jot Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam Myślę ,że jak zrobicie taką sałatkę pierwszy raz to ona juz nie zejdzie z waszych stołow składników nie jest dużo ,a sałatka pycha 40 dkg sera żółtego /dobrego , bo z tymi seremi to jest różnie/ 2 puszki fasoli czerwonej 1 puszka ananasa jedną porę / pokroić i sparzyć-oczywiście sałatkową , czyli białą część/ 1 puszka kukurydzy majonez , pieprz i sól do smaku wszystko ładnie wymieszać i gotowe, ser żółty w przepisie jest " zetrzeć" , ale ja kroję w drobną kosteczkę :) :evil: :cry: :P :P :lol: Cytuj
Izunia2007 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 To jedna czy 2 puszki ananasa no i jakiej wielkosci ? Cytuj
jot Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 sorki ma być jedna puszka ,używam tej gdzie mieści się 10 plastrów to wszystko przez te włączjące się reklamy jakie to jest denerwujące myślę, że teraz jest dobrze :) :evil: :cry: :P :P Cytuj
Izunia2007 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Tak myslalam ale wolalam sie upewnic :) Cytuj
mart Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Musze przyznac ze zaskoczyla mnie ta sałatka,jest pyszna,dalam jedna puszke fasoli (nie mialam wiecej) i troszke wiecej niz pol puszki ananasa.Po przeczytaniu skladnikow nie bylam przekonana ale zrobilam i.... super smaczna :) polecam! daje 5! rowniez za to ze jest tak latwa i szybka w przygotowaniu (5minut) :) Cytuj
gatita Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Ja tez robię podobną sałatkę tylko dodaję pokrojone w kostkę salami albo jakąs kiełbasę paprykową ale nie dodaję pora. Cytuj
AnnaK Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Zrobiłam dziś tę sałatkę i jest rzeczywiście pyszna ale....no właśnie,por który kupiłam jest trochę gorzki i niestety psuje smak.Szkoda,że nie spróbowałam go wcześniej :D . Daję wieeelką 5. Cytuj
Gość markum Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 pyszna sałatka smakowała nawet mojemu meżowi który za bardzo nie przepada za kukurydzą Cytuj
slonko Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Wygląda smacznie, zrobię ją na najbliższą imprez czyli w sobotę, a potem dam znać, czy poszła szybko :D Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam, moja sałatka wygląda tak: Jest bardzo smaczna, wszystkim polecam - zwłaszcza miłośnikom ananasa i żółtego sera :mrgreen: Dziękuję za przpeis i pozdrawiam :wink: Cytuj
Basia K Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Zrobiłam tą sałatkę na urodziny córki.Niestety,to nie moje "klimaty",ale ja właśnie nie jestem amatorem ananasa,czy żółtego sera. Natomiast gościom, mojemu mężowi i synowi bardzo smakowało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi