytuj
Śliweczka Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Wejdziesz i to predzej niz myslisz doda i mam taki pomysl jak juz wszystkie bedziemy laskami w rozmiarach takich jak sobie wymarzylysmy to zrobimy sobie spotkanko przy protalowym jedzonku i piciu !!!!!!!!! :-? :shock: :shock: :-) :-P :lol: :D :D :D :D :D :D :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Oj Balbinko,Wy szybko osiągniecie wymarzone rozmiary,a ja...ja jeszcze będę na diecie :grin: Cytuj
balbina38 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 doda teraz spojrzalam na twoja wage :-? przeciez ty jestes chudsza odemnie o dobre kilka kilo i ty sie nie miescisz w rozmiarze 42??????? nic juz z tego nie rozumiem :shock: Cytuj
balbina38 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Oj Balbinko,Wy szybko osiągniecie wymarzone rozmiary,a ja...ja jeszcze będę na diecie :shock: Sliweczko kochana ja bede trwac razem z toba i nie pozwole ci zwatpic az w koncu dojdziemy do wymarzonej wagi razem w zdrowiu i chorobie AMEN :shock: :-? Cytuj
Maragrete Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam wszystkich ! Nie pisałam bo nie miałam czasu ale w pracy czytałam wasze posty..... Ja nie ma sie czym pochwalic, waga ani drgnie... :-? Gratuluje Protalkom , które osiągneły III faze ! Milenko - zdrówka, osiągniecia celów ( m.in. mniejszej wagi !) i wielu usmiechów na codzień ! Ja zebry tez jeszcze nie robiłam, z tych deserów na zimno to robiłam tylko krem cytrynowy - i był pycha... ale skoro wszystkie zachwalacie zebre to i ja musze spróbować :shock: Musze sie przynac do małych grzeszków - wczoraj garść rodzynek a dzisiaj 1 szt kiwi... tak mi sie chciało kiwi że sie nie powstrzymałam i zjadłam go z chudym twarożkiem... zawsze to lepiej niż ciacho albo lodzik, ale to i tak niedozwolone... więc nie ma sie co dziwić że waga stoi... Teraz mam wyrzuty sumienia :shock: .. ale juz zjedzone, przepadło... :-) Miłego dnia ! Aha Balbinko - kociak jest zjefajny ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi