Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie Dziewczynki!!!

Szczególnie witam Nowe Proteinki! Oby moc tego forum i białeczek była z Wami.

U mnie pogoda super, więc nie ma mnie całe dnie w domu. Staram się nadrobić czytanie i jestem na bieżąco, ale nie mam już czasu pisać :lol:

Ale wiecie co?? JEST!!!! WRÓCIŁA!!! Moja 7 z przodu :D Teraz już jej nie dam odejść :D Żadnych grzeszków!!

AAAA i dopisuję się do sekty oczywiście :D

GRATULACJE ! :-D

Fajnie, jak sie bardzo chce to można....

Buziaki dla ciebie i twoich uroczych dziewczynek !

Opublikowano
Witam wszystkie Proteinki o słonecznym poranku!!!

Jest rześko i pięknie, więc nie mogę się dłużej wylegiwać!! Zresztą wiadomo, zwierzaki.

No, zanotowałam malutki spadek, 300 gram. Zaraz zmienię suwaczek!!!

I bardzo dobrze i bardzo sie ciesze razem z toba że ci sie udało już prawie zbliżyc do swojego celu !

Gratualacje !

Opublikowano
Cieszę się, że już jesteś, Mallinko :D . Mój Syn gratuluje Twojemu Mężowi gustu :-D

Napisz nam jak przebiega u Ciebie IV Faza, czy uważasz co jesz, czy jesz co chcesz i tylko raz w tygodniu same białka.

Mój organizm chyba zaczął ze mną walkę. Zdcyowanie mam okres zastoju. Albo on mnie, albo ja jego. :D Ma trochę pecha, bo ja dosyć uparta jestem. Jeszcze zobaczymy czyje będzie na wierzchu :lol: ??:

Na pewno wygrasz ty... a nie on...twój organizm! Trzymam kciuki :D

Opublikowano
Hahahha... Wy to zawsze wprowadzicie mnie w dobry nastrój :lol: Miłe te wasze komplementy. Niestey moja waga ani drgnie- ale... nie ma sie co dziwić. Dziś w nocy nie mogłam spać i o 2.00 zjadłam makrelę( troszke tłuszczu chciałam wprowadzić w związku z tabletkami anty :-D ). Widok był przekomiczny. Właczyłam TV, oglądałam strong-menów i nago na łózku w sypialni rozprawialam się z wędzona makrelą :D . Jakby ktoś to sfotografował to tytuł zdjęcia; "Walka o ogień", włosy roczochrane i z makrelą w dłoni :D . A potem zjadlam, umyłam zęby, posprzatałam po tej uczcie i poszłam spać :D .

Wariactwo normalne.

Juz to widzę oczami wyobraźni......artystko ty jedna :D

Opublikowano
Kochane proteinki dzis wyjeżdżam nad morze nie sądzę , że będzie mi dane mieć internet a więc do sierpnia.

Nich wam waga spada szaleńczo w dół..........

Buziaki!!!

I tobie tez wszystkiego najlepszego, udanego urlopu, mało pokus jedzeniowych! Trzymaj sie Basiu i wracaj do nas ! :lol:

Opublikowano

A mnie wczoraj dopadło jakieś zatrucie pokarmowe, nie biegam do WC, nie wymiotuje ale mam straszny ciężar na żołądku, boli mnie a wczoraj wieczorem i w nocy myslałamże zeje, było mi zimno , telepało mna ( taki upał a ja we flaneli przykryta po uszy) chyba miałam gorączke od żołądka, dzis na nic nie mam ochoty, mniby jem ale tyle o ile, zimnego picia nie pije, lece na miętkach, rumiankach itp....aha i jeszcze wypiłam kieliszeczek orzecha na spirytusie - troche mi chyba pomogło, ale generalnie czuje sie do .....kitu. Jedyny plus tej sytuacji to może schudne... :lol:

Opublikowano

Postraszyłam moje zbyt pełne wdzięki i proszę. Idzie ku lepszemu :lol: . Dzisiaj siusiam nieomal nieustannie, to jednak był zastój wody. Zobaczymy jutro rano na wadze(tej wredocie-jak postraszę to może pokaze coś fajnego :-D )

Opublikowano
A mnie wczoraj dopadło jakieś zatrucie pokarmowe, nie biegam do WC, nie wymiotuje ale mam straszny ciężar na żołądku, boli mnie a wczoraj wieczorem i w nocy myslałamże zeje, było mi zimno , telepało mna ( taki upał a ja we flaneli przykryta po uszy) chyba miałam gorączke od żołądka, dzis na nic nie mam ochoty, mniby jem ale tyle o ile, zimnego picia nie pije, lece na miętkach, rumiankach itp....aha i jeszcze wypiłam kieliszeczek orzecha na spirytusie - troche mi chyba pomogło, ale generalnie czuje sie do .....kitu. Jedyny plus tej sytuacji to może schudne... :lol:

Martwię się o Ciebie, Maragrete. Jakby co to wdepnij do lekarza, bo żołądka i sąsiednich nie warto lekeważyć. Życzę Ci zdrowia

Opublikowano

Poza tym upał afrykański, leje sie ze mnie jestem osłabiona, wrócilam do pracy ( bo musiałam!) na chwilę z pogrzebu berdzo bliskiej mi cioci i w ogóle nic mnie nie cieszy, chociaz to właśnie początek wekendu a ja marzę tylko o tym aby wrócic do domu i zalec gdieś pokotem Jedna nlooc nieprzespana- burze i duchota, druga noc zawalona - żoładek....Wszyscy czegoś ode mnie chca a ja mam dość....Może jutro wstanę w lepszym humorze

Opublikowano

Cześć dziewczyny!

Wam też tak jak mi brakuje owoców? Aż mnie coś skręca jak idę na targ warzywny. Pocieszam się herbatkami owocowymi. Oczywiście ze słodzikiem. To dozwolone w II fazie?

Opublikowano
Cześć dziewczyny!

Wam też tak jak mi brakuje owoców? Aż mnie coś skręca jak idę na targ warzywny. Pocieszam się herbatkami owocowymi. Oczywiście ze słodzikiem. To dozwolone w II fazie?

Uważaj z takimi herbatkami, sprawdź skład, moze na pudełku jest coś na temat węglowodanów. Jeśli wsystko ok, to pij na zdrowie :lol:

Opublikowano

Anula do poniedziałku! miłego weekendu Tobie także życzę, oraz spadku wagowego.

Dam Radę bez korkowej i bezkolizyjnej jazdy, oraz miłego pobytu nad polskim morzem.

Juggin pozdrów mamę i podziękuj jej za super wesołą córkę, dzięki której zawsze pojawia się uśmiech na mojej twarzy.

UDANEGO URLOPU!!!

Opublikowano
Benek - jak to nie cieszy ? Każdy spadek cieszy, głowa do góry na pewo waga wróci na właściwy i oczekiwany przez ciebie tor spadkowy...musi, nie ma wyjscia ! :lol:

Maragrete! cieszy, cieszy, ale nie tak bardzo jak za pierwszym razem, bo to już trzeci raz widzę ten pomiar na wadze. Jeśli w niedzielę waga pokarze poniżej 67 to wtedy mej radości końca nie będzie, będzie to sygnał że mój organizm przestał chwilowo walczyć ze mną. Czyli że zwyciężyłam z plackami, naleśnikami, muffinkami, ciastami....i całą zabronioną resztą. Dzisiaj moja siostra przyniosła gofry serduszka i.......NIE ZJADŁAM ANI JEDNEGO!!!!!!! post-12859-1247843485_thumb.gif

post-12859-1247843560_thumb.gif