Śliweczka Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam wszystkie miłe panie. Ślędzę wasze wypowiedzi od dawna. Jestem na diecie od 21,08, moje osiągnięcie to 2 kg mniej. Mam pytanie co do piernika - Czy w fazie uderzeniowej można go sobie zszamać? Witaj Marzenko.Niestety piernik dopiero później będziesz mogła zszamać,ponieważ zawiera on mąkę kukurydzianą której należy się wystrzegać w uderzeniówce.Życzę dalszych sukcesów. Cytuj
marzena1971 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Bardzo dziękuję Ci Śliweczko za pomoc. Ja tylko jedną kromeczkę chciałam zjeść. Widziałam Twoje dzieło i Ślinka poleciała do pasa. Również składam Tobie najserdeczniejsze życzenia urodzinowe. Pozdrawiam Cytuj
Bozena66 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Kochana Śliweczko Już składałam Ci życzenia urodzinowe, ale teraz jeszcze cos Ci przesyłam: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] To dla naszej kochanej Śliweczki :grin: :grin: :grin: Cytuj
Śliweczka Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Bardzo dziękuję Ci Śliweczko za pomoc. Ja tylko jedną kromeczkę chciałam zjeść. Widziałam Twoje dzieło i Ślinka poleciała do pasa. Również składam Tobie najserdeczniejsze życzenia urodzinowe. Pozdrawiam Dziękuję bardzo.Wracając do piernika to zaczyna się od jednej kromeczki...a kończy na całym pierniku...Coś o tym wiem :grin: Więc lepiej go nie piecz żeby nie kusił :grin: Cytuj
Bozena66 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam wszystkie miłe panie. Ślędzę wasze wypowiedzi od dawna. Jestem na diecie od 21,08, moje osiągnięcie to 2 kg mniej. Mam pytanie co do piernika - Czy w fazie uderzeniowej można go sobie zszamać? Witaj Marzenko, dobrze, że sie ujwniłaś :grin: . Życzę Ci dużo sukcesów i wytrwałosci :grin: Cytuj
Śliweczka Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Kochana Śliweczko Już składałam Ci życzenia urodzinowe, ale teraz jeszcze cos Ci przesyłam: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] To dla naszej kochanej Śliweczki :grin: :grin: :grin: Bożenko...Normalnie Kocham Was!!!!! Ślicznie Ci dziękuję!!!! Cytuj
anitka45 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 namęczyłam się od diabła i ciutciut i nie wyszło.Suwaczka chyba sobie daruję.Była u mnie wnuczka i wstawiła mi zdjęcie/to jeszcze z sanatorium w czerwcu br/Sama nie dała bym rady. Ale pogodę mamy w Szczecinie odjazdową chyba się przejdę po zakupy protalowe. A te zdjęcia produktów protalowych to fajny pomysł Cytuj
saga Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Dziewczyny Kontaktowałam się z P. Marcinem w sprawie nowego wątku dotyczącego produktów dozwolonych na diecie Protal, odniósł sie do tego pozytywnie. Możemy sobie przekazywać nazwy, zdjęcia, adresy sklepów, opisy, bo nie jesteśmy sprzedającymi, a klientami sklepów. Jesli natomiast ktoś obcy nam sie wpisze i zacznie zachwalać jakiś sklep, albo produkt to taki post moż być przez Administratora usunięty. Jeśli ktoś ma ochotę, zapraszam do wpisów. Ja niestety mam nadal problem z kontem i nie mogę zamieszczać obrazków i zdjęć. mam nadzieję, że mój problem zostanie rozwiazany, bo już się zastanawiam nad nowym kontem :grin: To rewelacyjny pomysł bardzo ale to bardzo sobie nawzajem pomożemy. Bardzo liczę na wasze zapisy bo sama często błądzę i szukam nie wiem czego. Cytuj
saga Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Saga, suwaczek możesz sobie zrobić na przykład tutaj: [LINK NIEAKTUALNY] . Jak już zrobisz to kopiujesz BBCode do sygnaturki (Panel kontrolny -> Dane osobiste -> Edytuj sygnaturkę). Jakbyś potrzebowała dalszej pomocy to pisz :grin: Anitko45 powyżej jest porada odnośnie suwaczka, którą ja swego czasu dostałam. Spróbuj zrobić dokładnie z opisem a jak nie to poproś wnuczkę - może się uda. Cytuj
Esperantina Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam wieczorową porą.Muszę się pochwalić,dzisiaj w pracy mieliśmy naradę przy pysznie wyglądającym cieście i to nie jednego rodzaju.Podczas,gdy inni objadali się z apetytem ja popijałam wodę,którą ze sobą przyniosłam.I nawet specjalnie nie cierpiałam z tego powodu.Zdarzyło mi się to pierwszy raz w życiu,bo uwielbiam słodycze.Jestem z siebie dumna. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam wieczorową porą.Muszę się pochwalić,dzisiaj w pracy mieliśmy naradę przy pysznie wyglądającym cieście i to nie jednego rodzaju.Podczas,gdy inni objadali się z apetytem ja popijałam wodę,którą ze sobą przyniosłam.I nawet specjalnie nie cierpiałam z tego powodu.Zdarzyło mi się to pierwszy raz w życiu,bo uwielbiam słodycze.Jestem z siebie dumna. No gratuluję Esperantino!!!! Cytuj
anitka45 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Anitko45 powyżej jest porada odnośnie suwaczka, którą ja swego czasu dostałam. Spróbuj zrobić dokładnie z opisem a jak nie to poproś wnuczkę - może się uda. no może tym razem :grin: Cytuj
anitka45 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 do jutra bo jeszcze z psem :grin: Cytuj
grazzia Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam wszystkie Panie te Nowo przybyle na nasze forum i te "stare "na forum :grin: czytam forum i cieszy mnie fakt, ze jest nas coraz wiecej,ze ludzie widza postepy w naszym dietkowaniu i biora sie w garsc i ida za naszym przykladem i co lepsze udaje sie nam i wszystkim pozostalym schudnac;oby tak dalej;obysmy dalej mogly cieszyc sie z tych ubywajacych KILOSOW hehe.Bozenko super pomysl z ta nowa stronka latwiej bedzie nam szukac produktow.Mam tylko pytanko bo jak wiecie ze znajomoscia komputera to u mnie cienko za kazdym razem musze szukac stronki np. z przepisami ,jak Wy zapisujecie sobie zeby tych stron nie szukac (glupie pytanie) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi