Styczniowa Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Spojrzyj jeszcze na strony naszego forum tak gdzies z marca myśle, no może kwietnia i tam dziewczyny, w tym Balbinka podawały nazwy i konkretne fotografie produktów które sobie na wzajem za granica polecały do kupienia..... Znalazlam, lacznie ze zdjeciami od Balbinki. Pytalam o to samo, po prostu sklep do bani albo sprzedawczyni po imprezie :) Trudno, jutro ide na lowy i tak w pierwszej fazie moge o otrebach pomarzyc, wiec czasu mam duuuuzo! Dzieki bardzo! Cytuj
saga Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Styczniowa, wszystkie na obczyznie mamy jeszcze wieksze problemy z tym co kupic,ale wlasnie dla tego szybciej chudniemy hehe,zartowalam dziewczyny :) ja jak nie wiem co zjesc to podjadam pieczone nogi kurczaka,ale mam juz ich dosc dlatego mysle zeby zaczac kucharzyc tak porzadnie :roll: i jutro p+w,skorzystam z przepisow naszych milych kolezanek.Na diecie jestem 20 dzien,zaczelam z waga 101 kg.DZIS to jest 94 kg. mysle ze to sukces ;) a wy jak sadzicie??? najwazniejsze ze potrafie odmowic sobie tego co bede jadla troche potem ;) jak zasluze..... No pewnie że sukces, liczy się spadek wagi i trwanie w diecie. Ja też ciągle jem to samo (co prawda jestem na diecie 8 dzień)i uważam, że czas najwyższy skorzystać z przepisów które po to są żeby urozmaicić sobi posiłki. Cytuj
Styczniowa Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Styczniowa, wszystkie na obczyznie mamy jeszcze wieksze problemy z tym co kupic,ale wlasnie dla tego szybciej chudniemy hehe,zartowalam dziewczyny ;) ja jak nie wiem co zjesc to podjadam pieczone nogi kurczaka,ale mam juz ich dosc dlatego mysle zeby zaczac kucharzyc tak porzadnie ;) i jutro p+w,skorzystam z przepisow naszych milych kolezanek.Na diecie jestem 20 dzien,zaczelam z waga 101 kg.DZIS to jest 94 kg. mysle ze to sukces :) a wy jak sadzicie??? najwazniejsze ze potrafie odmowic sobie tego co bede jadla troche potem :) jak zasluze..... No to sie ciesze, ze nie jestem sama. Jutro ide na polow otrebow, z cala reszta nie milam wiekszych problemow. A sukces? OGROMNY! GRATULUJE! Mnie on niestety nie jest pisany, bo wiem, ze z moim 10kg nadwagi bede sie z pol roku bujac. Tak to jest: tarczyca niedorozwinieta -tluszcz przerosniety :) Ale biore sie w ryzy i bede szczuplutka jak kiedys, kiedy bylam mloda i piekna :roll: Cytuj
juggin Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Wpadłam sie tylko przywitac, aby choc raz byc pierwsza na forum tzn. taki ranny ptaszek :) Mam nadzieję, ze Marudka da mi fory ;) bo pewnie pisze elaborat o nowym gniazdku :roll: Cytuj
Maruda Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 JUGGIN Ale mnie skwitowałaś! A ja dopiero do końca dojechałam z czytaniem :roll: Ale fakt UAŁO SIĘ WCZORAJ!!! Akt notarialny mam już w łapkach Teraz jeszcze zostało trochę załatwiania, ale najważniejsze już jest :) No i czekanie do września aż mieszkanko będzie puste.. ale teraz to mogę sobie już spokojnie czekać :) Tylko, że z tego wszystkiego nie wiem czy coś dzisiaj straciłam na wadze, bo spałam u lubego, a on jeszcze nie ma takiej fajowej wagi elektronicznej jak ja ;) . No ale nic, za niedługo będe musiała się z nim wszystkim dzielić... Edytko to ja już po.. Może i Wam się kiedyś uda na swoje przejść.. Ale nie sądze, że perspektywa kredytu na całe życie jest lepsza niż trochę nerwów straconych przy rodzince.. Ja tam się cieszę, że u mnie jest jak jest choć skłamałabym gdybym powiedziała, że nie mam stracha - bo nigdy niewiadomo co będzie.. Ale po co się nad tym teraz rozwodzić - jak jest dobrze!!! A ja za te wychodzenie wcześniej na załatwianie osobistych spraw teraz będę dziennie w pracy od 6-16 brrrr... żeby odpracować.. No cóż, za 'przyjemności' trzeba płacić ;) Cytuj
mallina Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Witam z rana Wszystkie nowe kolezanki i nasze stałe Protalinki.cieszę sie z Waszych osiągnięć kulinarnych(Śliweczko,Ty pomyśl o wydaniu książki kucharskiej z przepisami protalowymi,zbijesz faortunę :) ). Pollu marzę o automacie do pieczenia chleba,kiedyś może sobie go kupię.Masz rację upieczonym świeżym chlebem,pachnie cały dom,czasem piekę ;) . Dzisiaj czwartek białkowy.Jutro urodziny męża ,to trochę zgrzeszę.Dzisiaj przyjadą rodzice ,będę przygotowywała róźne pyszności,których jutro spróbuję :roll: .Życzę dużych spadków wagowych,dobrego humoru i miłego dnia. Cytuj
mallina Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Marudko bardzo serdecznie Ci gratuluję :) .Teraz tylko trochę cierpliwości i możecie urządzać swoje mieszkanko. Cytuj
juggin Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 JUGGIN Ale mnie skwitowałaś! A ja dopiero do końca dojechałam z czytaniem :roll: Ale fakt UAŁO SIĘ WCZORAJ!!! Akt notarialny mam już w łapkach Teraz jeszcze zostało trochę załatwiania, ale najważniejsze już jest :) No i czekanie do września aż mieszkanko będzie puste.. ale teraz to mogę sobie już spokojnie czekać :) Gratuluję Marudko- widzisz marzenia sie spełniają i te duże ( mieszkanko) i te male ( nowe, piekne opakowanie Twojego wnetrza) ;) Powodzenia w czekaniu i urządzaniu nowego lokum. ;) Cytuj
Anula1978 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Witam z rana wszystkie protalki przy kawce (prawie już skończonej) ale macie niesamowite tempo w pisamiu. Marudko gratuluję - w końcu się doczekałaś - ale Ci zazdroszczę. Powiedz to wasze już własnościowe jest to mieszkanko i jakie duże? Dziś męczy mnie spanie i jestem zła bo waga pokazała jeszcze ciut więcej niż wczoraj brrrrr A wszyscy na około już mówią, żebym dała spokój już z tym odchudzaniem bo mi wystarczy, że będę za chuda...ale się uparłam i pociągnę troszkę dalej. Oki teraz zabieram się do pracy...życzę miłego i spokojnego dzionka. Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 JUGGIN Ale mnie skwitowałaś! A ja dopiero do końca dojechałam z czytaniem :roll: Ale fakt UAŁO SIĘ WCZORAJ!!! Akt notarialny mam już w łapkach Teraz jeszcze zostało trochę załatwiania, ale najważniejsze już jest :) No i czekanie do września aż mieszkanko będzie puste.. ale teraz to mogę sobie już spokojnie czekać :) Gratulacje Marudko!!! Po tylu przeciwnościach losu należy Ci się. Fajnie, urządzanie to super sprawa. Powolutku dorobisz się wszystkiego ;) Powodzenia ;) Pollu marzę o automacie do pieczenia chleba,kiedyś może sobie go kupię.Masz rację upieczonym świeżym chlebem,pachnie cały dom,czasem piekę :) . Dzisiaj czwartek białkowy.Jutro urodziny męża ,to trochę zgrzeszę.Dzisiaj przyjadą rodzice ,będę przygotowywała róźne pyszności,których jutro spróbuję :) .Życzę dużych spadków wagowych,dobrego humoru i miłego dnia. Witaj Mallinko, ten automat to żadne cudo. Kupiłam chyba najtańszy, który mial niezłe opinie w necie - Alaskę. Znalazlam też sklep www.tanieje.pl w którym ten opiekacz kosztował 155 zł a z przesyłką 178. Życzę Ci miłego przyjęcia i wstrzemięźliwości przy tylu pysznościach :). Pozdrawiam Cytuj
gojka Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Hej Dziewczyny!!!!! Jestem po pierwszym dniu diety i waga wskazała jakieś kilo mniej. Chyba...........Mam do was pytanie. Aktualnie jestem przed okresem jakieś 2 może 3 dni. Czy to ma jakiś wpływ na diete no i do tego moje hasimoto. Gratuluje nowego mieszkanka. Pozdrawiam!!!!!!! Cytuj
jusia25 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Polu czemu piszesz ze ten automat do chleba to żadne cudo? Czyżbyś była niezadowolona z niego? Wiesz ja mam zamiar taki zakupić kiedyś. Myślisz ze w piekarniku wyjdie taki sam chlebuś? Cytuj
Maruda Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 :) Oj dziękuję dziewczynki :) :) :) Kamień spadł mi z serca.. Mogę już myśleć o przyszłości - jak mam dach nad głową. Anulko moje mieszkanko ma 50 m2, w tym dwa pokoiki. Wystarczy w zupełności! Chyba, że przydażą mi się te pięcioraczki :) ale to w jednym się zrobi sypalnię, w drugim garderobę i będzie. Tak sobie żartuję.. bo nie wszyscy w moim dwuosobowym związku :roll: chcą aż tyle dzieci - i tylko pięcioraczki tak za jednym zamachem dałyby gwarancję takiej ilości dzieci jaka by mi odpowiadała ;) . No i tak przytyłabym tylko raz ;) Teraz to mogę sobie marzyć i gdybać śmiało!!! A co.. PIĘKNIE SIĘ DZISIAJ CZUJĘ mimo deszczu za oknem!!! :) :) :) :-D :-D :-D gojka okresik na pewno wpływa na wagę i może powodować jej zastój, ale jak już 'ruszy..' to i waga idzie w dół! Więc nie ma się czym martwić. Cytuj
Malwi Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 nie wiem...ja na przykld zawsze przed okresem zaczynam gromadzic wode jak dromader :) moja waga tez jest niestabilna...albo samo urzadzonka mam popsute ;) wczoraj wieczorem sie warzylam wyszlo mi 63 kg. dzis rano stanelam na wage - 61...zwarze sie jeszcze wieczorem i jak sie wynik utrzyma w miare ponizej 63 przesune sobie suwaczek :roll: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi