jot Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 wITAM Proszę powiedzcie cz ktoś zakupił na słynnem TV MANGo tarkę PRO V na filmie rewelacja , ale czy tak jest w rzeczywistości ,bardzo mnie nęci , zeby ją kupić . a jak to jakieś byle co i znowu wrzucę do dolnej szuflady ? https://www.mango.pl/products.php?akcja=spd...id=497&poz= Cytuj
mac51 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Może to i dobre, ale cena :) Cytuj
jot Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 na allegro kosztuje dużo mniej :lol: dlaczego teraz na tym forum nie można poczytać i napisać coś spokojnie te reklamy doprowadzają mnie do szału - i chyba nie tylko mnie ktos powinien coś z tym zrobić włączają sie co parę sekund -szok :) :evil: :cry: :P :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi