gaja2b Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Dziewczyny jesteście kochane tyle słow otuchy nie słyszałam od dawna jakie to miłe uczucie że człowiek ze swoim bólem nie jest sam i ma się gdzie wygadać dziekuje wszystkim za miłe słowa odezwe sie jutro Cytuj
Anula1978 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Witajcie dziewczyny. Dziś trochę później jestem niż zwykle ale tak mnie muli, że szok. Od samego rano była burza i padało teraz jest z kolei gorąco....a ja wypiłam już 2 litry wody i 2 kawki małe...a tu jeszcze muszę troszkę posiedzieć. Waga pokazała mi troszkę mniej ale zobaczę czy jutro będzie to samo - mogłoby tak być. Juggin laska jesteś, że szok. Jesteś chyba wysoką osóbką co? Edyta pomału wszystko musi się ułożyć.....ja też bym chciała mieć swoje.....to życie jest niesprawiedliwe. Gaju z dobrym i optymistycznym nastawieniem na pewno znajdziesz pracę. Ale faktem jest, że pracodawcy wolą młodszych ale z kolei młodszy to niedoświadczony i takie tam błędne koło się tworzy (ale po znajomości to niedoświadczony i starszy dostanie!!!). Sama wiem to z doświadczenia. Grunt to dobre podejście i nie spinać się na rozmowie (ale to chyba raczej nie jest możliwe.) Witam nowe dziewczyny: Do-Dę i Iskierkę. Dziewczyny do boju z kiloskami. Trzymam kciuki za Was. Cytuj
Anula1978 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Coś przypadkowo nacisnęłam. Sorki Cytuj
juggin Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Witajcie dziewczyny. Juggin laska jesteś, że szok. Jesteś chyba wysoką osóbką co? Kochana wytlumaczylam się wczesniej z tego zdjecia :D Nie bede Wam czarowac, ze wstawiłam je przez przypadek czy cos takiego. Wiadmo, ze jak sie czlowiek odchudz, to chce aby wszyscy naokoło widzieli efekty :-D To zdjecie bardzo mi sie osobiscie podoba i jest jednym z tych, na ktore sama lubie patrzec i ktore motywuje mnie do kolejnych dni z Dukanem :-D . w ogóle jest mi super..oststnio sama zaproponowalam ukochanemu, abysmy porobili sobie troszke zdjęc, choć wczesniej kazda proba fotografowania mnie kończyla sie fochem i krzykiem z mojej strony. Coż .. tak to jest jak czlowiek zacznie siebie lubić :lol: A co do wzrostu mam 176 cm, jestes wysoka, ale jestem tez DUżA-tzn. grube kości, szerokie ramiona itd.... no widzicie, znów mówię o sobie w negatywach... jak ciezko sie jednak przestawić. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Do-do i Iskierko - witam wśród nas, wsparcie i nawet kopy macie u mnie zapewnione ! Aha uwżajcie bo Śliweczka bije pałka w łeb za grzeszki.....i boli, oj jak boli... :-D Oj, nie straszcie mną nowych Proteinek,bo się naprawdę przestraszą pałki i uciekną :D A ja całkowicie niegroźna jestem :-D Jak ten tytuł filmu..."niespotykanie spokojny człowiek" :lol: Cytuj
Maragrete Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Kochana wytlumaczylam się wczesniej z tego zdjecia :-D Nie bede Wam czarowac, ze wstawiłam je przez przypadek czy cos takiego. Wiadmo, ze jak sie czlowiek odchudz, to chce aby wszyscy naokoło widzieli efekty :-D To zdjecie bardzo mi sie osobiscie podoba i jest jednym z tych, na ktore sama lubie patrzec i ktore motywuje mnie do kolejnych dni z Dukanem :lol: . w ogóle jest mi super..oststnio sama zaproponowalam ukochanemu, abysmy porobili sobie troszke zdjęc, choć wczesniej kazda proba fotografowania mnie kończyla sie fochem i krzykiem z mojej strony. Coż .. tak to jest jak czlowiek zacznie siebie lubić :) A co do wzrostu mam 176 cm, jestes wysoka, ale jestem tez DUżA-tzn. grube kości, szerokie ramiona itd.... no widzicie, znów mówię o sobie w negatywach... jak ciezko sie jednak przestawić. O matko ja tez mam 176 cm i duuuzo więcej lat niz ty i moim celem jest 76 kg czyli tyle ile dla ciebie jest nie do zaakceptowania.. jak to różne ludziska cele maja i z czego róznego sie cieszą, zależy od punktu odniesienia.... :) Wierz mi jak osiągne te 76 kilosków to będę przeszczęśliwa... :D Cytuj
juggin Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 O matko ja tez mam 176 cm i duuuzo więcej lat niz ty i moim celem jest 76 kg czyli tyle ile dla ciebie jest nie do zaakceptowania.. jak to różne ludziska cele maja i z czego róznego sie cieszą, zależy od punktu odniesienia.... :) Wierz mi jak osiągne te 76 kilosków to będę przeszczęśliwa... :D Poczekaj, poczekaj .. apetyt rosnie w miare jedzenia :-D A Twoj cel za niedlugo będzie zupelnie realny :-D .Trzymam kciuki za te 76 kg i za kazdy kilogram mniej :lol: Cytuj
zuza125 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Witajcie Protaleczki. Szczególne powitanie dla NOWYCH forumowiczek!!! Wytrwałości życzę, a z pewnością niedługo będziecie chudzinki :-D Marudko jak zaczęłam czytać Twojego posta, to zamarłam. Na szczęście na koniec okazało się, że dołek zasypałaś i trwasz dalej z nami :D Juggin wyglądasz super!!! Ja mam tyle samo wzrostu, a moje oczekiwania końcowe były Twoimi początkowymi wynikami. Ale tak jak Maragrete będę szczęśliwa kiedy uda mi się osiągnąć te 75 kg. Cytuj
benek Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Kochana wytlumaczylam się wczesniej z tego zdjecia :D Nie bede Wam czarowac, ze wstawiłam je przez przypadek czy cos takiego. Wiadmo, ze jak sie czlowiek odchudz, to chce aby wszyscy naokoło widzieli efekty :-D To zdjecie bardzo mi sie osobiscie podoba i jest jednym z tych, na ktore sama lubie patrzec i ktore motywuje mnie do kolejnych dni z Dukanem :-D . w ogóle jest mi super..oststnio sama zaproponowalam ukochanemu, abysmy porobili sobie troszke zdjęc, choć wczesniej kazda proba fotografowania mnie kończyla sie fochem i krzykiem z mojej strony. Coż .. tak to jest jak czlowiek zacznie siebie lubić :lol: A co do wzrostu mam 176 cm, jestes wysoka, ale jestem tez DUżA-tzn. grube kości, szerokie ramiona itd.... no widzicie, znów mówię o sobie w negatywach... jak ciezko sie jednak przestawić. Juggin! odrobina samouwielbienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła, a pomogła pokonać niejeden zły humor. Myślę, że w rzeczywistości wyglądasz równie pięknie jak na zdjęciu, tylko tego jeszcze nie widzisz. Z dużą pupą wygląda się kobieco, z dużym brzuchem (tak jak ja) jakby się było w ciąży, tylko jakoś urodzić nic nie można. Rano jak stoję przed lustrem to cały czas powtarzam sobie "jestem piękna, jestem piękna, jestem...." i wszystkie zmarszczki się naciągają, worki pod oczami wchłaniają, siwe włosy.... a prawda jest taka, że jak się nie ma co sie lubi, to się lubi co się ma. Wygladasz pięknie i basta. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Poczekaj, poczekaj .. apetyt rosnie w miare jedzenia :-D A Twoj cel za niedlugo będzie zupelnie realny :-D .Trzymam kciuki za te 76 kg i za kazdy kilogram mniej :lol: Dziewczynki,nieważne ile która chce ważyć,ważne to czy czuje się w swoim ciele dobrze.Niektóre z Was mają wagę wyjściową taką jak moja końcowa,ale nie mam pojęcia czy kiedykolwiek ją osiągnę ,bo musiałabym schudnąć o połowę.To tak jakby połowa mnie odeszła w niepamięć :) Moim marzeniem jest 90 kg.Ale wiem że apetyt rośnie w miarę jedzenia i może połaszczę się na większe ubytki.Najważniejsze to chudnąć z rozsądkiem,żeby nie wpaść w jakąś straszną chorobę.Mam nadzieję że wszystkie panujecie nad utratą wagi... Benek masz całkowitą rację...Ja też jestem piękna :D Kurcze tak dużo kilogramów straciłam i już czuję się piękna...a jak będę dalej gubić kiloski to będę jeszcze piękniejsza :) Cytuj
Ofelia Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam wszystkie Proteinki, czytam Was juz od 2 miesiecy a od 11 maja stosuje diete Dukana, ale przez ostatnie dwa tygodnie nie udawało mi sie....jakos tak wyszło. Od niedzieli zaczełam faze białkowa i mam nadzije tym razem wytrwać. To co udałO MI SIE ZGUBIC TO W DUZYM STOPNIU ZASłUGA TEGO FORUM. Dzis postanowiłam zarejestrowac sie i wspołnie z Wami walczyc z tym paskudnym tłuszczykiem:)Bardzo prosze o wsparcie. Pozdrawiam cieplutko, Ofelia Cytuj
Śliweczka Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam wszystkie Proteinki, czytam Was juz od 2 miesiecy a od 11 maja stosuje diete Dukana, ale przez ostatnie dwa tygodnie nie udawało mi sie....jakos tak wyszło. Od niedzieli zaczełam faze białkowa i mam nadzije tym razem wytrwać. To co udałO MI SIE ZGUBIC TO W DUZYM STOPNIU ZASłUGA TEGO FORUM. Dzis postanowiłam zarejestrowac sie i wspołnie z Wami walczyc z tym paskudnym tłuszczykiem:)Bardzo prosze o wsparcie. Pozdrawiam cieplutko, Ofelia Witaj Ofelio!!! Szkoda że dopiero teraz się zarejestrowałaś...ale dobrze że w końcu jesteś z nami.W kupie raźniej!!!! Będziemy się wspierać i pomagać w razie potrzeby.Pisz o sukcesach i problemach (oby takowych nie było) :D Trzymam kciuki. Cytuj
Czeremcha Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Hej dziewczynki,wróciłam z zakupów i jestem mokra jak szczur taka duchota,ale zaczyna grzmiec to moze się trochę rozładuje :-D Przecież my wszystkie jesteśmy śliczne,o czym tu mowa :-D Ja nie dietuję się dla kogos tylko dla siebie żeby byc jeszcze piękniejsza :D MUszę wyłączac kompa bo wali że hej :lol: Cytuj
Anula1978 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Witaj Ofelio. Z nami na pewno dasz radę. Nasze GURU (czyt. Śliweczka) czuwa nad nami i pomocą służy a jak trzeba to i taniec indiański zatańczy i przez głowę da...ale to pomaga!!!! A tak swoją drogą to Śliweczko czemu tak wolno tańczysz teraz?????? Nie obijaj się! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi