juggin Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Uwaga!! Dziewczynki otworzyłam nowy temat dotyczący przepisów na III fazę diety-wstawiajcie tam proszę swoje przepisy-będzie nam tam łatwiej z nich poźniej korzystać, niż tu po stronkach ich szukać . zami A jakis link- cieniutka jestem w szukaniu :) Cytuj
Bozena66 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam wszystkie Panie Słono się przedziera, po wczorajszym okropnym deszczu bardzo miło wygląda. :) Gojka, witam serdecznie i życzę sukcesów i wytrwałości :roll: Pozdrawiam i zyczę miłego dnia ;) Cytuj
zamyslona Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 https://www.smaczny.pl/forum/Przepisy-Na-Ii...otal-t7898.html link dla zainteresowanych III fazą :) gojka dopiero 3 dzień diety mam- wiele nie moge więc powiedzieć Cytuj
jusia25 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ile tu nowych protalek?!!!!! Witam w słonecznym dzionku, przynajmniej u mnie świeci słonko. U mnie sie nie zmieniło waga stoi. No może troszke kłamie poszła do góry ciut, ale nie przejmuje się bo tak mam w fazie z warzywkami. Dziś bede robić pizze protalową nie moge się doczekać. Juz mi burczy w brzuchu,he he.. Dziewczyny pytałyście się o słodzik ,ja tez u żuwam ten z Lidla jest dobry. Ale nie piekłam z nim więc nie wiem jaki jest w smaku w cieście! Miłego dnia dla wszystkich kobietek!!! Cytuj
juggin Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ile tu nowych protalek?!!!!! Witam w słonecznym dzionku, przynajmniej u mnie świeci słonko. U mnie sie nie zmieniło waga stoi. No może troszke kłamie poszła do góry ciut, ale nie przejmuje się bo tak mam w fazie z warzywkami. Dziś bede robić pizze protalową nie moge się doczekać. Juz mi burczy w brzuchu,he he.. Dziewczyny pytałyście się o słodzik ,ja tez u żuwam ten z Lidla jest dobry. Ale nie piekłam z nim więc nie wiem jaki jest w smaku w cieście! Miłego dnia dla wszystkich kobietek!!! ja do wszystkiego uzywam wlasnie slodzik z Lidla, do pieczenia również. W smaku bardzo dobre ciasta wychodza, znajomi mówia ze otreby czuja, makę kukurydziana czuja, a słodzika nie czują :) Cytuj
jusia25 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ja do wszystkiego uzywam wlasnie slodzik z Lidla, do pieczenia również. W smaku bardzo dobre ciasta wychodza, znajomi mówia ze otreby czuja, makę kukurydziana czuja, a słodzika nie czują :) Juggin skoro tak mówisz to wierze Ci i spróbuje coś upiec. Zresztą jak mam Ci nie wierzyć skoro tak pięknie teraz wygladasz?! Zmieniłaś się na buzi tak wogóle, przynajmniej tak widać na zdjeciach, masz okulary a nie możesz dać takiego zdjęcia bez ciemnych okularów? Jak patrze na twoje zdjęcia to naprawde warto się odchudzać! Cytuj
zuza125 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witajcie Kochane!!! O matko, dopiero nadrobiłam czytanie po kilku dniach nieobecności :roll: Serdecznie witam wszystkie Nowe Protalki, ale nas przybywa ;) Super! Życzę sukcesów i szybkich spadków!!! Ja mam zastój już dość długo, ale się nie łamię, nigdzie mi się nie spieszy, waga i tak ruszy. Zresztą jutro wyjeżdżamy na urlop i nie da się do końca przestrzegać zasad, więc pewnie po urlopie wrócę na uderzeniówkę :) Żegnam się z Wami na 2,5 tygodnia. Pewnie nie nadrobię tego co napiszecie w tym czasie, ale napewno się odezwę po powrocie. Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj
Śliweczka Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witajcie koleżanki!!! Przepis na pizzę z patelni wstawiłam w wątku z przepisami.Sorki że wczoraj już się nie odezwałam ,ale miałam problemy z kompem. Witam Panie!!!!!! :) :roll: Witaj Gojka!!! Będzie dobrze...Trzymam kciuki i życzę wytrwałości w dążeniu do celu. Miłego dnia życzę wszystkim!!! Cytuj
Śliweczka Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witajcie Kochane!!! Żegnam się z Wami na 2,5 tygodnia. Pewnie nie nadrobię tego co napiszecie w tym czasie, ale napewno się odezwę po powrocie. Pozdrawiam serdecznie!!! Miłego wypoczynku Zuza!!!! Wracaj do nas szybciutko i nie grzesz zbyt mocno!!! :) Cytuj
Bozena66 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zuza, baw się dobrze, życzę Ci słonka i dużo ruchu, bo wtedy waga nie straszy. Pozdrawiam i do zobaczenia :) :roll: ;) Cytuj
Irmin Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam Protalki:) Chciałam się pochwalić sukcesesem po fazie uderzeniowej:) Spadło 6kg, teraz jestem w fazie naprzemiennej:) Słabo mi idzie:P ale mam nadzieję ze z wami wytrwam:) Mile widziany baty i inne kary za naruszenie regulaminu protalowego:) Cytuj
Śliweczka Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam Protalki:) Chciałam się pochwalić sukcesesem po fazie uderzeniowej:) Spadło 6kg, teraz jestem w fazie naprzemiennej:) Słabo mi idzie:P ale mam nadzieję ze z wami wytrwam:) Mile widziany baty i inne kary za naruszenie regulaminu protalowego:) Witaj Irmin!!! Gratuluję ,trzymaj tak dalej!!!! A kara za grzechy Cię nie ominie :) Cytuj
Malwi Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Gojka, Zamyslona, ja tez mam hasimoto...rozpuchlam sie straszliwie( ale to pewnie dlatego ze na 1,5 roku zrobilam sobie przerwe od brania tabletek :) , a chorobstwo to mam od lat 6 rozpoznane) i wierze ze uda mi sie zrzucic ta naprogramowa ilosc kilogramow ;) na razie jestem na 3 dniu diety, mam 1,5 cm mniej w talii(wagi nie podam, bo nie mam w domu, mysze odwiedzic tesciow i sie zwarzyc :) ) reszty pomiarow nie zdazylam dzis zrobic bo zasiedzialam sie w kuchni robiac omlet z ziolami(na patelni grillowej - mniej puszysty wyszedl niz tradycjny omlecik, ale niemniej dobry. pomyslalam, ze skoro jajka mozna jesc, to jak sobie zrobie omlet z nich, to chyba nie zmienia sie w anty prtalowy posilek...) mam pytanko - czytalam ze z przyprawami nie trzeba sie ograniczac, ale co z wanilia? niestety jak otwieram jogurt naturalny to mnie skreca ;) i chcialam go sobie czyms doprawic, ale slodziki jednak do mnie nie przemowily... przyznac sie musze do jednego grzechu....tak mi zabrakowalo smaku czekolady ze wyjadlam gram okruszkow z ciastka kruchego czekoladowego ktore mi sie w spizarce ostalo...dam je dzisiaj mamie zeby nie kusilo :roll: i sie nie zmarnowalo Cytuj
Maragrete Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Własnie, że Ci nie dam namiaru, bo jeszcze za dużo tych otrębów zjesz i przestaniesz chudnąć ;) Sama napisałas, że zjadłas do tej pory ok. 5kg, a schudłaś 14kg, to ile Ty chcesz schudnąć pożerając 100kg otrębów??? :) To dobranoc wszystkim Proteinkom-Otrębożercom :roll: Witajcie z rana ! Troszke pochmurnie ale ciepło....zaraz ide na spacer z psem. Bożenko jaki ładny nowy suwaczek, od razu widac kto zacz ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi