Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Juggin i Maragrete, już sobie wyobrażam jak szykowniw będziecie dzisiaj wyglądać :lol:

A jak.. pazury wytrzymały do rana, kiecka wciagnieta na siebie, szpilki też. I biegam cały dzień po firmie i słychac jedynie stukot obcasów.

O ile ubieranie sie jest prostsze, gdy człowiek nie musi sie wciskać na leżąco w ciuchy tylko po to, aby i tak wygladac w nich jak szyneczka wielkanocna :-D

Opublikowano

Polu, Bożenko - dziękuję :-***

Żeby tylko te burze się skończyły!!! Już nie umiem w pracy

wysiedzieć.. W planach zakupy, kąpiel, pakowanie i prawie

w drogę. Biorę laptopa - ma być dostęp do netu więc może

w czytaniu uda mi się być na bierząco :lol: Tym bardziej, że

mój rano lubi pospać.. to będzie szczęśliwy jak będę miała

zajęcie - oby go tylko nie budzić ;-P

W pracy mnie poinstruowano co koniecznie muszę zobaczyć!

Opublikowano

Odpaliłam laptopa żeby poczytać forum :-D Na chwilkę przestało padać,ale już z trzech chmur padało i grzmiało.Co chwilę się chmurzy i grzmi.Kurcze,myślałam że zgubię trochę kalorii przy sianku,a tu nici z ciężkiej pracy...I weź tu spalaj kalorie...

Waga jeszcze nie pokazała 110,8,brakuje jeszcze 400g :lol: Mam nadzieję że do końca tygodnia uda mi się zrzucić te gramy :D

Juggin i Maragrete,zazdroszczę troszeczkę sukienki i szpileczek :D ale może kiedyś i ja się tak ubiorę,narazie wyglądałabym jak hipopotam w cyrku :D

Opublikowano
Witaj Mallinko!!! :D

Witajcie wszystkie proteinki :D

Jestem już, choć dzisiaj nieco później. Wczoraj wieczorem przeszła nad nami ulewa i widocznie koty doszły do wniosku, że nie opłaca się wyjść póki trawka nie obeschnie. Dały pospać!!!

U mnie waga nadal stoi jak zaklęta, choć jestem 3 dzień na białkach. ale po wykresie widać, że zawsze tak było. Po znacznym spadku waga zatrzymywała się na dłużej, żeby potem skoczyć raptownie w dół. Damy jej zatem trochę czasu. A zatem wejście w III fazę nieco się u mnie opóźni :D .

U nas dzisiaj piękna pogoda, jak na razie :D

Pozdrowienia dla wszystkich z SCT (kurde, jak mi się to spodobało) :)

U mnie też około 1-2 w nocy była nawałnica, padało, lało, grzmiało i błyskało sie ale duszno było tak jak w dzien wieć spania nie było, nie dało sie spac przy zamknietych oknach, koszmar, jestem nie wyspana, wściekła, w pracy roboty od groma a do tego dzis na wadze było + 1 kg..... :lol:

czyżby moje ubiegłotygodniowe alkoholowe wystepy dały dopiro teraz o sobie znac ?...Po 5 dniach ? ..niemozliwe.... :-D !

Opublikowano
Witam miłe Panie przy otrąbiance

Deszcz padał całą noc, ale dalej jest duszno. Mój kot pognał po mokrej trawie, tylko po mleku bez jedzenia. Nic dziwnego, ze jest chudy. :D U mnie znowu hustawka wagowa:0,5 kg wzrostu, ale chyba mi się zbliża @, więc cierpliwie czekam na rozwój wypadków :-D

O kotka tez masz na Protalu ?....... :lol:

Opublikowano
Witajcie Kochane,

u mnie dzisiaj na wadze minus 400g, normalnie cieszę się jak dziecko! :lol:

Pozdrawiam, niestety muszę lecieć

Pa, miłego dzionka wszystkim

GRATULACJE ! No widzisz jak super ! :-D

Opublikowano
U mnie też około 1-2 w nocy była nawałnica, padało, lało, grzmiało i błyskało sie ale duszno było tak jak w dzien wieć spania nie było, nie dało sie spac przy zamknietych oknach, koszmar, jestem nie wyspana, wściekła, w pracy roboty od groma a do tego dzis na wadze było + 1 kg..... :lol:

czyżby moje ubiegłotygodniowe alkoholowe wystepy dały dopiro teraz o sobie znac ?...Po 5 dniach ? ..niemozliwe.... :-D !

Chyba dziś w nocy mało komu spalo się spokojnie. Obudziłam się o 3 w nocy i nie moglam spac, trochę z powodu paznokci u nóg, bo cały czas uwazałam, zeby nie zniszczyć swego dzieła :D , a troche z powodu ksiezyca, ktory był prawie cały na niebie i spac nie dawał.

Co do grzeszków, to niestety bardzo mozliwe,ze kara za to będzie ciągnąc się za to ba przez tydzień. Ja zazwyczaj tak mam- zgrzeszę w niedzielę- efekty grzechu okolo środy - czwartku wychodzą, a do wagi przedgrzesznej wracam okolo soboty :D . A w niedzielę....hehehe..karuzela jakaś.

Opublikowano
Polu, Bożenko - dziękuję :-***

Żeby tylko te burze się skończyły!!! Już nie umiem w pracy

wysiedzieć.. W planach zakupy, kąpiel, pakowanie i prawie

w drogę. Biorę laptopa - ma być dostęp do netu więc może

w czytaniu uda mi się być na bierząco :-D Tym bardziej, że

mój rano lubi pospać.. to będzie szczęśliwy jak będę miała

zajęcie - oby go tylko nie budzić ;-P

W pracy mnie poinstruowano co koniecznie muszę zobaczyć!

Miłego pobytu i wielu nowych wrażeń !

A co do problemów z autkiem to właśnie moje dzis mi przed domem sie zbuntowało i musiałam jechac taksówką bo inaczej bym nie zdąłżyła .... !

Tobie zyczę trasy wte i spowrotem bez niespodzianek :lol:

Opublikowano
Odpaliłam laptopa żeby poczytać forum :-D Na chwilkę przestało padać,ale już z trzech chmur padało i grzmiało.Co chwilę się chmurzy i grzmi.Kurcze,myślałam że zgubię trochę kalorii przy sianku,a tu nici z ciężkiej pracy...I weź tu spalaj kalorie...

Waga jeszcze nie pokazała 110,8,brakuje jeszcze 400g :lol: Mam nadzieję że do końca tygodnia uda mi się zrzucić te gramy :D

Juggin i Maragrete,zazdroszczę troszeczkę sukienki i szpileczek :) ale może kiedyś i ja się tak ubiorę,narazie wyglądałabym jak hipopotam w cyrku :D

Na pewno Śliweczko niebawem sie też tak ubierzesz, :D te moje minus 10 kilo spowodowało, że w swoich starych sukienkach wyglądam na oko jako-tako choć jestem wysoka i tych kilosów może az tak nie widac ale do laski takiej jak Juggin to mi jeszcze daaaaleko.... :D

Opublikowano

Juggin i Maragrete,zazdroszczę troszeczkę sukienki i szpileczek :) ale może kiedyś i ja się tak ubiorę,narazie wyglądałabym jak hipopotam w cyrku :D

Na pewno Śliweczko niebawem sie też tak ubierzesz, :D te moje minus 10 kilo spowodowało, że w swoich starych sukienkach wyglądam na oko jako-tako choć jestem wysoka i tych kilosów może az tak nie widac ale do laski takiej jak Juggin to mi jeszcze daaaaleko.... :D

Opublikowano
Na pewno Śliweczko niebawem sie też tak ubierzesz, :lol: te moje minus 10 kilo spowodowało, że w swoich starych sukienkach wyglądam na oko jako-tako choć jestem wysoka i tych kilosów może az tak nie widac ale do laski takiej jak Juggin to mi jeszcze daaaaleko.... :-D

Jasne jasne... Maragrete wstaw swoje zdjecie to zaraz zobaczymy , kto jest laska a kto nie jest :D Niestety zazwyczaj jest tak, ze u kogos widzimy wszystko co najlepsze, super nogi, chudy brzuszek itd, ale sami mamy to samo i tego nie widzimy :D

Opublikowano

Nie bądź dla siebie taka surowa, Śliweczko. Masz w sobie tyle ciepła, pogody i życzliwości dla ludzi, że nawet gdybyś ważyła 200 kg to i tak tego nikt by nie zauważył. Mam lekarza, 130 kg waży, ale jest takim super człowiekiem!!!

Tylko że to niezdrowo, i to jest przyczyna, dla której trzeba schudnąć, koniecznie!!!

Jasne jasne... Maragrete wstaw swoje zdjecie to zaraz zobaczymy , kto jest laska a kto nie jest :D Niestety zazwyczaj jest tak, ze u kogos widzimy wszystko co najlepsze, super nogi, chudy brzuszek itd, ale sami mamy to samo i tego nie widzimy :D

Oj, święte słowa Juggin!!! A najbardziej widać to, co najbardziej chcemy ukryć, niestety.

Opublikowano
Miłego pobytu i wielu nowych wrażeń !

A co do problemów z autkiem to właśnie moje dzis mi przed domem sie zbuntowało i musiałam jechac taksówką bo inaczej bym nie zdąłżyła .... !

Tobie zyczę trasy wte i spowrotem bez niespodzianek :-D

Dziękuję... Ja naprawdę myślami to już jestem te 300 km stąd :lol:

Chętnie bym już z pracy wyfrunęła :D