balbina38 Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Dziękuje kochana! Ty tez mogłabyś dać kawałek buzi do obejrzenia, nie tylko burzeloków,he he he! Jak schudne chociaz troche to pokarze bo teraz drugi podbrudek mi sie wylewa :grin: :-( Cytuj
jusia25 Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Jak schudne chociaz troche to pokarze bo teraz drugi podbrudek mi sie wylewa :grin: :-( Jasne, każda wymówka jest dobra! A ja co nie mam drugiego podbródka?! Cytuj
balbina38 Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Ja uciekam dziewczynki papa dobrej nocki wszystkim :grin: Cytuj
Maruda Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Cześć dziewczynki!!! :grin: Poniedziałek ma swój plus - bo piję z rana ciepłą herbatkę i nie marznę.. Bo tak w tygodniu zawsze dzień wcześniej sobie w pracy przygotowuję świeżą i na drugi dzień jest lodowata, a w pracy już i tak mamy wystarczająco zimno.. BOŻENKO66 ŻYJ NAM STO LAT I NIECH SPEŁNIĄ SIĘ TWOJE WSZYSTKIE MARZENIA I PRAGNIENIA!!! Ledwo się dzisiaj w zamrażalniku pracowniczym zmieściłam. Chciałam trochę ograniczyć zużywanie przeze mnie torebek śniadaniowych i wsadziłam chlebek do pudełeczka plastikowego.. Dobrze, że tam to w sumie tylko ja trzymam rzeczy. Miłej pracy, odpoczynku, świętowania, malowania... Cytuj
balbina38 Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Witajcie kochane !!!! Dla Ciebie Bozenko w dniu urodzin: Nigdy nie zbaczaj ze swojej drogi którą wybrałaś w wędrówce życia choćby Ci ciernie raniły nogi a cel wydawał się nie do zdobycia! u mnie pochmurno i zimno moze pozniej bedzie lepiej :-( narazie pije kawke i czekam na wizyte w wc :grin: milego dnia wszystkim !! Cytuj
Bozena66 Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Witam :-( Marudko i Balbinko, jesteście wspaniałe, dziękuję za pamięć :D Piękna pogoda, urodziny, lecę świętować do pracy :grin: Miłego dnia :D Cytuj
jusia25 Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Bożenko sto lat!!! Wszystkiego najlepszego!!! Cytuj
mallina Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Witam z kawą i owsianką,goście wyjechali i mogę znowu powrócić na forum i łono Ducana :grin: Wszystkiego najlepszego Bożenko66,oby wszystkie Twoje marzenia się spełniły Cytuj
Anula1978 Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Bożenko w dniu Twojego święta: Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej! Cytuj
juggin Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Bożenko- wszystkiego najlepszego Kochana, spłenienia marzeń i radosci w każdym dniu :grin: Sto lat, sto lat :-( Moje Drogie Koleżanki minął weekend i trzeba niestety popracować. Nie chce mi sie bardzo, ale niespecjalnie mam wybór. W weekend troche grzechu( @ dostałam wiec wytlumaczenie jest). Zaczynam II miesiac utrwalania, jak na razie jestem zadowolona- nie przytyłam nic, nie spadłam w rezultacie nic, ale jeśli bede mogła całe zycie troszke sobie pogrzeszyc za cene jednego dnia białkowego i ogolnej kontroli wagi to i tak sie opłaca :D :D W tym tygodniu wprowadzam żółty ser, wiec mam kolejny powód do radości :D Balbinko bądz dzielna i daj znac kiedy pierwsze ważenie??? I trzymaj sie diety, czuje, ze efekt bedzie jak sie patrzy :D Cytuj
ola81 Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Witam dziewczynki przy kawce. U mnie zimno. Bożenko Z okazji urodzin najpiękniejsze i najserdeczniejsze życzenia ciepła, miłości, sprawdzonych i wytrwałych przyjaźni. Dalekich podróży, wspaniałych przeżyć, super samochodu i pieniędzy jak lodu, co szczęścia może nie dają, ale znacznie życie ułatwiają. Cytuj
delfina88 Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Witam :grin: Dziś mam egzamin z rachunkowości TRZYMAJCIE KCIUKI :-( Jutro będe nadrabiać forum. Cytuj
Anula1978 Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 I ja się z Wami przywitam z rana/ Jestem już po kawce i owsiance. Lecz waga mnie dziś zaskoczyła i to niemile zaskoczyła - pokazała mi więcej....ale faktem jest, że nie byłam grzeczniutka...bo zjadłam sernika nieprotalowego i kawałek smażonego kuraka. Nic więcej zakazanego...no może kieliszek nalewki na posmakowanie. Efekt jest....kara jest..... Tak waga mi teraz stoi i się zastanawiam czy od dziś nie wskoczyć do III fazy z tym, że nie będę na początku jeść wszystkiego ale oficjalnie wpisuję sie raczej do fazy utrwalania. Cytuj
Anula1978 Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Witam :grin: Dziś mam egzamin z rachunkowości TRZYMAJCIE KCIUKI :-( Jutro będe nadrabiać forum. Delfina trzymam kciuki mocno.....bo wiem co to znaczy mieć egzamin z rachunków. Już to przerabiałam dawno temu. Będzie dobrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi