Skocz do zawartości

Rewelacyjna Dieta Protal !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Osobiscie mysle tak jak Benek to nie ma wiekszego wplywu i nie mozesz

sie sugerowac innymi bo kazda z nas ma inne cialo i inaczej

chudnie,samo odstawienie chleba powoduje spadek wagi

a my tyle produktow odstawilysmy,ze i tak schudniemy

juz chudniemy wic cola wiele nie zmieni.a jak smakuje

to na zdrowie :grin: :-) :D

witajcie - jak dla mnie przy II porannej kawie,

co do coli - ja własnie kupiłam 2 l pepsi max - 4,95 zł, więc nie jest tak źle - ale ja mieszam ją 1:3 z wodą,do tego lód i drink jak trzeba :-D

Dziś moja waga rano mnie zaskoczyła - ja wstałam o 6 ważyłam o 0,8 kg więcej niż jak :sad: wstałam o 11 ;/ dziwne.

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie - miłego dzionka - ja zabieram się za porządki wrrr - będę spalała tłuszcz przy tym hihihi

Paaa!

Opublikowano

A dziekuje Benek. Juz po oboadku. Było szybko, smacznie i do syta. Polecam pizze z patelni. Tylko mnie się trochę rozsypywała na patelni ale pomomo to jest rewelacyjna! Polecam. Zaraz też lece na 2 kawke!

Opublikowano

Witam Was Kochane.

Pogoda ladna, mieszkanko wysprzatane nowym odkurzaczem, chleb upieczony, ale pomału...

Wczoraj odebralam swoje odkurzajace cudo i powiem Wam ze za 300 zł calkiem fajny sprzet. Co prawda 1700 w a wczesniej mialam 2000 w i odczuwam róznice w ssaniu :sad: ale odkurzaczyk cichutki, bardzo zwrotny i spelnia swoje zadania.

Oststnio zamowilam na polskim serwisie aukcyjnym ( nie wymienie nazwy bo nie wiem czy wolno) maszyne do chleba, taka prosciutką. W opisie aukcji było , ze powystawowa, uzywana do pokazów. Z przesyłką wyniosła mnie 77 zł. Pomyslałam sobie, ze marze o chlebku ( Polunia tak pysznie o nim pisała) a bałam sie kupic za 200 zl na wypadek, gdyby okazalo sie, ze bedzie to moj jednorazowy kaprys, bo kupilam tak kilka drogich sprzetów kuchennych ( np. do gotowania na parze0, gdzie pogotowałam 2 razy i wynioslam do piwnicy, bo zalegało w szafce, a na koniec piwnice mi okradli i po sprzecie pozostalo wspomnienie :grin: .

Maszyna przyszla, calkiem całkiem.. lekko zżókle jedno miejsce przy klapce ( mysle ze to od temperatury i zbraku czyszczenia bezposrednio po jej uzyciu, ale za ta cene nie ma co wybrzydzac no nie???Pisało, ze nowa nie jest.

Dzis upieklam pierwszy chlebek- co prawda poszlam na łatwiznę i kupilam gotowa mieszanke na chleb Góralski ciemny pszenno zytni w Tesco (dodaje sie tylko drozdze instant i wode, ktorą ja poł na pól zastapiłam maslanką) . Jejku cudowny wyszedł. Byłam w totalnym szoku. A ten smak...poezja. Zjadlam kromke- pietke z minimalną iloscia maselka i zwariowałam ze szcześcia. I tak jak pisze Polunia- zaraz kroje go i chowam do mrozenia, bo zjem cały :grin: Prwadziwy rarytas. Wyobrazam sobie jaki pyszny musi byc z przepisu Poli :-)

Tak wiec kobietki polecam kupno maszyny na 3 faze. Pewnie, ze nowa to nowa, ale jak ktos tak jak ja cierpi na chroniczny brak kasy :grin: to i uzywana chlebek upiecze :D

Wczoraj byłam w kawiarni i ...nie zgrzeszylam...dzis na obiad mam cukinie nadziewane..wiec jak zjem to tez nie zgrzeszę :-D A jutro na sniadanko kromka prawdziwego , cudnego chlebka mnie czeka :) Cudowny weekend.

A waga spadla do 64 kg :-D Tak wiec nie bójcie sie tak bardzo tej III fazy :-D Jesli trzymamy sie planu to nie ma szans na przytycie :roll: Milej soboty.

Opublikowano

witam

dzisiaj nie mogłam wcześniej tu wpaść,ale moja waga spadła na 83.7 :sad:

A teraz robię sobie cynaderki w sosie na parafinie z cebulą.A faktycznie byłam w Biedronce i kupiłam 2 l colę po 2.47.też mieszam z wodą pół na pół bo dla mnie jest za słodka

Opublikowano

Mam pytanie!

koleżanka z klasy pisze aby przypinać pinezki do zdjęcia klasowego i za cholerę nie mogę żadnej przypiąć!!!!! JAK PRZYPINA SIĘ PINEZKI????????!!!!!!!!!

Opublikowano

juggin ja mam taką maszynę od 2 lat.Ale teraz schowałam ją głęboko w szafie.Jak dojdę do 3 fazy to ją wyciągnę.Ale to jeszcze daleko-początek listopada.No ale wytrzymam.

W tej maszynie /ja mam alaskę/można piec ciasto można wyrabiać ciasto drożdżowe,jest fantastyczna i dużo róznych rzeczy.Tak że gratuluję dobrego zakupu.

Opublikowano
Mam pytanie!

koleżanka z klasy pisze aby przypinać pinezki do zdjęcia klasowego i za cholerę nie mogę żadnej przypiąć!!!!! JAK PRZYPINA SIĘ PINEZKI????????!!!!!!!!!

To zalezy czy przypinasz na zdjęciu w swojej galerii bo jesli tak to nad zdjęciem są opcje i są pinezki, a jeśli chcesz przypiąć u kogoś to jeśli tej opcji nie ma to znaczy ze ktos zablokowal pinezki i moze je przypinac tylko wlasciciel zdjęcia... mam nadzieje ze nie pokrecilam :-)

Ja wlasnie tez spozywam drugą dziś kawke i jadlam ostatnią porcję serniczka z naszych przepisow :D a ze od poniedziałku P+W to juz w piekarniku picze sie piernik :-D a wpadłam na pomysł ze jak go upiekę to przekroję go na pół i przełoże nutella light :) pewnie będzie pyszniutki :sad: jednak kawka smakuje lepiej z zagryzka :grin:

Ale zazdroszcze tego chlebka mmmmm jak już pisałam niesamowicie za mną chodzi taka kromeczka ale trzymam się twardo! :grin:

Opublikowano

Hej dziewczynki!! Naczytałam sie tu sporo i zastanawiam sie czy nie zaryzykowac. Powiedźcie mi ile i w jakim czasie zgubiłyście?? Stosujecie tę diete bez modyfikacji??

Pozdrawiam i życze dalszego gubienia zbędnych kilogramów

Opublikowano
Hej dziewczynki!! Naczytałam sie tu sporo i zastanawiam sie czy nie zaryzykowac. Powiedźcie mi ile i w jakim czasie zgubiłyście?? Stosujecie tę diete bez modyfikacji??

Pozdrawiam i życze dalszego gubienia zbędnych kilogramów

Witaj Tyrolcia!

A na czym miałaby na przykład polegać ta modyfikacja? Na początek kup książkę, najlepiej ją przeczytaj i wtedy podejmij decyzję bo jest to dieta prawie dożywotnia..... tak czy siak zapraszamy i życzymy silnej słabej woli w odchudzaniu :sad:

Opublikowano

Witam wszystkich :sad:

Ja także zaczełam dietę protal. Książkę przeczytałam już jakiś czas,ale przez długi okres wachałam się, czy zacząć dietę. Dziś jest mój 4 dzień.

Cieszę się, że na trafiłam na to forum, bo jak czytam o waszych efektach, to motywuję się do dalszej walki.

Pozdrawiem

Opublikowano

Każdy gubi inaczej bo to zależy od organizmu oraz tego czy mamy "wpadki" bądź "grzeszki" czy nie :sad:

ja straciłam w miesiąc 4,5 kg co uwazam za sukces bo jeszcze nigdy mi się tak nie udawało :grin:

a szczegolnie dobre jest to że można jeść i jeść i jeść a ja kocham jeść :-)

Opublikowano
Witam wszystkich :sad:

Ja także zaczełam dietę protal. Książkę przeczytałam już jakiś czas,ale przez długi okres wachałam się, czy zacząć dietę. Dziś jest mój 4 dzień.

Cieszę się, że na trafiłam na to forum, bo jak czytam o waszych efektach, to motywuję się do dalszej walki.

Pozdrawiem

Witaj Delfina! a jak zobaczysz zdjęcia naszych dziewczyn wyczynowców to już zostaniesz z nami do końca życia....hihihihih

Strona 608, 612, 594, 673, 676 milego oglądania