asienka19873 Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 hej dziewczynki,wpadlam na chwilke,wlasnie sie spakowalismy z malzykiem i jutro jedziemy z smego rana do polski;) super! :D na 3 tygodnie. wpadlam na chwilke sie pozegnac :-D wiec zycze wam powodzenia i spotkamy sie za 3 tygodnie;)tam raczej nie bede mila dostepu do internetu :-D mam nadzieje ze ujrze na waszych suwakach DUUUZZZZZZZZZEEEEEEEEEEE spadki :D pozdrawiam papppapappapapapppa Cytuj
benek Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Oj ............... nie trzeba mi tego darować...Trzeba lać ile wlezie!!! Pilnuj mnie pilnuj,ja postaram się już więcej nie robić takich głupot :-D Śliweczko! mówisz i masz...... zero litości. Najpierw wyrok a teraz zestaw kar dla Ciebie za nieumiarkowanie w ....piciu! czy odechciało Ci się grzeszyć? Cytuj
Śliweczka Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 hej dziewczynki,wpadlam na chwilke,wlasnie sie spakowalismy z malzykiem i jutro jedziemy z smego rana do polski;) super! :D na 3 tygodnie. wpadlam na chwilke sie pozegnac :-D wiec zycze wam powodzenia i spotkamy sie za 3 tygodnie;)tam raczej nie bede mila dostepu do internetu :-D mam nadzieje ze ujrze na waszych suwakach DUUUZZZZZZZZZEEEEEEEEEEE spadki :D pozdrawiam papppapappapapapppa Papa Asienko!!! Miłego pobytu w Polsce!!! Cytuj
Śliweczka Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Śliweczko! mówisz i masz...... zero litości. Najpierw wyrok a teraz zestaw kar dla Ciebie za nieumiarkowanie w ....piciu! czy odechciało Ci się grzeszyć? Ooooo,teraz już napewno nie wezmę alkoholu do ust!!!! Nigdy więcej!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Czeremcha Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Witam wszystkie panie i te nowe i te stałe bywalczynie! Popieram Benek lac ile wlezie,mnie tez mozna ale troszeczkę (wypiłam 1 piwko) :-D ,ale najwazniewjsze jest to że waga nie podskoczyła i z tego się ciesze :D Staram sie Was czytac ale przyznam szczerze że nie wszystko bo nie wystarczyło by mi czasu,takie szybkie jestescie dziewczynki w tym pisaniu!! :-D Dziś ugotowałam sobie zupkę ,botwinkę,choc bez ziemniaczków,które uwielbiam,wyszła bardzo pyszna,musiałam dodac troche innych warzyw do diety bo zawsze szłam na łatwiznę i jadłam pomidory i ogórki :D Nie lubię gotowac to dlatego ;) Asienka życzę miłego wypoczynku w Polsce! Cytuj
Bozena66 Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Wszystkim Paniom, które nie mogły sie doczekać weekendu, życzę słońca i cudownego odpoczynku ;) :-D . Asi cudowngo pobytu w Polsce, aby jej nie minęło zbyt szybko, a nam, żeby się nie dłużyło bez Niej :) Benek, ciebie to ja się troche boję ;) i w razie czego też nigdy :-D :D :D Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Pięknej pogody i super wypoczynku, Asiu!!! :-D. Cytuj
Just Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Hej laseczki, zrobiłam sobie test na stronie Dukana (znowu) i Dukan powiedzieli, że waga 64 jest dla mnie nieosiągalna... hmmmm... ciekawość czemu? (5 lat temu ważyłam 62 i nie byłam jakoś przesadnie wychudzona, co to to nie ) W każdym razie łaskawie przyzwolił na 65,9 które mam jakoby osiągnąć 2 września, po czym nastąpi błogie 72 dni utrwalania :-D No, zobaczymy. A jak tak u Was, idziecie zgodnie z planem? Pytanie odnośnie słodzików, jakich używacie i czy codziennie i w jakich ilościach. Ja mam jeden w proszku na bazie aspartamu i maltodekstryny jakowejś, a drugi w tabletach z cyklaminianem i sacharyną. Myślicie że dobre toto jest? Dukan pisze o aspartamie ale czystego nie spotkałam. Benek, Twoje argumenty są bardzo przekonywujące :-D ubawiłam się Twojego posta. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Just,ja używam takiego zwykłego słodzika z tesco na bazie aspartamu i bez ograniczeń.Kawy i herbaty nie słodzę,ale mam czasem (dość często) ochotę na słodkie :-D Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Hej laseczki, zrobiłam sobie test na stronie Dukana (znowu) i Dukan powiedzieli, że waga 64 jest dla mnie nieosiągalna... hmmmm... ciekawość czemu? (5 lat temu ważyłam 62 i nie byłam jakoś przesadnie wychudzona, co to to nie ) W każdym razie łaskawie przyzwolił na 65,9 które mam jakoby osiągnąć 2 września, po czym nastąpi błogie 72 dni utrwalania :-D No, zobaczymy. A jak tak u Was, idziecie zgodnie z planem? Pytanie odnośnie słodzików, jakich używacie i czy codziennie i w jakich ilościach. Ja mam jeden w proszku na bazie aspartamu i maltodekstryny jakowejś, a drugi w tabletach z cyklaminianem i sacharyną. Myślicie że dobre toto jest? Dukan pisze o aspartamie ale czystego nie spotkałam. Benek, Twoje argumenty są bardzo przekonywujące :D ubawiłam się Twojego posta. Just, a jak wygląda ten test? Nigdy go nie robiłam!!! :-D Nie pomogę Ci odnośnie słodziku, bo co prawda kupiłam jakieś w płynie i proszku, ale nie mogę się do nich przekonać. Wszystko mi się wydaje gorzkawe. Cytuj
Czeremcha Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Just ja poprosze jakis link do tej stronki z testem,zrobiłabym sobie,bo ostatnio w domu mi powiedzieli że będę za chuda jak dotrę do 60 kilosków :-D Cytuj
Just Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Proszę bardzo: Test znajduje się na stronie: [LINK NIEAKTUALNY] Ja robiłam go przy pomocy tłumaczenia z innego forum, jako, że nie znam francuskiego: 1. Państwa Imię): ....... 2. Ile chcielibyście ważyć: .... (tylko cyfry!!!) 3. Jesteście: (une femme) = kobieta...... (un homme = mężczyzna) 3a. Spieszno Wam rozpocząć dietę: oui (tak), non (nie) 4. Wasza aktualna waga w kg (na czczo i bez ubrania): ........ (tylko cyfry) 5. Wasz wzrost w cm: ....... (tylko cyfry), a więc np. 165, a nie 1,65 6. Jaka była Państwa najwyższa waga w życiu (nie licząc ciąży w przypadku kobiet): ........ 7. Jaka była Państwa najniższa waga po ukończeniu 18 roku życia (nie licząc wagi w okresach choroby): ..................... 7a. Jaka jest Wasza waga stosunkowo łatwa do utrzymania bez specjalnych ograniczeń: ...... (tylko cyfry) 8. Czy przechodziliście już jakieś diety: aucun = żadnej, plus - więcej niż 3 9. Państwa wiek: ..... (tylko 2 cyfry) 10. Czy w Państwa rodzinie ktos ma skłonności do tycia: ...... Oui = tak, Non = nie 11. Musimy ocenić grubość Panstwa kości. W tym celu proszę prawą dłonią objąć nadgarstek (podobnie jak na rysunku)... 1. mozliwość drobna kość (kciuk i palec wskazujący zachodzą na siebie po objęciu), 2 mozliwość normalna grubość kości, kciuk i palec wskazujący się stykają, 3 możliwość gruba kość , kciuk i palec wskazujący nie stykają się po objęciu nadgarstka 12. Ile razy byliście w ciąży: .... aucun = ani razu, plus = wiecej niż 3 razy, 13. Czy macie wrażenie łatwego chudnięcia w momencie ograniczenia jedzenia: plutot facilement = raczej łatwo, difficilement = trudno 14. Ograniczenie ilości jedzenia jest dla Was męczące: .... oui = tak, non = nie 15. Wasz adres mailowy: ....................... 16. Proszę podać Wasz nick : ....................... 17. Proszę wpisać Wasze hasło dostępu (chodzi o stronę Dukana, bo zrobienie testu wagi jest równoznaczne z zarejestrowaniem się na jego stronie) 18. Je souhaite bénéficier des réductions tarifaires et des offres des partenaires de regimedukan.com = chciałabym korzystać z upustów cen oferty sklepu internetowego partnerów Dukana - odznaczyć kwadracik (jest to opcja ważna po ewentualnym zapłaceniu opieki dietetyka, przy analizie wagi niczym nie skutkuje!!!) 19. Verification = sprawdzenie.... wpisać litery widoczne na obrazku 20. Valider mon analyse = wysłać mój test do analizy Odpowiedź na podanego maila przychodzi w kilka minut. Cytuj
Just Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Just,ja używam takiego zwykłego słodzika z tesco na bazie aspartamu i bez ograniczeń.Kawy i herbaty nie słodzę,ale mam czasem (dość często) ochotę na słodkie :D Śliweczko podrzuć fotkę :D Dzisiaj zrobiłam placki wg Twojej instrukcji i wyszły mi takie same jak Twoje :-D Tylko zamiast mąki dałam zmielone otręby na mączkę, wyszły super! Ja też napojów nie słodzę ale sobie te serki okraszam słodzikiem :-D Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Proszę bardzo: Test znajduje się na stronie: [LINK NIEAKTUALNY] Wielkie dzięki, spróbuję zaraz :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi