Beella Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Składniki: 3-4paczki herbatników 0,5l mleka 2łyżki cukru 1budyń o smaku bananowym 4twarde gruszki 2galaretki ananasowe Przygotowanie: Prostokątną formę wyłożyć pergaminem,a następnie herbatnikami.Z mleka,cukru i proszku budyniowego ugotować budyń.Galaretki uszykować wg przepisu na opakowaniu.Gruszki obrać,zetrzeć na tarce o grubych oczkach i wymieszać z gorącym budyniem.Masę wyłożyć na herbatniki wierzch wyrównać i pozostawić do ostygnięcia.Tężejącą galaretkę wylać na masę i wstawić do lodówki do stężenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.