balbina38 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Witam kochane protalki!!!! melduje ze waga stoi w miejscu tzn. 80 kg hura !!!!!!! mam nadzieje ze juz tylko bedzie szla w dol :) :) :-) Cytuj
Bozena66 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Witam kochane protalki!!!! melduje ze waga stoi w miejscu tzn. 80 kg hura !!!!!!! mam nadzieje ze juz tylko bedzie szla w dol :-) :-D :-) Gratuluję Balbinko :) A co zrobiłaś z wgą wredotą, orzez którą Juggin mało się nie nabawiła jakiejś choroby? :) Cytuj
balbina38 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Gratuluję Balbinko :) A co zrobiłaś z wgą wredotą, orzez którą Juggin mało się nie nabawiła jakiejś choroby? :-) Bozenko kazalam mezowi wystawic za drzwi ale mnie nie posluchal niestety :) Cytuj
kasias Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Balbinko a gdzie Twoj awatarek i suwaczek? tak sie ciesze ze waga Ci spada, pozdrawiam Cytuj
Tryolcia Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Kiedyś ktos pytał jak liczyc kalorie dziś wpadłam na cos takiego https://www.female.pl/tabela.php3 Cytuj
Tryolcia Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Aha zapomnialam dodac, że waga jednak pokarała mnie. te 40 dag poszło w góre Cytuj
jusia25 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Widze ze Sliweczki nie ma to nie ma kto was do porzadku doprowadzic!!! he he he.... Tu piszemz same przepisy!!!! Przypominam! Cytuj
jusia25 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Witam kochane i kochani! Witam przedewszystkim Za Duzego!!!! Z nami powinno Ci sie dobrze odchudzac. Jak Cie nie zanudza babskie gadanie,he he he... Pozatym mamy najsmaczniejsze jedzenie dietkowe jakie mozna sobie wymazyc. Dziewczynki u mnie niestety waga stoi nadal. Chyba ja znienawidze!!!!!! Nie mam zbytnio czasu z wami pisac teraz, bo moj synus ma 39 stopni goraczki. A ma 2 latka wiec troszke ciezko to przechodzi. Takze wzbaczcie. Lece,milej nocki wszystkim!!!!! Cytuj
saga Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Witam kochane i kochani! Witam przedewszystkim Za Duzego!!!! Z nami powinno Ci sie dobrze odchudzac. Jak Cie nie zanudza babskie gadanie,he he he... Pozatym mamy najsmaczniejsze jedzenie dietkowe jakie mozna sobie wymazyc. Dziewczynki u mnie niestety waga stoi nadal. Chyba ja znienawidze!!!!!! Nie mam zbytnio czasu z wami pisac teraz, bo moj synus ma 39 stopni goraczki. A ma 2 latka wiec troszke ciezko to przechodzi. Takze wzbaczcie. Lece,milej nocki wszystkim!!!!! Przykro mi z powodu synusia. Teraz taka pora roku raz ciepło raz zimno i wszystko się czepia. Cytuj
anitka45 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 witam wpadłam na chwilę po przejściach. Jutro melduję się pozdrowienia miłej snów :) Cytuj
delfina88 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Ale miałam dziś dzień, a raczej nadal mam bo wciąż głodna jestem :) i już prawie nie mam co jeść w lodówce. Ach ten stres... Cytuj
saga Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Witam kochane protalki!!!! melduje ze waga stoi w miejscu tzn. 80 kg hura !!!!!!! mam nadzieje ze juz tylko bedzie szla w dol :) :) :-) Gratuluję. Z pewnością będzie w dół. Cytuj
delfina88 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Witam kochane i kochani! Witam przedewszystkim Za Duzego!!!! Z nami powinno Ci sie dobrze odchudzac. Jak Cie nie zanudza babskie gadanie,he he he... Pozatym mamy najsmaczniejsze jedzenie dietkowe jakie mozna sobie wymazyc. Dziewczynki u mnie niestety waga stoi nadal. Chyba ja znienawidze!!!!!! Nie mam zbytnio czasu z wami pisac teraz, bo moj synus ma 39 stopni goraczki. A ma 2 latka wiec troszke ciezko to przechodzi. Takze wzbaczcie. Lece,milej nocki wszystkim!!!!! Moja mała też dopiero co była chora. Ciężko dziecią zbić gorączke. Niech mały szybko wraca do zdrowia :) Cytuj
maho Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Ale miałam dziś dzień, a raczej nadal mam bo wciąż głodna jestem :) i już prawie nie mam co jeść w lodówce. Ach ten stres... a skąd ten stres??? Witam kochane protalki!!!! melduje ze waga stoi w miejscu tzn. 80 kg hura !!!!!!! mam nadzieje ze juz tylko bedzie szla w dol :-) :-D :-) my też mamy nadzieję! :) Jusiu - z nami "zaDuży" nie długo będzie "zaMały" lub "zaChudy", jak woli :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi