Maragrete Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Witajcie słonecznie z Kujaw !! :sad: Moja waga pourlopowa poszła w zapomnienie i mam już aktualną wagę suwaczkową :grin: :-) cieszę się z trgo ogromnie. Dziś moja młodsza dziewczynka poszła pierwszy raz do przedszkola. I teraz tak siedzę i myślę, czy aby tam nie płacze? Życzę wszystkim udanego i miłego dnia!!! Witaj ZUZA ! Ciesze sie razem z Toba że waga wróciła...hurra! Małą sie nie przejmuj, każdy to musi przejść, ja też przeżywałam, na pewno jutro bedzie gorzej bo juz bedzie wiedziec co i jak... ale każdy tak miał. Bedzie dobrze, byle by tylko nie chorowała, co sie często zdarza u takich maluchów po wejściu w środowisko dzieci, katarek, kaszelek, itp.. Cytuj
Maragrete Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Dzisiaj początek diety. Wypiłam kawę, zjadłam protalowe śniadanie i teraz staram się wstawić suwak No i udało sie wstawić... :sad: Babciu Magdo - Pierwszy sukces - ze zaczęłaś, drugi - że masz suwak..teraz juz tylko będzie lepiej.. :grin: Cytuj
maho Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 witam dzisiaj nie mogłam się obudzić okazało się mam b.słabe ciśnienie ale już piję kawę moja waga stoi jak zaklęta 84.2 :sad: a w pasie się mierzyłam i mimo wszystko 3 cm mniej to chyba dobrze? Chyba tak jak Bożenka wybiorę się do fryzjera tylko czekam na emeruture.Ale ja muszę skrócić bo tak się czuje najlepiej. pozdrówka :grin: to znaczy że chudniesz :] pamiętaj że waga pokazuje ciężar ciała, na kóry składa się nie tylko tłuszcz, który spalamy z pomocą diety, ale miliard innych rzeczy ;] Cytuj
Maragrete Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Juggin- masz racje jak nispada waga to ja też jestem jakby "cichsza" na forum... Balbinko - zaszalałas z tymi włosami, ho, ho, ho - ale humor sobie poprawiłaś , na pewno.. :sad: Martuska - nie ma mozliwości żebys "sflaczała" w mieśniach i skórze na protalu. Pola ma racje. Po pierwsze jestes młoda, a po drugie protal ma to do siebie,że uzupełnia białka po które sięga nasz organizm z przy odchudzaniu...Poczytaj ksiązke, Dukan tam o tym pisze, że przy każdej innej diecie najpierw tracimy wode a potem organizm siega po białaka, a dopiero potem po tłuszczyk. I dlatego inne diety powoduja takie "sflaczenie" a u nas nie.. bo białka organizmowi uzupełniamy na bieżąco... i ja u siebie nie obserwuję żadnych zwisów, choć schudłam 14 kilo i mam dużo ponad 40 lat... :grin: Cytuj
balbina38 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Juggin- masz racje jak nispada waga to ja też jestem jakby "cichsza" na forum... Balbinko - zaszalałas z tymi włosami, ho, ho, ho - ale humor sobie poprawiłaś , na pewno.. :-) Martuska - nie ma mozliwości żebys "sflaczała" w mieśniach i skórze na protalu. Pola ma racje. Po pierwsze jestes młoda, a po drugie protal ma to do siebie,że uzupełnia białka po które sięga nasz organizm z przy odchudzaniu...Poczytaj ksiązke, Dukan tam o tym pisze, że przy każdej innej diecie najpierw tracimy wode a potem organizm siega po białaka, a dopiero potem po tłuszczyk. I dlatego inne diety powoduja takie "sflaczenie" a u nas nie.. bo białka organizmowi uzupełniamy na bieżąco... i ja u siebie nie obserwuję żadnych zwisów, choć schudłam 14 kilo i mam dużo ponad 40 lat... :D Margarete ty cichsza na forum ..................no nie wierze :sad: ale kochana i ty juz tyle kiloskow zgubilas tylko sie cieszyc :grin: Cytuj
balbina38 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 to znaczy że chudniesz :] pamiętaj że waga pokazuje ciężar ciała, na kóry składa się nie tylko tłuszcz, który spalamy z pomocą diety, ale miliard innych rzeczy ;] tak, tak maho ma racje, na poczatku jest pewne oslabienie ale potem wszystko wraca do normy i pewna dawke witamin + magnez + zelazo mozna lyknac na lepsze samopoczucie :sad: Cytuj
Maragrete Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Witajcie z rańca, W sobote u nas zaczyna się Winobranie - więc nie wiem jak będzie z moją silną wolą - trzeba będzie winka spróbować :grin: bedę walczyc - ale i tak wiem, że przegram, bo co ?? całe miasto bedzie chodzic pijane :sad: a ja nawet miałabym nie skosztować ?? buuu <beczy> Kurde blaszka nooo Miłego Dnia dziewczynki - lecę po kawusię :D Juz sobie to wyobrażam jak całe miasto chodzi pijane.............ha, ha, ha............to gdzie to jest ? :-) Cytuj
Maragrete Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Witam ponownie drogie protalinki! ja od dzis na nowo zaczynam .Bylo pare zakrapianych imprezek i zrezygnowalam z samych białek, bo po co sie starac skoro piwo i tak zrobi swoje.Ale dzis zaopatrzona w produkty 0%%%% jestem gotowa do walki! Nadrobilam zaleglosci w forum i widze ze pytacie o Kamyle, u niej OK, widzialam sie z nia w sobote,czestowalam ją rogalikami z ciasta kruchego( ale ze mnie złosliwa jędza :sad: ), odmowila :grin: Witaj "nawrócona" na drogę diety ! Wytrwałości więcej życzę.... :-) Cytuj
mmuchu Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Juz sobie to wyobrażam jak całe miasto chodzi pijane.............ha, ha, ha............to gdzie to jest ? :grin: Nuuuuuu - Margaretko - nie słyszałaś o Dniach Zielonej Góry???? o naszym słynnym Winobraniu. Zapraszam :-) nie da sie nie pić :sad: A tak całkiem serio - to naprawde jest nie zła tygodniowa balanga, bywały czasy "młodości" gdzie na ten czas brało sie urlop hihihihi Pozdrówka Cytuj
mmuchu Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Wiecie co?? Chyba mało schudłam na uderzeniówce co ?? - ale zauważyłam, że zchodzi 0,8 kg na dzień - to chyba nie zły wynik, jak myślicie ?? boje się teraz, że jak dołączę warzywa - to nie schudne :sad: - a juz taka determinacja mnie dopadła ... musze, muszę , muszę .... :grin: Cytuj
Bozena66 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Bozenko - teraz dopiero zauwazyłam twj kolejny spadek wagi - masz juz okrąglutkie 10 kilosków za soba.. brawo, brawo, brawo ...oby tak dalej.. :grin: Maragrete, wystarczy trochę sie podąsać i od razu klapka sie otwiera, 10 kilosików sie widzi itp. :sad: Tak naprawdę powinnam Ciebie przeprosić, bo Ty chciałaś bardzo dobrze, więc jak będziesz mogła to wstaw ten jogurt z Biedronki(jak pisze Juggin)-plisss. Jesli chodzi o spadki i tak jesteś dla mnie niedoscigłym wzorem, bo 14kg naprawdę szybko Ci poszło. Gratuluję :-) Ja trochę żartowałam z tymi włosami, że mi dzięki obcięciu waga spadnie. Trochę mi szkoda, bo mi duzo osób mówi, z ładne. Podejrzewam, że gdy schudnę tyle ile chcę to włosy też pójdą pod nożyczki, ale wtedy to już będę zupełnie inną osobą :D Cytuj
martuska71 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Martuska - nie ma mozliwości żebys "sflaczała" w mieśniach i skórze na protalu. Pola ma racje. Po pierwsze jestes młoda, a po drugie protal ma to do siebie,że uzupełnia białka po które sięga nasz organizm z przy odchudzaniu...Poczytaj ksiązke, Dukan tam o tym pisze, że przy każdej innej diecie najpierw tracimy wode a potem organizm siega po białaka, a dopiero potem po tłuszczyk. I dlatego inne diety powoduja takie "sflaczenie" a u nas nie.. bo białka organizmowi uzupełniamy na bieżąco... i ja u siebie nie obserwuję żadnych zwisów, choć schudłam 14 kilo i mam dużo ponad 40 lat... :grin: Cytuj
martuska71 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 No dobra poddaje sie czy ktoras z dziewczyn umie pakowac walizke ??? Szalu dostane nic nie spakuje 20 raz wsadzam i wyrzucam ubrania z walizki dziewczyny jak wy wyjezdzacie na wakacje bo albo zabiore cala szafe albo pojade nago jedno z dwoch :-) to istna meczarnia :sad: no i gdzie ja tego kuraka z rozna mam wsadzic? przeciez mnie wywala z samolotu :grin: a musze cos wziasc do jedzenia bo z glodu jestem gotowa popelnic kazda zbrodnie :D Cytuj
Maragrete Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Maragrete, wystarczy trochę sie podąsać i od razu klapka sie otwiera, 10 kilosików sie widzi itp. :sad: Tak naprawdę powinnam Ciebie przeprosić, bo Ty chciałaś bardzo dobrze, więc jak będziesz mogła to wstaw ten jogurt z Biedronki(jak pisze Juggin)-plisss. Jesli chodzi o spadki i tak jesteś dla mnie niedoscigłym wzorem, bo 14kg naprawdę szybko Ci poszło. Gratuluję :-) Ja trochę żartowałam z tymi włosami, że mi dzięki obcięciu waga spadnie. Trochę mi szkoda, bo mi duzo osób mówi, z ładne. Podejrzewam, że gdy schudnę tyle ile chcę to włosy też pójdą pod nożyczki, ale wtedy to już będę zupełnie inną osobą :D Noo, juz to widze oczami wyobraźni..nowa figura, nowa fryzura, nowy ciuszek...po prostu nowa Bożenka..eh :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi