malgonek Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Witaj Febi, najlepiej zainwestować w patelnię do grila i na niej posadzić jajka, bez tłuszczu :D , lub kropla oleju roztarta ręcznikiem papierowym :) , brokuły dopiero w fazie z warzywami, jak najbardziej, a rolmopsy - w occie to mogą być w proteinowej (nie za dużo korniszona czy cebuli) ale myślę, że raczej nie w fazie uderzeniowej, rolmopsy w pomidorach dopiero w fazie z warzywami. Cytuj
Gość febi Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 slicznie dziekuje malgonek - a moglabys w wolnej chwili poradzic jakies zestawy na 5 dni fazy uderzeniowej? z natury duzo nie jadam w ciagu dnia (praca,praca,praca) ale wieczorami padam ofiara lodowki :D czekam i z gory dzieki :) Cytuj
malgonek Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Febi odsyłam Cię do forum, gdzie znajdziesz przepisy, tam możesz też wklejać swoje pomysły: https://www.smaczny.pl/forum/Przepisy-Na-Ok...iowa-t7437.html Cytuj
benek Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Benek ja przy wzroście 158cm mam rozmiar miseczki D więc wierz mi mam co zgubić i wcale nie jest mi żal :D Wykarmiłam nimi trójkę dzieci i jak mi tam zginie to :) ..... niezbyt mi się to podoba - tam też mam rozstępy - więc są takie.....naleśnikowate? nie obrażając naleśników. O to chodzi anusiaanulka żeby tam nie znikało. jestem gotowa nawet dźwigać F byle by nie wisiały. Pozdrowionka!!!! Cytuj
Doris1984 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Dziś zaczelam diete:) Mam 22 kg do zgubienia. Pozdrawiam Cytuj
anusiaanulka Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Dziewczynki a ja dzisiaj zjadłam tak malutkoooooo i nie jestem głodna!!! Hip hip hurra!!! Duży jogurt naturalny z otrębami i dwa jajka sadzone ale ugotowane na wodzie :) Nie pytajcie mnie jak to się robi bo nie mam pojęcia :) Jutro podpatrzę Panią z mojej stołówki to Wam powiem ale wyglądają i smakują jak sadzone z patelni :D Dzisiaj już wierzę w to, że z tą dietą uda mi się zrealizować jedno z moich tego rocznych postanowień noworocznych :) :) :) Cytuj
MamaKasia Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 doris gratuluje decyzji! anusiaanulka jedz więcej kochana bo spowolnisz metabolizm i gdy zjesz więcej to momentalnie przytyjesz... Cytuj
Samanta Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Tak jest Małgonek, chodziło o Contratubex, bardzo dobrze mi to robiło na rozstępy i wcale nie były one takie świeże. Zreszta o ile wiem to na świeże nie wolno. Anachoda mąka kukurydziana jest w sklepach ze zdrową żywnością napewno a powinna też być w większych sklepach. No niestety serka z ostrowii u nas ludzkie oko nie widzia ło ani ucho nie slyszało o takich 0% Doris, jak miło że tu jesteś , może byś zapodała jakie konkretnie zabiegi warto robić w salonie i na co zwracać uwagę? jak nie tu to na @: elax16@wp.pl Anusiaanulka takie jajka zrobisz na wodzie lekko posolonej i zakwaszonej, na wrzącą ale nie za bardzo mocno wodę wlewasz ostroznie jajka ze spodeczka i gotujesz 2-3 min. Cytuj
anusiaanulka Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 No widzisz Samanta nawet sama nie wiedziałam jak się je robi ale wiem za to jak smakują :) Mamo Kasiu zjem na pewno dzisiaj ale potwierdza się to co napisałyście wcześniej, że żołądek się zmniejsza i nie potrzeba już tyle jedzenia a tym bardziej u mnie - takiego głodomora :) jestem dzisiaj bardzo szczęśliwa co rzadko się u mnie zdarza w poniedziałki :D a i od męża dostałam prezent urodzinowy - wymarzonego Ipoda :) .... chciałam się pochwalić :) Pozdrawiam Was serdecznie!! Cytuj
anusiaanulka Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Ja nie ograniczam jajek,nie mam podwyższonego cholesterolu więc nie muszę ich ograniczać. a ja dzisiaj na jakimś forum przeczytałam, że jajka wcale nie podwyższają cholesterolu i można ich jeść ile się chce :D Cytuj
MamaKasia Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Nareszcie wolna - młode poszły spać :D Wiecie co mnie irytuje? Te zdjęcia jedzonka po prawej stronie. Tłumaczę sobie, ze to dobra metoda na budowanie silnej woli... Cytuj
anusiaanulka Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 oj i to olbrzymiej silnej woli :D Cytuj
Śliweczka Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Nareszcie wolna - młode poszły spać :D Wiecie co mnie irytuje? Te zdjęcia jedzonka po prawej stronie. Tłumaczę sobie, ze to dobra metoda na budowanie silnej woli... Tak ,zgadzam się,te zdjęcia są irytujące :) Cytuj
MamaKasia Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Śliweczka skąd dokładnie jesteś? Pytam bo w tamtych rejonach mieszkają moi teściowie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi