Śliweczka Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 ja to tez sie czaje zeby isc na epoke lodowcowa,jak sie usmialas sliweczko to napewno dobre bylo pewnie i warto isc :-D chyba wyciagne mego lubego w sobote na bajeczke :lol: Warto,ja dla mnie :-D Ja lubię bajeczki,śmieszne bajeczki,a epoka lodowcowa i shrek to moje ulubione :D A do tego byliśmy na bajce w wersji 3D więc efekt był super! Cytuj
asienka19873 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Warto,ja dla mnie :-D Ja lubię bajeczki,śmieszne bajeczki,a epoka lodowcowa i shrek to moje ulubione :D A do tego byliśmy na bajce w wersji 3D więc efekt był super! to sie wybiore! tez lubie epoke lodowcowa i shreka :-D :lol: a mi to sie jeszcze madagaskar2 podobal,smialam sie jak opetana :) Cytuj
juggin Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 A teraz zdjęcie dla niedowiarków, że dieta dr. D to prawdziwy cud:) Oto ilośc jedzenia na 5 dni proteinowych. Oczywiscie tylko to co da sie przygotowac wczesniej, bo dodatkowo jem to, co szykuje sobie na jako sniadanka, " zachciewajki" i takie tam :D Taram...(to werble miały byc) :-D I teraz najwazniejsze....zjem to i schudnę :-D uwielbiam tę dietę :lol: I jeszcze zdjęcia bułeczek- w końcu mam pieczywko, sliczne i apetyczne :) Cytuj
Śliweczka Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Jezuuuuuu!!! Ale żarełka!!!! Same pyszności!!!! Cytuj
Maragrete Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Juggin ty artystko ! I jedzenie fajne i teksty komentarzy ! Cytuj
asienka19873 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 ja przepraszam juggin czy to jest nasza dieta?heheheh :D ale smakowitosci przygotowalas....mniam mniam a jakie cudne bulki! z jakiego przepisu robilas? Cytuj
juggin Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 ja przepraszam juggin czy to jest nasza dieta?heheheh :lol: ale smakowitosci przygotowalas....mniam mniam a jakie cudne bulki! z jakiego przepisu robilas? Asienko to nasza dieta, ale w wersji dla "wiecznie nienajedzonej" :-D . W okresie protein musze mieć duzo jedzonka, bo wiecznie GRZECH mnie wzywa :D. Na zdjeciu widzicie juz watróbke zapakowaną do pracy... musze wyprzedzac mój GRZECH i pakowac jedzonko z góry na nastepny dzień....:-D Bułeczki robilam z przepisu na "Chlebek dukana lekko zmodyfikowany", tylko dodaję jeszcze 1-2 łyzeczki proszku do pieczenia i robię z podwojnej porcji. Wyszlo mi 6 bułeczek, ale robilam je w foremkach do muffinek, ale wiekszych niz tradycyjne. Foremki wypelniam do wysokosci 3/4. Wkładam do zimnego piekarnika.Piekę w temp 150-180 stopni z termoobiegiem przez ok. 50 minut i potem wyłaczam i jeszcze 10 min trzymam przy otwartym piekarniku. Wtedy mam pewność , ze całe sie upiekły i nie ma zakalca. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 heheh, juggin ja to tez lubie jesc duzo,njlepiej jak zawsze cos miele w buzi :-D wlasnie wszamalam serek homo i 1 ciacho :-D dzieki bardzo za wskazowki co do buleczek! tylko ja nie mam takich foremek silikonowych,tylko papierowe a do tego sie przylepi pewnie. w nastepny weekend jade do polski na 3 tygodnie(juz sie doczekac nie moge,nie bylam prawie 5m-cy),to tam sobie kupie foremki do muffinek chyba. buziaki,uciekam podgrzac cosik dla mezusia,o 23 wraca z pracy. dobranoc :D Cytuj
Śliweczka Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Ja też uciekam do łóżeczka,bo cichutko tu jakoś wieczorkiem... Dobranoc dziewczynki!!! Do jutra. Cytuj
Bozena66 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Witam Panie o tradycyjnej porze :-D Zaraz idę na śniadanie. Mam nadzieję, że nie nagrzeszę. Grazzia wracam w środę, 8.07. Chyba nie połażę po Tokio zbyt dużo, bo mi się szykuje nawał pracy. Chciałabym bardzo iść do parku, w którym byłam 3 lata temu. Bardzo mi się tam podobało i przeczytałam na informacji, że rośliny tam rosnace kwitna w czerwcu i lipcu, więc liczę na spektakularne widoki. :D To na razie, pamiętajcie, że jestem z Wami, gdy będziecie piły poranną kawkę :-D Cytuj
mallina Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam Panie o tradycyjnej porze :) Zaraz idę na śniadanie. Mam nadzieję, że nie nagrzeszę. Grazzia wracam w środę, 8.07. Chyba nie połażę po Tokio zbyt dużo, bo mi się szykuje nawał pracy. Chciałabym bardzo iść do parku, w którym byłam 3 lata temu. Bardzo mi się tam podobało i przeczytałam na informacji, że rośliny tam rosnace kwitna w czerwcu i lipcu, więc liczę na spektakularne widoki. :lol: To na razie, pamiętajcie, że jestem z Wami, gdy będziecie piły poranną kawkę :) Witam kobitki i Ciebie Bożenko :D ja przy porannej kawie.Mgła i mokro,słonka nie widać,ale może się rozpogodzi.Cieszę się bo po 2 dniówce proteinowej waga wróciła do normy.Bożenko naciesz swoje oczy widokami,to nawet lepsze niż kawał tortu :-D .Dzisiaj po południu wyjeżdżam ,wracam w niedziele wieczorem.Córka ma internet ,jeśli będzie chwilka czasu to zajrzę do Was.Juggin jessu,ale wspaniale żarełko :-D .Śliweczko,ja epokę oglądałam ,ale te wcześniejsze a ten nowy też bym chciała zobaczyć,uwielbiam te bajki i shrekai madagaskar,strasznie śmiechowe :) Miłego dnia kwiatuszki Cytuj
bogi Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 witam wszystkie laseczki urlopowo przy kawce. dawno nie pisalam ale czytam Was codziennie. Mąz poszedl na grzyby wiec ja szybciutko na forum:) te Wasze posty sa rewelacyjne a sdjecia ciasteczek, buleczek super. Ja jeszcze nie pieklam chleba ani bułek jakos wytrzymuje Ale patrzac na fotki chyba sie skusze. Zycze słonca .... a i zmienilam sobie suwaczek bo ta wage juz mialam przed wyjazdem ale jakos zeszlo:):D Cytuj
edytah Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 a mi wyszlo 14 :lol: oczywiscie nie pozarlam wszystkich na raz :lol: zjadlam polowe :-D hhahahahahah bagi,da sie da sie, na naszej dietce mozna sobie czasem dogadzac i nie grzeszyc :D ja wlasciwie juz po dietce bo 4 faza ale mimo wszystko nawyki zostaja z protala i sobie czasem robie protalowe jedzonko nie tylko w tym jednym dniu tylko tak czasem na obiadek cos ,a to ciasteczka,placuszki itp. lepiej wciagnac takie ciacha jak "normalne". :D buziaczki laseczki :lol: Mój brat nie wiedzac ze sa otrebowe zjadl 5 ostatnich :lol: dzis znowu je upieke :) A swoja droga... zazdroszcze Ci tej IV fazy jak nie wiem co :) A teraz zdjęcie dla niedowiarków, że dieta dr. D to prawdziwy cud:) I teraz najwazniejsze....zjem to i schudnę :-D uwielbiam tę dietę :lol: I jeszcze zdjęcia bułeczek- w końcu mam pieczywko, sliczne i apetyczne :D Normalnie SADYSTKA z Ciebie :) Qrcze, chyba pojde dzis do biedronki po lososia, a jak maz bedzie schodzic z nocek to nie odpuszcze - jedziemy do lidla bo chude twarozki, a do auchana po serki wiejskie lekkie. Oczywiscie trzeba bedzie kupic twarog mielony na sernik i uzupelnic zapasy otrebow :) No i mieso mielone z indyka niedlugo sie skonczy :-D Zapowiada sie ladny dzien wiec chyba zrobie poscielowe pranko :) Buziaczki i Wam wszystkim rowniez zycze slonkowego dzionka :) Cytuj
juggin Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam moje Kolezanki. Poranek cudownie cieply, kawka zrobiona i czas chwilke pogadac i brac się do roboty.. Ale dziś co jest ..... piatek...wiec szybciutko niech mija 8 h w pracy i weekend :D Wagowo bywa róznie, skończyłam @ to mi wróciła jakies zapomniane 1 kilo... gdzie ono sie ukrywalo so tej pory- nie wiem kompletnie :-D W kazdym badz razie ja go nie zapraszałam, powiem wiecej nie chcę go widziec w zwiazku z powyższym zamierzam żyć bez GRZECHU niczym aniołek. Tak wiec nastawienie pozytywne na dzis - zaczynam walczyć :-D Milego dnia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi