Just Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Polu to zwierzę na Twoim ramieniu cudowne. Uwielbiam koty a ten jest wyjątkowo dorodny i piękny! Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Polu to zwierzę na Twoim ramieniu cudowne. Uwielbiam koty a ten jest wyjątkowo dorodny i piękny! Bardzo dziękuję!!! :-D. Mam w domu jeszcze 3 inne, dwa szare i jednego biało czarnego. Poza jednym, wszystkie są dorodne. Ten na moim ramieniu to Filemon: dostojny, spokojny, uwielbiający komputery. Czasem śpi na monitorze, choć teraz się już na nim nie mieści. Zrobiłam test i wyszło, że waga dla mnie odpowiednia to 65,5 kg. A ja już ważę mniej!!! Cytuj
Śliweczka Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Śliweczko podrzuć fotkę :D Dzisiaj zrobiłam placki wg Twojej instrukcji i wyszły mi takie same jak Twoje :-D Tylko zamiast mąki dałam zmielone otręby na mączkę, wyszły super! Ja też napojów nie słodzę ale sobie te serki okraszam słodzikiem :-D Mówisz i masz :D Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Idę spać dziewczynki, o 2 w nocy muszę pojechać po dziecko powracające z Wrocławia na dworzec do Stargardu, bo pociąg jest opóźniony o jakieś 4 godziny!!! To pewnie z powodu powodzi. Do porannej kawki Śpijcie dobrze i śnijcie o spadkach wagowych!!! Cytuj
Just Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Bardzo dziękuję!!! :-D . Mam w domu jeszcze 3 inne, dwa szare i jednego biało czarnego. Poza jednym, wszystkie są dorodne. Ten na moim ramieniu to Filemon: dostojny, spokojny, uwielbiający komputery. Czasem śpi na monitorze, choć teraz się już na nim nie mieści. Zrobiłam test i wyszło, że waga dla mnie odpowiednia to 65,5 kg. A ja już ważę mniej!!! Aż 4, wspaniale! Zazdroszczę Ci, Filemon jest cudny, ciekawe jak wyglądają pozostałe. Ja nie mam w domu żadnego ale dokarmiam dzikie kotki, które przychodzą pod okno. Jeden to już jest nieźle wypasiony na tym wikcie okiennym, gabaryty ma imponujące, a jest to biała koteczka, przychodzą jeszcze inne ale ona króluje, ostatnio nawet trochę grymasi i wybrzydza :-D Polu skoro Twoja waga jest idealna to znaczy chyba, że czas zacząć utrwalanie? Cytuj
Just Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Mówisz i masz :-D Wielkie dzięki, od razu wiadomo czego szukać! :-D Cytuj
Czeremcha Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 dzięki Just zaraz będę sprawdzac :-D Cytuj
Czeremcha Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 No i wyszło 63 kilo,jest dobrze :-D Cytuj
Śliweczka Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Ja już uciekam do łóżeczka.Dobranoc wszystkim.Słodkich snów. Cytuj
Czeremcha Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Ja tez będę spadac,dobrej nocki :-D Cytuj
komercya Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgrzeszyłam dzisiaj. Niestety ale dzisiaj był pogrzeb babci, później stypa i nie było szans, żebym zjadła coś typowo protalowego a że pogrzeb był aż o 18 wiec zanim się wszystko zakończyło to uznałam, że jutro i tak zaczynam same proteiny więc nic tak bardzo strasznego się nie stanie jak zjem normalną obiadokolację. A od j utra samo białko. Powiem wam szczerze, że czuję się źle po zjedzeniu normalnego kotleta mielonego smażonego na tłuszczu, surówki przyprawionej majonezem i kawałeczka ciasta( ziemniaki sobie odpuściłam). Mój ogranizm zdecydowanie lepiej reaguje na jedzenie obecne w diecie Protal! Bo teraz jest mi jakoś tak ciężko na żołądku. Aha, dzisiaj było kolejne 0,5 kg mniej ! czyli w fazie uderzeniowej schudłam 3 kg a w fazie z warzywami jeszcze 1kg ale nie uaktualniam suwaczka bo pewnie po dzisiejszym wieczorze bedzie troszke wiecej. Ale to taki szczególny przypadek i sama sobie rozgrzeszenia udzieliłam. Wiecie, podziwiam te z was, które schudły po 15 i więcej kilo. Dziewczyny jesteście WIELKIE !!! Na prawde, mega szacunek dla was! Cytuj
Bozena66 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Witam serdecznie wszystkie Proteinki :-D Dzisiaj wcześnie kawka, bo się jeszcze dobrze nie przestawiłam na czas europejski. Pięknie chudniecie, Pola zapewne niedługo zacznie III Fazę. Tylko gratulować i pozazdrościć. :-D Życzę miłego dnia i czekam kiedy się obudzicie. Komercyo, ja Ciebie rozumiem i bardzo Ci współczuję. Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Aż 4, wspaniale! Zazdroszczę Ci, Filemon jest cudny, ciekawe jak wyglądają pozostałe. Ja nie mam w domu żadnego ale dokarmiam dzikie kotki, które przychodzą pod okno. Jeden to już jest nieźle wypasiony na tym wikcie okiennym, gabaryty ma imponujące, a jest to biała koteczka, przychodzą jeszcze inne ale ona króluje, ostatnio nawet trochę grymasi i wybrzydza :-D Polu skoro Twoja waga jest idealna to znaczy chyba, że czas zacząć utrwalanie? Witaj Just! Bardzo się cieszę, że pomagasz kotom. Ja także dokarmiam dzikie koty. Poza tym, wyłapuję je i sterylizuję. W lecznicy już mnie znają i chętnie pomagają, biorąc za zabiegi tylko połowę. Wielki szacunek dla doktora Ratkowskiego (który do tego podobny jest do Russela Crow, a może nawet przystojniejszy). Jak znajdę chwilę to na innym wątku wstawię zdjęcia pozostałych moich pupilków i piesków też. Jeśli chodzi o wagę, to dziś znowu mam trochę mniej w kilogramach. A myślałam, że będzie ciężko. Może nie mam grubej kości, tylko krótkie paluszki? :) Skoro organizm się nie bardzo broni, to zejdę do tych 63, to już tylko 80 dkg. Do końca przyszłego tygodnia powinno mi się to udać, a potem zacznę utrwalać. Tak naprawdę to wcale mnie ta dieta nie męczy i lubię to co jem. po 4 ciążach, i w tym wieku to całkiem fajny rezultat. A poza tym satysfakcja, że przezwyciężyło się swoją własną słabą wolę jest ogromna!!!! Życzę i Tobie szybkiego spadku wagi!!! Zgrzeszyłam dzisiaj. Niestety ale dzisiaj był pogrzeb babci, później stypa i nie było szans, żebym zjadła coś typowo protalowego a że pogrzeb był aż o 18 wiec zanim się wszystko zakończyło to uznałam, że jutro i tak zaczynam same proteiny więc nic tak bardzo strasznego się nie stanie jak zjem normalną obiadokolację. A od j utra samo białko. Powiem wam szczerze, że czuję się źle po zjedzeniu normalnego kotleta mielonego smażonego na tłuszczu, surówki przyprawionej majonezem i kawałeczka ciasta( ziemniaki sobie odpuściłam). Mój ogranizm zdecydowanie lepiej reaguje na jedzenie obecne w diecie Protal! Bo teraz jest mi jakoś tak ciężko na żołądku. Aha, dzisiaj było kolejne 0,5 kg mniej ! czyli w fazie uderzeniowej schudłam 3 kg a w fazie z warzywami jeszcze 1kg ale nie uaktualniam suwaczka bo pewnie po dzisiejszym wieczorze bedzie troszke wiecej. Ale to taki szczególny przypadek i sama sobie rozgrzeszenia udzieliłam. Wiecie, podziwiam te z was, które schudły po 15 i więcej kilo. Dziewczyny jesteście WIELKIE !!! Na prawde, mega szacunek dla was! Witaj Komercyo. Bardzo Ci współczuję!!! To naturalne, że w takich okolicznościach nie myśli się o diecie. A jednak udało Ci się sporo zrzucić jak do tej pory. I tak trzymaj!!! Powodzenia :-D Witam serdecznie wszystkie Proteinki ;) Dzisiaj wcześnie kawka, bo się jeszcze dobrze nie przestawiłam na czas europejski. Pięknie chudniecie, Pola zapewne niedługo zacznie III Fazę. Tylko gratulować i pozazdrościć. ;) Życzę miłego dnia i czekam kiedy się obudzicie. Komercyo, ja Ciebie rozumiem i bardzo Ci współczuję. Witaj Bożenko!!! Na pewno trudno będzie się przestawić. Ale dzięki temu jesteś z rana na forum. Ja poszłam spać o 2 w nocy a o 7 wstałam. Moje koty mają świetnie nastawione zegarki :grin: Ale i tak mi się udało przestawić je o godzinę, bo wcześniej wstawali o 6. Myślę, że po następnych warzywkach, czyli za około 12 dni zacznę utrwalanie. Nie mam problemu ze spadkiem teraz, samo jakoś leci. Zaraz zmienię suwaczek. Pozdrowienia dla wszystkich protalowych i Dukanowych kobietek!!! :D:):D Cytuj
grazzia Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgrzeszyłam dzisiaj. Niestety ale dzisiaj był pogrzeb babci, później stypa i nie było szans, żebym zjadła coś typowo protalowego a że pogrzeb był aż o 18 wiec zanim się wszystko zakończyło to uznałam, że jutro i tak zaczynam same proteiny więc nic tak bardzo strasznego się nie stanie jak zjem normalną obiadokolację. A od j utra samo białko. Powiem wam szczerze, że czuję się źle po zjedzeniu normalnego kotleta mielonego smażonego na tłuszczu, surówki przyprawionej majonezem i kawałeczka ciasta( ziemniaki sobie odpuściłam). Mój ogranizm zdecydowanie lepiej reaguje na jedzenie obecne w diecie Protal! Bo teraz jest mi jakoś tak ciężko na żołądku. Aha, dzisiaj było kolejne 0,5 kg mniej ! czyli w fazie uderzeniowej schudłam 3 kg a w fazie z warzywami jeszcze 1kg ale nie uaktualniam suwaczka bo pewnie po dzisiejszym wieczorze bedzie troszke wiecej. Ale to taki szczególny przypadek i sama sobie rozgrzeszenia udzieliłam. Wiecie, podziwiam te z was, które schudły po 15 i więcej kilo. Dziewczyny jesteście WIELKIE !!! Na prawde, mega szacunek dla was! Witaj Kmercyo!wspolczuje smierci babci i oczywiscie cie rozumiem .Kto w takiej chwili myski o diecie.nawet o jedzeniu czlowiek zapomina,gratuluje spadku wagi -Polu idziesz jak nasze burze hehe!!!oczywiscie z kiklogramami gratuluje aha witam Ci poli i pozostale Panie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi