Anula1978 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Witaj Gaju2b Razem z nami możesz wszystko. Powiedz od jak dawna jesteś na tej diecie? - nie licząc przerwy. Bo naprawdę dużo schudłaś!!! Żeby już każda z nas miała tyle za sobą!!! Trzymaj się i głowa do góry. Dasz radę diecie i problemom. Cytuj
gaja2b Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Dzieki za ponowne przyjecie i słowa wsparcia na diecie protal jestem od połowy pazdziernika najpierw szło szybko a potem waga stanęla i chyba wtedy przyszedł moment załamania ale może teraz sie uda - mam nadzieje Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Śliweczko, zgadzam się z Tobą w pełni, nie popadajmy w przesadę, jak gotuję obiad dla rodzinki to normialnie smakuję kęs czy wyszło dobre :D jak jestem u rodzinki, to pije kawkę z cukrem, przeciez to nie dramat, ostatnio upiekłam taka dobrą szyneczkę (wieprzową), że nie mogłam sie jej oprzeć i też zjadłam na obiad, zamiast piersi z kurczaka. Waga spada pomalutku i systematycznie :) więc czasem małe grzeszki czy odstepstwa od dietki nic starsznego nam nie zrobią :) Pozdrawiam Proteinki Cytuj
dam radę Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Witajcie coraz szczuplejsze :D !!!!!!!!!!!!!! Mam pytanko do Proteinek , ktore piekly chlebek -łyzka do zupy???? to zwykła czy jeszcze większa??? -w mikrofali pieczemy na jakiej mocy??? Ja właśnie upichciłam sobie coś co mialo byc chlebkiem a wyszło jak wyschnięty biszkopt. Zauważyłam, ze ciasto było bardzo, bardzo leiste, moze te łyżki to jakieś wieksze i wiecej tej niby mąki wychodzi??? Ja dałam moc na ful moze wystarczy 800???? Pomóżcie bo tęsknię za czyms stałym w ustach. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 MamoKasiu ,Dorotaxx już dawno zamieściła taki przepis w wątku z przepisami. III. Pasztecik z piersi z kurczaka i wątróbek drobięcych- 2 pojedyńcze filety z kurczaka, - 4 wątróbki drobiowe - cebulka - przyprawy, pieprz sól do smaku Piersi z kurczaka mielimy na mięso mielone razem z cebulką, ugotowaną na mleku wątróbkę kroimy drobno i przyprawiamy. Mięso z kurczaka mieszamy z drobbno pokrojoną wątróbką, doprawiamy i formujemy w kształcie walca zawijając w folię aluminiową. Pieczemy w piekarniku ok 30 min, sprawdzając co 10 min stan upieczenia. No i mamy pyszny pasztecik drobiowy,a my się głowimy jak go zrobić hehe. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 dam rade- ja pieklam ten tostowy w mikroweli i ustawilam na full 100% mocy,czas zmniejszylam z 4 na 2min i 10 s i byl calkiem ok. nie taki suchy,przekroilam na pol i opieklam w tosterze,smakowal mi naprawde dobrze! pozdrawiam Cytuj
asienka19873 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 a lyzki stolowe tych otrab,moje tez bylo troche rzadkie Cytuj
MamaKasia Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Sliweczko dzięki za przepisy. Właśnie zabieramy się z Antkiem do robienia sernika, bo młodszy śpi... Cytuj
dam radę Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Asieńka bardzo dziękuję spróbuje jutro wg twoich namiarów. Cytuj
maho Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 maho, ser chudy 0% dozwolony, a raczej zalecany, cały czas :D ojej to taki jest??? U mnie nie ma... nie wiedziałam hehe Cytuj
MamaKasia Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 maho jest taki np. piątnicy klinek :D Cytuj
MamaKasia Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 jak masz u siebie Kauflanda to jest ich firmowy Vian, jest trochę tańszy od piątnicy. aha, i sławny serek homo z ostrowi Cytuj
MamaKasia Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Odnośnie jogurtów owocowych light; jest bardzo dobry z jogobelli zott i jest praktycznie w każdym sklepie Cytuj
MamaKasia Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Sernik udał się!!! Smakuje całkiem, całkiem. Siedzimy z chłopakami i się zajadamy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.