Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fajny pomysł . Ja takze polatam z aparatem po lodowce. Moze warto wpisywac tez orientacyjną cenę danego produktu, jesli oczywiscie ją znamy.

Oczywiscie Juggin, wpisujmy cene, jesli ją znamy, bo ja mam sklerozę, ale nastepnym razem usiądę z paragonem :grin:

Opublikowano
Od dziś zaczynam od nowa. Gdyby urlop nie wytrącił mnie z rytmu, już pewnie byłabym na finiszu, a tak zostało jeszcze te 5 kg :grin: I ciężko mi się było na nowo przestawić, w tygodniu spoko, ale w weekend masakra. Szczególnie wczoraj dałam czadu, aż mi niedobrze jak sobie przypomnę, że cały dzień ruszałam paszczą, przeżuwając bynajmniej nie dukanowe przysmaki :grin: Przeczytałam po raz kolejny fragmenty książki, na nowo poukładałam sobie w głowie :grin: i startuję od 5 dni uderzeniówki, tym razem mam zamiar trzymać się radykalnie zasad.

Mari, trzymam kciuki i zycze wytrwałości :grin:

Opublikowano

no jednak nie próbuję dalej.

Ale tak przy okazji czy jak przeglądacie to forum na IE to strona wam ucieka czy nie.Bo na MF nie ucieka ale znowu co chwilę mnie wylogowuje.

Nie wiem co się dzieje :grin:

Opublikowano

Śliweczko

życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń i dużo,dużo szczęścia.

A...Szczęściem jest dzień jasny,

co po nocy wstaje.

Szczęściem samo życie,

które nam jest dane.

Szczęścia szukamy daleko,

co mamy tak blisko,

wciąż się rozglądamy,

chcemy z życia wszystko.

Szczęściem,jest dawać coś z siebie

tym których kochamy

i obcym w potrzebie.

Jeszcze raz wszystkiego naj...

Opublikowano

Dziewczyny upiekłam piernik. Rewelacja!!!!!!!

Nie pamiętam kto zamieścił ten przepis ale jest KOCHANY!!!!! Tylko mam pytanie ile mogę zjeśc tego piernika na raz? Tzn w jeden dzień? całuski za piernik.

Opublikowano

Dwudziesta czwarta kartka kalendarza

Bardzo przyjemną okazję ku temu stwarza

By Ci najszczersze złożyć życzenia

Wedle Twojego , miłego Urodzenia.

Więc korzystając z tej sposobności

Życzę Ci Sliweczko dużo szczęścia, radości.

Wiele uśmiechu oraz miłości

I tego co dobre – więc przyjemności.

I aby wszystkie Twe marzenia

Dążyły szybko do spełnienia

Byś nie żałowała minionych dni

Tego zycze Ci.***Z okazji Urodzin***

♥*¨¨*¤.¸¸.♥♥*¨¨*¤.¸¸.♥

♥*¨¨*¤.¸¸.♥♥*¨¨*¤.¸¸.♥

....._.;_'.-._

...{`--..-.'_,}

.{;..\,__...-'/}

.{..'-`.._;..-';

....`'--.._..-'

........,--\\..,-"-.

........`-..\(..'-...\

``````````\||/`````````````

```¶¶¶¶¶¶``\||```¶¶¶¶¶¶ ´´ ´

´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶`\||`¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´

´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶||¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´

¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´

¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ´´´

¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´

´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´

´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´

´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´

´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´

´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´

´´´´´´´´´´´¶¶¶¶´´´

´´´´´´´´´´´´¶¶

Opublikowano

Jusiu - wszystko z umiarem, byleby nie cały na raz, a że pyszny jest to wiem bo tez pieklam, przepis jest Sliweczki naszej kochanej

Anitko - witaj , jak mozna nie znac Sliweczki !? :grin: ..Zartowałam, to jest nasz GURU i dobry Duszek i nasz Żandarm co daje pała po łbie za grzechy, i nasz kulinarny Mistrz.. :grin:

Sliweczko - [b]w dniu urodzin życzę ci przede wszystkim sukcesów w realizacji twoich planów życiowych, osiągnięcia celu, powodzenia w rodzinie, zdrówka, jak najszybciej bądź tym motylkiem bo na pewno to dla ciebie ważne..... ach i nie zmieniaj sie, zostań nadal ta samą cieplutka, życzliwą ludziom Śliweczką

Opublikowano

A za miłe słowa po urlopie wszystkim dziękuje, rzeczywiście wspomnień mam cała walizkę. I widoków też. mam taki patent, ze jak gdzieś jestem i coś mnie zachwyci albo wyglądem albo atmosferą tego miejsca, to szybko zamykam oczy i koduje sobie w głowie ten obraz, smak, zapach, sytuacje i jak mam później doła bo za oknem szaro-buro albo coś mi się nie udało w pracy albo w ogóle mam doła bo mam ...... to sobie siadam na boczku i szukam w pamięci tych zapamiętanych obrazów, sytuacji...odtwarzam je.. i od razu mi się robi lepiej..............To działa, naprawdę :grin:

Beniu - dzieki za wiesci od Balbinki, kamien z serca, że to nie jej problemy zdrowotne tylko inne przeszkody wyłączyły ja z naszego forum. Balbinko ja tez czekam na słówko od ciebie... :grin:

Mari - działaj konsekwentnie kochana, bo nawet protal nie da rady twoim kiloskom jak go będziesz ciągle powtarzać . Trzymam za ciebie kciuki, nie daj się..... :grin: Zrób tym pokusom na złość i pokaz kto tu rządzi..

Bożenko- pomysł ze stronka na proto-produkty jest super, zaraz wiedczorem w domu obfotografuje swoje zakupy

Opublikowano
Od rana mam dobry chumor ....

Waga ruszyła dziesiaj o 1 kg mniej.

Muszę kupić sobie elektorniczną wagę bo ta moja to taka prymitywna i za każdym razem pokoazuje inaczej.

Suwaczek zmienię wieczorkiem bo w pracy nie bardzo mogę,

Pozdrawiam

No i fajnie, GRATULUJE !!

Ja tez mam taka klasyczna wagę ale mnie to mobilizuje bo jak zmieniam na suwaku to dopiero wtedy kiedy na pewno widzę że wskazówka przesunęła się o pełna kreseczkę ( tzn. utrwaliła mi sie waga)

Opublikowano

Dziękuję Wam dziewczynki za życzenia.Bardzo mi miło że nie zapomniałyście o mnie :grin:  Dziękuję też za życzenia na naszej klasie.Kochane jesteście!!!