Bahus Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Spaghetti z bazylią 40 dag saghetti 200 ml gęstej kwaśnej śmietany 2 łyżki posiekanej świeżej bazylii 10 dag startego parmezanu 2 ząbki czosnku sól do smaku Czosnek przecisnąć przez praskę. Wymieszać ze śmietaną. Dodać posiekaną bazylię i parmezan. Posolić do smaku. Spaghetti ugotować al dente w dużej ilości osolonej wody. Odcedzić. Wymieszać z sosem. Zagotować. Podawać bardzo gorące Cytuj
grumko Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 wczoraj się tym zajadaliśmy: bardzo smaczne!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.