Beella Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Składniki: Ciasto naleśnikowe uszykować wg własnego przepisu(należy pamiętać o tym aby nie były słodkie) Farsz: 30dag pieczarek dwie duże cebule majeranek sól pieprz 2łyżki starego żółtego sera olej jaja bułka tarta. Naleśniki usmażyć,wystudzić.Cebulę obrać,pokroić w talarki i usmażyć na patelni dodać pokrojone w plasterki pieczarki.Doprawić do smaku przyprawami i dodać żółty ser,wszystko połączyć.Na środek każdego naleśnika włożyć farsz i zwinąć go jak gołąbka.Obtoczyć w roztrzepanym jajku i bułce tartej.Smażyć na oleju na złoty kolor,podawać na gorąco z ketchupem lub sosem czosnkowym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.