saga Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Bożenko jakoś przykleiłaś się do tej cyferki 79, może za mało mięska. Nie oszczędzaj się. Miłego dnia i spadków wagi. Cytuj
saga Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Na moje autko też by się przydał garaż, niestety stoi pod domem. I jak się gdzieś ruszę to wiecznie problem z miejscem, bo samochodów przybywa a parkingu niestety nie. W Trójmieście ciągle korki i do pracy jeżdźę tramwajem i kolejką elektryczną i czasowo wychodzi na to samo gdybym jeździła samochodem, a przy tej cenie paliwa to pewnie i taniej. Cytuj
ola81 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Benek już piszę. Nie jestem w pracy. jeżdże od tygodnia po lekarzach i nie miałam czasu za bardzo pisać. Ale wieczorem nadrobię zaległości. Cytuj
Maruda Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Saga jakoś tak nie umiem trzymać reżimu gdy mogę na więcej sobie pozwolić.. Ale wychodzi na to, że każde rozwiązanie mi nie pasuje :D Jak byłam na diecie to się denerwowałam, że waga stoi.. A teraz to niestety już nie stoi - tylko niemiłosiernie idzie w górę, a ja nie mogę przestać jeść :lol: Chyba sobie zaszyję usta.. :lol: Ale idzie zima - a jak dla mnie to okres większego ruchu :roll: więc będzie dobrze - byle te słodycze odstawić w kąt. Koszmar - jak głupia nie umiem bez nich żyć. Ale od jutra mozne postanowienie poprawy!!! A słodycze protalowe to mnie tak średnio ratują.. Bo te prawdziwe to lepsze są :D - a dupa rośnie!!! No nic - jutro uaktualnie suwaczek.. Przynajmniej znowu spadkami będę mogła się chwalić - jak mi się uda :mrgreen: Cytuj
zaDuży Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 witajcie Kobitki i Faceci ale ich chyba już nie ma :D Ja jestem, staram się nadążyć za Waszymi wypowiedziami :D Cytuj
juggin Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Ja jestem, staram się nadążyć za Waszymi wypowiedziami :D Wszytskiego naj, naj z okazji Dnia Chłopaka :D Dziwne święto, ale skoro jest powód do świetowania to dlaczego nie?? Serdeczne zyczenia dla wszystkich Panów :lol: Ja oczywiscie zapominalska- dopiero rano w telewizji glosno powiedzieli,ze życzenia trzeba naszym "brzydszym' towarzyszom niedoli złozyć. I nic nie mialam dla swoejego Ukochanego- dobrze ze wstałam troszke wczesniej to zrobilam mu proteinowe śniadanko wprost do łóżeczka i udało mi sie zdązyć do pracy :lol: Ale mój "bystrzak" od razu wiedział, ze to taki prezent "zamiast" :roll: Coż, wieczorkiem dostanie wiecej :mrgreen: :grin: Hehehe :-D :-D No wiec zpominam sie pochwalić jaka jestem dzielna- nie palę od 8 dni :-D , dzielna jestem co??? Jakby co to biore tabletki na literke T..., pomagaja niepalić- fajnie, jakos to znosze i zaczełam juz całkiem normalnie jesc( tzn. nie wymiatam lodowki za jednym posiedzeniem). Pewnie jeszcze duzo pokus przede mna...ale nawet jesli kiedys nie wytrzymam i wrócę do nałogu to o ten czas bez fajek będe zdrowsza :roll: Cio do przepisów na Boże Narodzenie to napewno bedzie duzo tyb pod rózna postacią, kapusta z grzybami, barszcz( zamiast uszek może osobno grzybki i osobno kluski lane co??hehehe), a dalej nie mam pojęcia. No ale troche czasu jeszcze jest , wiec będziemy kombinować :lol: Miłego dnia :lol: Cytuj
zaDuży Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Saga jakoś tak nie umiem trzymać reżimu gdy mogę na więcej sobie pozwolić.. Ale wychodzi na to, że każde rozwiązanie mi nie pasuje :lol: Jak byłam na diecie to się denerwowałam, że waga stoi.. A teraz to niestety już nie stoi - tylko niemiłosiernie idzie w górę, a ja nie mogę przestać jeść :lol: Chyba sobie zaszyję usta.. :roll: Ale idzie zima - a jak dla mnie to okres większego ruchu :mrgreen: więc będzie dobrze - byle te słodycze odstawić w kąt. Koszmar - jak głupia nie umiem bez nich żyć. Ale od jutra mozne postanowienie poprawy!!! A słodycze protalowe to mnie tak średnio ratują.. Bo te prawdziwe to lepsze są :D - a dupa rośnie!!! No nic - jutro uaktualnie suwaczek.. Przynajmniej znowu spadkami będę mogła się chwalić - jak mi się uda :grin: Saga, miałem podobny problem (jestem maniakiem słodyczy). Zacząłem robić sobie słodycze protalowe na bazie nie aspartamu a xylotilu (cukier brzozowy). No i jest ok! Podniebienie uratowane a waga w dół. Polecam szczególnie coś co nazywa się tutaj chałwa a ja to znam pod nazwą krówki :D pozdro Cytuj
zaDuży Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Mam jeszcze pytanko do protalowiczek - na jakiej wadze bazujecie? Wieczornej czy porannej? Cytuj
ola81 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Juggin wytrzymac bez papierosa dzień to już dużo, a Ty masz za sobą 8 dni. Gratuluję. Ja rzuciłam palenie 5 lat temu. I nie żałuję. ZaDuży ja bazuję na wadze porannej. Cytuj
zaDuży Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 ZaDuży ja bazuję na wadze porannej. a dużą masz różnicę pomiędzy rankiem a wieczorem? Cytuj
Maruda Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Saga, miałem podobny problem (jestem maniakiem słodyczy). Zacząłem robić sobie słodycze protalowe na bazie nie aspartamu a xylotilu (cukier brzozowy). No i jest ok! Podniebienie uratowane a waga w dół. Polecam szczególnie coś co nazywa się tutaj chałwa a ja to znam pod nazwą krówki :D pozdro Oj - próbuję się ratować się tym chałwowo - krówkowym deserkiem robiąc z tego coś ala truffle z otrębami..ale i tak kiepsko mi to idzie ostatnimi czasy.. Dlatego wracam do reżimu! A jeśli chodzi i wagę to ja bazuję (i pewno większość) na tej porannej, po toalecie oczywiście i przed śniadaniem :D Cytuj
zaDuży Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 A jeśli chodzi i wagę to ja bazuję (i pewno większość) na tej porannej, po toalecie oczywiście i przed śniadaniem :D hehe, to mogę pasek zmienić o ponad kilo w dół :D Cytuj
juggin Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 a dużą masz różnicę pomiędzy rankiem a wieczorem? Ja mam róznice miedzy waga rano a wieczorkiem nawet 2,5 kg :D Cytuj
Tryolcia Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Ola a Ty przesuwasz ten suwaczek? Bo jestem ciekawa jak Tobie idzie bo prawie razem zaczęłyśmy. Juggin a jak tam Twój króliczek doświadczalny sa jakieś postepy, bo pare dni sie opuściłam na forum i nie mam czasu tego materialu nadrobić ZaDuży lecisz jak burza z tymi kiloskami wogle mam ochote coś upichciac słodkiego co mi polecacie oprócz chałwy i sernika:) bo to już wypróbowane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi