Bozena66 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Sago, jakie ładne zdjęcie, fajnie, ze się nam pokazałaś :grin: Cytuj
Śliweczka Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 pewnie pod warunkiem ze nie sa z mąką. Ja robie serek otreby dwa rodzaj i jajko, troche soli i pieprzu. Oooo!!! Saga nam się ujawniła!!! Ładny avatarek. Cytuj
grazzia Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Dzięki - cieszy mnie to bo tak smakowicie wygladają, w życiu otrąb nie jadłam ;D a tu taaakie ładne placki. muszę poszperać za przepisem na chlebek z otrąb. Miłego wieczorku Mmuchu placuszki rzeczywiscie smakuja super jak wiele dan protalowych.Obiecalam ,ze zrobie zdjecie chlebka ,ktory upieklam ale u mnie jak nie urok to sr...ka.chcialam zrobic zdjecie ala bateria wyczerpala sie w aparacie zanim sie naladowala to i chlebka malo zostalo bo rodzinka pomogla hehe.musze kupic inna blaszke bo mam taka z aluminium i chlebek wychodzi bardzo wysoki i stwierdzilam ze byl taki miekki ale to byl w srodku nie upieczony dzisiaj pieklam w blaszce do ciasta jest pyszny,upieczony ale niski bo blaszka za duza na taka porcje (chlebek oczywiscie z przepisu Poli) Cytuj
Śliweczka Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Śliweczko i ja się przyłączam do życzeń Naszych Protalek - Wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin, by w każdy dzień budziło Cię słoneczko nadziei a wieczory były pełne radości i spełnienia. Dołączam się do tych słów - najszczersze życzenia od mojej skromnej osoby. Sto lat Śliweczko Dziękuję Mokkae.Jaki miły dzień...cały czas ktoś mi czegoś dobrego życzy...Fajnie jest mieć urodziny :grin: i takie fajne koleżanki :grin: Cytuj
saga Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Sago, jakie ładne zdjęcie, fajnie, ze się nam pokazałaś :grin: Tak pomyślałam ze czas najwyższy. Cytuj
saga Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Oooo!!! Saga nam się ujawniła!!! Ładny avatarek. Dziękuję, poszłam w Twoje ślady. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Martusia, zauważyłam Twój ostatni przepis w wątku z przepisami, ale mnie się wydaje, ze oliwek nie można w I i II Fazie. Zgadzam się z Bożenką,oliwki są za tłuste i nie możemy ich jeść w I i II fazie. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Dziękuję, poszłam w Twoje ślady. No jeszcze Bożenka mogłaby nam się ujawnić :grin: Bo nawet na NK jej nie ma i nie wiemy jak wygląda Cytuj
Bozena66 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 No jeszcze Bożenka mogłaby nam się ujawnić :grin: Bo nawet na NK jej nie ma i nie wiemy jak wygląda Śliweczko, dobrze zapisze się na NK i znajdę jakies zdjęcie, ale jedno, bo podobnie jak Pola nie lubię, gdy mnie fotografują i najczęściej trzymam sama aparat w rekach i rzadko puszczam :grin: . Tylko jesli mozesz podeslij mi link, bo z wrodzonego lenistwa nie chce mi sie szukac na poprzednich stronach. Cytuj
Śliweczka Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Śliweczko, dobrze zapisze się na NK i znajdę jakies zdjęcie, ale jedno, bo podobnie jak Pola nie lubię, gdy mnie fotografują i najczęściej trzymam sama aparat w rekach i rzadko puszczam :grin: . Tylko jesli mozesz podeslij mi link, bo z wrodzonego lenistwa nie chce mi sie szukac na poprzednich stronach. Ja też nie lubię jak mnie fotografują,no ale na potrzeby naszej klasy musiałam kilka fotek sobie dać pstryknąć.A teraz jestem szczuplejsza o 30 kg i już zaczynam lubić obiektyw aparatu :grin: Proszę,oto link klasy Proteinek [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Bozena66 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ja też nie lubię jak mnie fotografują,no ale na potrzeby naszej klasy musiałam kilka fotek sobie dać pstryknąć.A teraz jestem szczuplejsza o 30 kg i już zaczynam lubić obiektyw aparatu :grin: Proszę,oto link klasy Proteinek [LINK NIEAKTUALNY] Dziękuję Śliweczko :grin: Cytuj
mmuchu Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 pewnie pod warunkiem ze nie sa z mąką. Ja robie serek otreby dwa rodzaj i jajko, troche soli i pieprzu. Oczywiście zrobiłam bez mąki - dokładnie jak twój - wyszły mi 3 szt. :/ ciekawe jak wyjdzie chlebek - juztro piekę. już nie mogę się doczekać hihi dobrej nocy wszystkim ŻYCZĘ. :* Cytuj
juggin Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Cześc Kobitki. Witam wieczorkiem. Wpadlam powiedzieć Wam dobranoc. Dziś mialam bardzo pracowty dzień. Po pracy z językiem na brodzie wpadłam do Biedronki po zakupy , a potem szybciutko do domku. No i zaczełam porzadki. Czlowiek taki jak ja to bardzo dziwne stworzenie- woli zapuscic chate a potem orac przez tydzien i ja odgruzowywac. No i tym sposobem od 17 do teraz zasuwalam. Ale efekty male sa : okna pomyte w całym mieszkaniu, firanki poprane i poprasowane wisza na oknach, kuchnia wylizana na kolanach, szafki umyte, kurze starte...obiad na jutro ugotowany ( spageti), kotlety zdjete z patelni, pranie sie konczy ...i brwi wyskubane, bo rosly juz na powiekach ( ot dama :grin: ). Ale na nic wiecej nie mam juz siły... :grin: Z tego sprzatania zapomnialam zjeśc i pić tez nie piłam i waga się zemściła ( heheheh...i nic nie maja do tego wekendowe grzeszki?..hihihi to wszystko przez to sprzatanie)... Witam nowe proteinki, zycze wytrwalosci i sluże pomocą :grin: Buziaki Kochane i niech niskie cyfry na wadze będa z Wami. Dobranocka. Cytuj
martuska71 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgadzam się z Bożenką,oliwki są za tłuste i nie możemy ich jeść w I i II fazie. Oj,naprawde :grin: sadzilam,ze wolno jak bez oliwy :grin: szkoda bo pyszne,ale dziekuje bardzo za informacje bo inaczej jadlabym tonami,a tak 2 sloiczki .Oczywiscie wycofam z przepisu a zastopie np.pieczarkami :grin: dziekuje.Sliweczko przyjmiesz mnie do NK ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi