Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składniki 1 główka czerwonej kapusty 1 duża cebula sól pieprz szczypta cukru troszkę octu (niepelną łyżkę) kapustę poszatkować, obgotować (ale nie rozgotować), odcedzić. Do ciepłej dodać pokrojoną w kostkę cebulę,sól, pieprz, cukier i ocet. dokładnie wymieszać.Wystudzić. Ja robię tę sałatkę na 2 dni. Podaję na zimno

  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A moja mama zawsze dodawała jeszcze trochę utartego jabłka i przyprawiała sokiem z cytryny i majonezem (zamiast octu) - polecam, pyszna (i to koniecznie na zimno - wystudzona, nie musi stać w lodówce). Następnego dnia, jak postoi w lodówce i się lepiej "przegryzie" - również pyszna :D

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.