balbina38 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 mniam, mniam jak ja bym zjadla grzybkow marynowanych ale u mnie niestety nie mozna nawet kupic :lol: za to ogorki sa pod kazda postacia :-D Cytuj
balbina38 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 A tak sobie wpadłam na chwilę i widzę Śliweczko, że też masz 30 kilo na liczniku, no prawie. Gratuluję LOL YVA nie wierze wlasnym oczom !!!!!!! przecieram i przecieram i nie chce mi sie wierzyc jejciu ale laseczka fiu, fiu :lol: Cytuj
juggin Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam wieczorkiem. No więc ja zachecona sucesami, tzn radosna, ze ten zgubiony kg chyba odszedl raz na zawsze zaczełam miec diabełka w glowie. i znów zaczelo sie szeptanie do ucha, ze przeceiż raz nie zawsze, ze mały fast food mi nie zaszkodzi itd. Ot cos okropnego we mnie siedzi :lol: Ale, aby sie nie poddac( juz odpalalam bryke w drodze do MC Donaldsa), gwałtownie skrecilam do najbliższego spozywczego i kupiłam drożdze. Wróciłam do domku, pogrzebałam w necie i z sasiedniego forum zaczerpnęłam przepis na to cudo, co mi chodzi po glowie od miesiaca.Ponizej zdjecia. Zjadłam prawie pół takiego cuda- wiem wiem, troszke wiecej niz 4 łyzki otrebów i jeszcze skrobia- ale jak to mówi Benek lepiej protalowe niz cywilne :-D I znów znalazłam sposób na mniejsze zło, nie lezy tak bardzo na żolądku, a te kilka deko za duzo na jutrzejszej wadze "zabiję" silnymi,mięsnymi białkami, które czekaja mnie od jutra. Cytuj
Samanta Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Cześć dziewczyny No stoi cholerna waga i tyle. Ale pojutrze zaczynam same białka to może ruszy. I tak myślę, że powrót do diety po przerwie jest trudniejszy niż to, co było jak się dietę zaczynało i szło ciurkiem. Przynajmniej w moim przypadku tak właśnie jest. Ale trwam z nadzieją że cos drgnie. Yva, no ale z Ciebie laska! Cytuj
yva8 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Dzieki dziewczyny, ale do laski to mi jeszcze minimum 10 kg brakuje. I pozbycie się nadmiaru skóry. Brzuch mam jak shar pei Cytuj
yva8 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 A tak wyglądałam pół roku temu [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Samanta Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 No moja droga odwaliłaś kawał dobrej roboty. Czy ludzie Cię poznają bez trudu?! A co z tą skórą na brzuchu, chcesz z tym coś zrobić? Cytuj
balbina38 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 YVA brawo kobieto tylko brac przyklad z Ciebie!!!!! Wygladasz jakby cie polowe ubylo ale z tego akorat to tylko sie cieszyc :lol: Yva napisz czy troche grzeszylas czy tak z reka na sercu trzymalas diete? Cytuj
Śliweczka Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 A tak sobie wpadłam na chwilę i widzę Śliweczko, że też masz 30 kilo na liczniku, no prawie. Gratuluję Dziękuję i Tobie Yva również gratuluję,świetny wynik!!! Mnie troszkę spowolniły grzechy jakie popełniłam podczas pierwszej komunii córci i po niej,miesiąc odchudzania do tyłu,ale walczę dalej i mam nadzieję że mi się uda.Ty Yva jesteś już laska,jak popatrzę na zdjęcia to poprostu szczęka opada :-D Też kiedyś taka będę :lol: Gorąco pozdrawiam!!!! Cytuj
balbina38 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Juggin szybko mi tu przepis na to cudo !!!!!!!! ja tez chce takich pysznosci sprubowac :lol: Cytuj
balbina38 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Cześć dziewczyny No stoi cholerna waga i tyle. Ale pojutrze zaczynam same białka to może ruszy. I tak myślę, że powrót do diety po przerwie jest trudniejszy niż to, co było jak się dietę zaczynało i szło ciurkiem. Przynajmniej w moim przypadku tak właśnie jest. Ale trwam z nadzieją że cos drgnie. Yva, no ale z Ciebie laska! Samanto musimy obydwie uzbroic sie w cierpliwosc bo moja waga tez jest taka uparta :lol: Cytuj
yva8 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 No to się spowiadam z grzechów: marzec - kawał sernika, bynajmniej nie dukanowego, z bitą śmietaną kwiecień - próbowanie mazurka i innych świątecznych ciast, razem zebrał się porządny kawałek maj - mały kawałek ciasta imieninowego słodkie było jak diabli|) czerwiec - dwie imprezy zakrapiane, żarcie dukanowe, alkohol prawdziwy lipiec - kilka czereśni Że nie wspomne o odrobinie, w ramach próbowania, czy dobre, prawdziwego bigosu, ziemnieków itp. Brzuch smaruję i zaczęłam chodzić na basen. Na razie nic więcej. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Juggin!!!!! Coś Ty narobiła!!!!!! Przez Ciebie zaśliniłam klawiaturę!!!! Ty naprawdę masz diabełka w głowie :lol: Że też Ci się chce wymyślać ,tworzyć,nawet jeśli przepis pochodzi z innego forum,to nie wiedziałaś czy wyjdzie Ci to zjadliwe,a jednak próbujesz,gotujesz....Kochana ,masz talent!!! :-D Cytuj
Śliweczka Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Ja już idę do łóżeczka,jutro znowu pobudka raniutko :-D Miłych snów i samych spadków życzę :lol: Papa.Do jutra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi