Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie co dziewczyny moja siostra mnie załamala:( jestem grubsza od niej, ona nigdy nie musiała walczyc z kg tak jak ja. A dzięki naszej dietce odżyłam i myśle tylko co by tu zjeśc protalowego. A to sernik zrobiłam, placuszki, deser zebra, a to jakieś wymysle serki jadłam. A ona zaczeła mi wyrzucać ze cały czas o zarciu myśle, ze tylko "żarłabym" cos słodkiego, ze nie wiem co to jest dieta, ze mam mniej jeść a nie obżerać sie słodkościami.....

Podłamałam sie:( sorcia ze marudzenie, ale nie mam nawet do kogo się zwrócić

Opublikowano
Wiecie co dziewczyny moja siostra mnie załamala:( jestem grubsza od niej, ona nigdy nie musiała walczyc z kg tak jak ja. A dzięki naszej dietce odżyłam i myśle tylko co by tu zjeśc protalowego. A to sernik zrobiłam, placuszki, deser zebra, a to jakieś wymysle serki jadłam. A ona zaczeła mi wyrzucać ze cały czas o zarciu myśle, ze tylko "żarłabym" cos słodkiego, ze nie wiem co to jest dieta, ze mam mniej jeść a nie obżerać sie słodkościami.....

I dlatego tak kochamy Dukana ! Zobacz ile tu osób wyznaje ,że koch te diete bo jemy i...chudniemy, więcej jemy i....więcej chudniemy, potem tylko stabilizujemy, protalowe czwartki i otręby do końca życia i jest OK!

(tak łatwo powiedziec... a zrobic trudniej...) :) :roll:

Opublikowano

Droga Irmin, nie lam sie, tylko wytlumacz swojej kochanej siostrze ze w tej diecie sie generalnie "zre" ile wlezie, a te slodkosci to maja mniej kalorii i sa zdrowsze 10 razy od jej ulubionych produktow light :)(jesli takowe posiada) bez dramatow! :roll:

Opublikowano

Styczniowa, wszystkie na obczyznie mamy jeszcze wieksze problemy z tym co kupic,ale wlasnie dla tego szybciej chudniemy hehe,zartowalam dziewczyny :) ja jak nie wiem co zjesc to podjadam pieczone nogi kurczaka,ale mam juz ich dosc dlatego mysle zeby zaczac kucharzyc tak porzadnie :roll: i jutro p+w,skorzystam z przepisow naszych milych kolezanek.Na diecie jestem 20 dzien,zaczelam z waga 101 kg.DZIS to jest 94 kg. mysle ze to sukces ;) a wy jak sadzicie??? najwazniejsze ze potrafie odmowic sobie tego co bede jadla troche potem ;) jak zasluze.....

Opublikowano

Jeżeli to co robisz jest protalowe to i tak schudniesz. Nie przejmuj się siostrą.Tylko nie przesadzaj ze słodzikiem jak już ktoś wcześniej zauważył bo dieta nie wiele Ci da.

Opublikowano
Dla mnie to całkiem nieźle. Jestem bardzo zadowolona. :roll:

A ile ty Sago masz wzrostu i (sorry za to pytanie !) ile lat ? Bo widze że startowa wage mamy podobna ale ty dążysz do 70 kg a ja już na 76 kg chcę sie zatrzymac. Ja ma 176 cm i ponad 40 lat wiec nie moge chyba zrobić z siebie laseczki takjej jak Juggin bo boje sie że wtym wieku schudniecie tak duże doda mi jeszcze lat, a może.....zobaczymy jak dojde do tych moich 76 kg, jeśli dojde..... :)

Opublikowano
Dziękuje za miłe słowa. Właśnie wcinam szynke z indyka i jajka. Szok!!!!!!!!!!!!!

Ja czasami jem chudy twarożek + łosoś wędzony + kawałeczek korniszona + jogurt naturalny i trochę pieprzu nawet mi smakuje, nigdy wcześniej nie jadłam tego wszystkiego razem.

Opublikowano

Dobrze że mówicie o tym słodziku, bo mi się wydaję ze przesadzam, nie chodzi nawet o słodkości które robie, ale o używanie go do herbaty czy kawy....brrr musze przystopowac:)

Opublikowano

Kamyla po rowerku najbardziej smakuje mi 2 L.wody :) powiem ci szczerze ze bieganie na mnie tak dziala kiedys biegalam z kolezanka i zawsze musialam sie czyms uraczyc tak wiec nie bylo sensu dalej sie fatygowac :roll: osobiscie zaliczam sie do zarlokow,ale musze przyznac ze teraz dobrze mi idzie duzo daje wsparcie dziewczyn i podpowiedzi jakimi sciezkami stapac zeby znowu nie upasc ;) ;) :) pozdrawiam

Opublikowano

Ja już spadam robic dalej moje przetwory na zime, chociaż ja i tak ich jeść nie bede bo z cukrem , ale inni i owszem.... :)

Dobranoc ! Kolorowych snów wszystkim i uciekających noca kilosków !