Dorotaxx Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Witam wszystkich po kilkudniowej nieobecności. Witam ,,nowe,, i ,,stare,, protalowiczki. Dziewczyny nawet nie wiecie jak mnie cieszą wasze wyniki! cieszy mnie tez to,ze tak dobrze sobie radzicie , wymyslacie nowe potrawy! Po co nam książka z przepisami Dukana :D Oby tak dalej. Buziaki Cytuj
anusiaanulka Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 A ja mam za sobą dzisiaj naleśniki z kremem waniliowym firmy linessa (0,2 tłuszczu) niam :D Kochana a gdzie kupiłaś taki pyszny naleśniczek?? Cytuj
anusiaanulka Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 anusiaanulka a po co chcesz półtłusty ser jak zamierzasz go odtłuścić,nie lepiej od razu chudy kupić :) ? Niestety nie mogę nigdzie kupić odtłuszczonego :) znalazłam niby dzisiaj serek twarogowy: 21g białka, 3g węglowodanów i 4g tłuszczu, ale nie wiem czy może taki być?? Jak myślicie?? Poza tym skusiłam się dzisiaj na 2 pączki i małego gryza od męża :) ale co tam poćwiczę brzuszki przed pójściem spać :D Cytuj
MamaKasia Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 anusiaanulka ser o takim składzie jak podajesz to półtłusty. sprawdź z piątnicy; mają twaróg w formie klinka light 0% dzika uprzedzałam, że ostrowia jest paskudna w smaku na dodatek niełatwo go zabić:D ale dziś dodałam do niego rozkruszony słodzik, kropelkę aromatu waniliowego i wyszedł serek waniliowy pycha:) Cytuj
malgonek Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Witam po przerwie, ugryzłam pączka 2 małe raziki (może trzy), a pokus miałam chyba z 5 źródeł, do tego urodziny ukochanej teściowej, którą zaprosiłam na uroczystą kolację proteinową, był łosoś wędzony, pasta z makreli wędzonej z chudym twarogiem i odrobiną jogurtu+cebulka) i wędlina drobiowa. Do tego chleb (dla mnie i męża protalowy, dla reszty zwykły) wszystkim smakowało. Nastawiłam jogurt na jutro. Kupiłam jogurt prawdziwy grecki 0% w auchan, drogi (ok 4zł za 170 gr, a więc mały) bo jest naprawdę dobry, kremowy i gęsty, pozostałe są takie lejące budyniowate. Właśnie z tego próbuję zrobić jogurcik. Pozdrawiam skruszone łakomczuchy i te z Was, które dzielnie walczą z pokusami. A za tydzień Popielec - macie jakieś pomysły poza śledzikiem i chlebem protalowym? Cytuj
malgonek Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 i jeszcze odświeżony suwaczek, mało tego ale zawsze raźniej.... Cytuj
anna2075 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Hej dziewczyny zrobilam dzisiaj ptasie mleczko wyszlo bardzo dobre wiec jesli któraś z was ma ochote na cos słodkiego to polecam :D Cytuj
Doris1984 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Witam wszystkich, bardzo chce się do was przyłączyć bo mam już dość swojej wagi:( Cytuj
MamaKasia Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Hejka! Poranne pozdrowienia z Zagłębia:) Cytuj
Śliweczka Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Hej!!! Wita zaśnieżone i mroźne Podlasie!!! Cytuj
Śliweczka Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Witaj Doris1984 !!! Chcesz się z nami dietować?Zapraszamy serdecznie.Służymy radą i pomocą w razie niejasności związanych z dietą.A ile masz do zgubienia zbędnego balastu? Pozdrawiam. Cytuj
Doris1984 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Niestety troszke sie tego uzbierało:( mam 170cm waże 78kg a chce 60kg. Niestety włochy zlenamnie wpłyneły. Cytuj
Doris1984 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Chce zaczac diete od poniedzialku. I chciala bym sie dowiedziec czy mozna uzywac słodzika? I ile przed snem niepowinno sie juz jesc? Pozdrawiam imiłego dnia :D Cytuj
dzika Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Hej, dziewczyny, w Warszawie dziś mrozek i pięęękne słońce!!! Mam dziś jakieś wzmocnione lęki kryzysowe. I praca mi się śniła.. Całe szczęście, że chociaż w lustro mogę już powoli spoglądać.. :D Zrobiłam sobie sama serek homo, MamoKasiu, polecam ten sposób, bo wychodzi lepszy :) mianowicie, jak wspominałam zrobiłam sama jogurt - w wersji mleko 0%, wsad jogurtowy normalny wyszedł fajny i jak postał w lodówie dobę to zgęstniał, więc wywaliłam go na gęste sitko i zrobił się serek. Więc miałam fajne śniadanko. Chyba zaczynam coraz mniej jeść, szczególnie rano, a zawsze śniadanko było dla mnie święte! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi