Milenka Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Hey Magdalenko 23, co u Ciebie? Stosujesz dietę? M. Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 witam Was Dziś mam piaty dzień uderzeniówki, po poprzedniej próbie ubyło mi dwa kilogramy, więc startowałam z niższego półapu. Jeszcze się nie ważyłam, żeby się nie wkurzać, ale nie czuję żeby mnie ubyło. Druga próba nie jest juz takim zaskoczeniem dla organizmu, ale narazie postanowiłam ciągnąć dietę i zwarzyć się dopiero za dwa tygodnie :) P.S. stale czytam co u Was i troszke znów nas przybyło :) Cytuj
Just Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Kiedyś chorowałam na nerki i mam piasek w nerkach. Zawsze gdy mnie zaczynały bolec to piłam piwo, no ale teraz nie mogę. Ja jeszcze nic nie schudłam, ale mam czas to se poczekam. Spódnica mini leży dwa lata w szafie i czeka aż schudnę, więc nadzieję że będę miała tyle cierpliwości co ta spódnica. :grin: Wiesz, jak ta dieta nie wypali to można spróbować innej. Chociaż ja osobiście wolę jogging i ćwiczenia, wtedy chudnę najszybciej. W II fazie już można ćwiczyć więc poczekam jak nie będzie efektów - pobiegam- mam tu niedaleko boisko. Pozdrowionka!!!!! Hej! Ja też miewam problemy z piaskiem w nerkach ale lekarz nie kazał mi pić piwa tylko wodę, też płucze nerki. Jest takie świństwo w aptece FITOLIZYNA, okropne w smaku ale bardzo pomocne przy tego typu problemach. Ja się pozbylam piasku bardzo szybkowłaśnie dzięki fitolizynie. Dzisiaj się zważyłam i dalej nic, wciąż widzę te cholerne 78 kg i ani drgnie... :) :) :) Białka też już mi wychodzą bokiem, sama się czuję jak takie jedno wielkie chodzące białko... :) Cytuj
dzika Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Ja osiągnę mój założony efekt 23 maja, wg testu Dukana :) Cytuj
ostatnia szansa Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Ja osiagną swój cel pod koniec października, tak wię nie narzekajcie na terminy majowe :) . Przyszłam ze szkolenia BHP i trochę zgłodniałam, może zrobię sobie wątróbkę z indyka na odrobinie wody - taka mi smakuje najbardziej. Benek :) Cytuj
MamaKasia Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Hejka! Mam ogromną prośbę. Chciałam zrobić analizę na stronie Dukana, ale za cholerę mi to nie wychodzi. Wydawało mi się, ze nie jestem blondynką, ale teraz zaczynam w to wątpić... :) Gdzie trzeba się zarejestrować? Co oznacza " Quel est votre poids de croisière ?" - nie rozumiem jej tłumaczenia... Porażka.... Cytuj
ostatnia szansa Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 MamaKasia Po wejściu na [LINK NIEAKTUALNY] od razu powinnas wpisywać odpowiedzi "" Quel est votre poids de croisière ?" - masz wpisać ile najmniej ważyłaś kiedykowiek, ale po osiągnięciu pełnoletniości, nie chodzi o wiek z dzieciństwa, ani wychudzenie po długotrwałej chorobie Cytuj
MamaKasia Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 "Quel poids minimum avez-vous pesé après 18 ans, et en dehors de toute maladie ?* : " to oznacza wagę najniższą , nie w czasie choroby i po ukończeniu 18 lat. A mi chodzi o to pytanie poniżej... Cytuj
Magda_75 Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 "Quel poids minimum avez-vous pesé après 18 ans, et en dehors de toute maladie ?* : " to oznacza wagę najniższą , nie w czasie choroby i po ukończeniu 18 lat. A mi chodzi o to pytanie poniżej... "poids de croisiere" - jest to waga, jaką udało się utrzymać przez dłuższy czas, bez specjalnego wysiłku i jedząc normalnie Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 "Quel poids minimum avez-vous pesé après 18 ans, et en dehors de toute maladie ?* : " to oznacza wagę najniższą , nie w czasie choroby i po ukończeniu 18 lat. A mi chodzi o to pytanie poniżej... zeby to przetłumaczyc posłużyłam sie Google Tłumaczem Quel est votre poids de croisière ? wyszło to: Jakie jest Twoje wagi lotu Il s'agit du poids maintenu sans effort particulier avec une alimentation spontanée wyszło: To jest waga zatrzymane bez wysiłku ze spontanicznej żywności. Popłakałam sie ze śmiechu Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Hey Dorotko, czy Ty mówisz o tej książce z samymi przepisami Dukana? Jeżeli tak to w jakiej księgarni zakupiłaś ją? M. :) chodzi mi o tą ksiażke https://merlin.pl/Nie-potrafie-schudnac-350...t/1,637383.html Ksiązki jeszcze nie ma.Zamówiłam ją tydzien temu w księgarni u mnie w Krakowie. Facet powiedział,ze ksiązka nie jest jeszcze w sprzedaży i bedzie dopiero w ten piątek. Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Tu nie chodzi o upartość. To są moje spostrzeżenia, być może nietrafione, ale właśnie tak uważam. Za to ze mną jest coś nie tak, _mam rozwolnienie i jest mi bardzo ciepło_ Przeciez ja zartowałam . Wazne ,zeby jesc to co się lubi i co sprawia,ze chudniemy .Ja jem roznie. Jak mi sie nie chce przygotowywac posiłków to jem kawałek sera białego , który jest zawsze pod ręką. Moze dlatego jem więcej nabiału, własnie z lenistwa hehe . Nie moge sie ksiazki doczekac . Wtedy na pewno zmienie cos w swoim jadłospisie Swoją drogą nawet nie wiesz co bym dała,zeby sie z Tobą zamienic. zawsze byłam zmarzluchem a teraz to jakas masakra . Chodze w 2 parach skarpet, śpie w swetrze przykryta kocem a i tak jest mi zimno :) . Jak ja bym chciała,zeby mi ciepło było Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 niestety miałam wypadek na szczęście wszystko juz ok i wróciłam do Waszego grona, widze ze nas przybylo i bardzo sie ciesze z tego powodu. Witaj czarna !! Jaki wypadek , matko z córką! mam nadzieje,ze to nie było nic poważnego. Wracaj do zdrowia kochana Buziaki Cytuj
MamaKasia Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Ufff, udało się... Dzieki za pomoc Ja również mam dietowanie do maja Miłego popołudnia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi