Basia K Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Mam zamrożone jagody. Chcę zrobic ciasto:biszkopt--->krem i jagody zalane galaretką. Czy te jagody wcześniej rozmrozic,czy dac zamrożone i zalac galaretką? Cytuj
ina12 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Basiu radzę rozmrozić. Pozdrawiam Cytuj
iwona30 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Można również jagody odsączyć po rozmrożeniu na papierowym ręczniku. Cytuj
Basia K Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Dziękuję za porady. Jagody rozmroziłam. Pozdrawiam Cytuj
aida Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Najlepiej zamrożone owoce wrzucic wprost to gorącej galaretki mamy podwójną korzyść natychmiastowe schłodzenie galaretki no i owoce się tak nie rozpaciają. Zawsze tak robię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.