Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dlaczego nie skopiowało mi zdjęcia??????????

Zdjęcia nie skopiowało ponieważ Twoje zdjęcie było za duże i zostało zmniejszone,a zmniejszone zdjęcia (takie w czarnej ramce z procentami zmniejszenia na górze) się nie kopiują.

Opublikowano
miłe dziewczyny jesteście dziękiiiiiiiiii

A ponieważ jestem fanką filmu Wallander/tv4/ za chwilę to do jutra :grin:

Do jutra Anitko! Miłego oglądania i spokojnej nocki!!!

Opublikowano
Po lewej lipiec 2009 r. - 87kg

Po prawej lipiec 2008 r. - 107kg

Cześć dziewczynki! Ostatnia szanso zdjęcia piękne. Jest sie czym pochwalić!!! Ja tez bym chciała ale niestety na razie nie ma czym. No i nawet w fazie z warzywkami waga nie stoi w miejscu tylko pokazuje więcej. Wiem, wiem nie poddajemy się ale oprócz Waszych zdjęć nie ma żadnej motywacji w takich chwilach. A jak się popatrzy na fotki to odrazu dodaje sił!

Opublikowano
miłe dziewczyny jesteście dziękiiiiiiiiii

A ponieważ jestem fanką filmu Wallander/tv4/ za chwilę to do jutra :grin:

Anitka papa i do jutra :grin:

Opublikowano
Cześć dziewczynki! Ostatnia szanso zdjęcia piękne. Jest sie czym pochwalić!!! Ja tez bym chciała ale niestety na razie nie ma czym. No i nawet w fazie z warzywkami waga nie stoi w miejscu tylko pokazuje więcej. Wiem, wiem nie poddajemy się ale oprócz Waszych zdjęć nie ma żadnej motywacji w takich chwilach. A jak się popatrzy na fotki to odrazu dodaje sił!

jusia u mnie tez waga stoi jak zakleta :grin: czasami sobie mysle ze po co tak sie czlowiek stara? a moze wlasnie za bardzo sie stara i chcialby juz, zeby wszystko natychmiast sie stalo a przeciez te kilogramy zbieralam przez prawie trzy lata ale ja bym chciala ich sie pozbyc JUZ i kropka ...........

Opublikowano
Cześć dziewczynki! Ostatnia szanso zdjęcia piękne. Jest sie czym pochwalić!!! Ja tez bym chciała ale niestety na razie nie ma czym. No i nawet w fazie z warzywkami waga nie stoi w miejscu tylko pokazuje więcej. Wiem, wiem nie poddajemy się ale oprócz Waszych zdjęć nie ma żadnej motywacji w takich chwilach. A jak się popatrzy na fotki to odrazu dodaje sił!

Jusiu,na warzywkach waga raczej nie spada (tylko na Juggin warzywka działały inaczej i chudła w tej fazie  :grin: ) Moja waga czasem na warzywach potrafi pokazać ponad kilogram więcej,ale to też w dużej mierze zależy od tego ile warzyw zjemy.Ja kiedyś jadłam sporo warzyw (bigos,sałatki,surówki...) i wtedy waga rosła,teraz warzywa traktuję tylko jako dodatek do białek i waga spada nawet kiedy jem zieleninę.

Opublikowano

Dobry wieczór Protalki,

wyczerpala mi się bateria w wadze więc nie wem czy ubyło po 2 dniach czy nie :grin: ale coś nie czuję, zajadalam sie dziś gotowaną wątróbką drobiową, troszke serka troszkę korniszonka - i wydaje mi się, że mam bemben wieeelki jak zawsze :/ co prawda jestem przed @ ale powinno się coś ruszyć nie ?? ;( chyba za bardzo chcę :(m

Pozdrawiam Was wszystkie i podziwiam i uczę się, że można...

Dobrej nocy <papa>

Opublikowano
Dobry wieczór Protalki,

wyczerpala mi się bateria w wadze więc nie wem czy ubyło po 2 dniach czy nie :grin: ale coś nie czuję, zajadalam sie dziś gotowaną wątróbką drobiową, troszke serka troszkę korniszonka - i wydaje mi się, że mam bemben wieeelki jak zawsze :/ co prawda jestem przed @ ale powinno się coś ruszyć nie ?? ;( chyba za bardzo chcę :grin: m

Pozdrawiam Was wszystkie i podziwiam i uczę się, że można...

Dobrej nocy <papa>

Skoro jesteś przed @ to być może że waga nie spada, ponieważ przed @ organizm zatrzymuje wodę.Napewno schudłaś troszkę,najlepiej jak zważysz się kiedy już będzie po... Ja też jestem przed @ i boję się wejść na wagę,dlatego schowałam ją głęboko żeby nie kusiła i żebym nie przeraziła się tego co mogłabym na niej zobaczyć  :grin: Zważę się dopiero w 2 lub 3 dniu @,wtedy woda opuszcza nasze ciałka i waga jest wtedy wiarygodniejsza.Dlatego głowa do góry!!! Będzie dobrze.

Opublikowano
Muszę się z wami podzielić moją radością.Wreszcie po pół roku mąż znalazł pracę.Nic takiego ,ale jak na początek bardzo się z tego cieszymy :grin: .Już od 1 września zaczyna.Buziaczki

To wspaniale Malinko - na pewno dla Was to wspaniała wieść - bo bez tej roboty to kiepskawo !