Gość Beata111 Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam. Mam na imię Beata. Lubie gotować, a jeszcze bardziej jeść. Coś mi się wydaje, będę częstym gościem w tematach poświęconych dietom. :D Mam nadzieję, o ile pozwolicie, zadomowić się na forum. Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam Cię Beatko bardzo serdecznie na naszym forum :D Cytuj
minia51 Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Witaj Beatko i bądź częstym gościem. Cytuj
Gość Beata111 Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 a bedę bedę gościem! :roll: a w zasadzie już jestem.... :D . Co prawda nie pochodzę z Małopolski ale tam studiowałam. Będąc w Krakowie jadłam kiedyś (ojej, kiedy to było....?) groch z kapustą i szukam przepisu na to danie. Obiecałam swojej córce, ze zrobię..... Cytuj
ina12 Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Beatko ja również witam Ciebie bardzo serdecznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi