pstro Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Jeju, wystarczy nie zaglądnąć przez 2 dni i tyyyyle czytania :grin: Śliweczko nieco spóźnione sto lat!! Chudnij szybko i mądrze i z uśmiechem na ustach :) https://www.smaczny.pl/forum/Produkty-Dozwo...otal-t7917.html super pomysł !! pochwalę się, że po uderzeniowej ubyło 3kg :grin: może byłoby ciut więcej, ale jestem przed @ :grin: mimo wszystko ogromnie się cieszę, bo widzę, że mój brzuch się zmniejsza i nie jest taki rozdęty jak baniak :grin: teraz jestem na warzywkach, i staram się je wciskać do potraw, choć nie wiedzieć czemu jakoś nie mam na nie ochoty :grin:??: Pozdrawiam ciepło :grin: Cytuj
Śliweczka Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Nie wiem jak wstawić zdjęcie "teraz i kiedyś" bo mam taki JPG na pulpicie Zdjęcie wstawia się w taki sposób : klikasz na szary prostokącik pod oknem odpowiedzi z napisem wybierz...,tam wybierasz zdjęcie które chcesz wstawić i naciskasz zielony przycisk wyślij.W okienku zarządzaj aktualnymi załącznikami pokaże Ci się że masz tam plik ,klikasz na niego i wkleja Ci się w oknie odpowiedzi.Dalej postępujesz tak samo jak przy normalnej odpowiedzi.Nie wiem czy jasno to wytłumaczyłam :grin: Cytuj
Śliweczka Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Śliweczko nieco spóźnione sto lat!! Chudnij szybko i mądrze i z uśmiechem na ustach :grin: Dziękuję Pstro! Cytuj
ostatnia szansa Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Śliweczko jesteś genialna :grin: Cytuj
ostatnia szansa Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 To teraz napisz mi jak się cytuje :grin: Cytuj
balbina38 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Malinko Supper wiadomosc !!!!!! wyobrazam sobie jak maz musi sie cieszyc :grin: i ty oczywiscie tez :grin: u mnie sytuacja sie troche normuje ale uwierzcie mi przezylam horror :grin: wszystkie dane, projekty z firmy poszly w buraki myslalam ze rozwale caly dom ze zlosci no ale juz jest lepiej jejku jak ja sie za wami stesknilam kochane protalki :grin: mam nadzieje ze juz na tak dlugo sie z wami nie rozstane :) Cytuj
balbina38 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 lol OSTATNIA SZANSA roznica i to jaka fiu, fiu tylko pozazdroscic :grin: Cytuj
ostatnia szansa Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zdjęcia robione w odstępie roku na tym samym parkingu w Chorwacji. W tym roku waga 87kg, w ubiegłym 107kg Cytuj
Śliweczka Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 To teraz napisz mi jak się cytuje :grin: Ehehehe dzięki Ostatnia Szanso :grin: Cytuje się naciskając na przycisk pod postem "cytuj" ,klikasz na kilka cytatów i cytują się wszystkie posty które nacisnęłaś,potem na dole pod wszystkimi postami naciskasz odpowiedz i w oknie odpowiedzi pokazują Ci się wszystkie zaznaczone cytaty.Jeśli chcesz odpowiedzieć jednej osobie to pod postem tej osoby klikasz odpowiedz i automatycznie otworzy Ci się okno odpowiedzi z cytatem tego postu który chciałaś zacytować.Musisz pamiętać że na początku i na końcu cytatu musi być napis ,a w środku możesz usuwać z cytatu co wydaje Ci się nie potrzebne.Jezu...czy chociaż nie zabardzo namieszałam?? Cytuj
balbina38 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zdjęcia robione w odstępie roku na tym samym parkingu w Chorwacji. W tym roku waga 87kg, w ubiegłym 107kg Widzisz juz 20 kg masz weg SUPER i tak trzymac :grin: Cytuj
martuska71 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam serdecznie Balbinko dobrze,ze powrocilas na nasze grono cala i zdrowa :grin: Ciesze sie bardzo Malinko wraz z twoja rodzinka,lepszy byt to lepsze nastawienie do swiata i bardziej optymistyczne perespektywy na przyszlosc :grin: Dziewczyny mam dzis straszny dzien glodomora i na dodatek przyjechala @ u mnie dzis byla ladna sloneczna pogoda wiec dzien spedzilam z dziecmi na spacerach,a teraz gonie na rower bo musze odpokutowac :grin: papa Cytuj
Śliweczka Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 :grin: Ostatnia Szanso...no,no,no...różnica widoczna.Super!!! Cytuj
ostatnia szansa Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Ehehehe dzięki Ostatnia Szanso :grin: Cytuje się naciskając na przycisk pod postem "cytuj" ,klikasz na kilka cytatów i cytują się wszystkie posty które nacisnęłaś,potem na dole pod wszystkimi postami naciskasz odpowiedz i w oknie odpowiedzi pokazują Ci się wszystkie zaznaczone cytaty.Jeśli chcesz odpowiedzieć jednej osobie to pod postem tej osoby klikasz odpowiedz i automatycznie otworzy Ci się okno odpowiedzi z cytatem tego postu który chciałaś zacytować.Musisz pamiętać że na początku i na końcu cytatu musi być napis [qute] ,a w środku możesz usuwać z cytatu co wydaje Ci się nie potrzebne.Jezu...czy chociaż nie zabardzo namieszałam?? Sprawdzę co namieszałaś :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi