Beella Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Składniki: 3pory 1/2kg dowolnej cienkiej kiełbasy konserwowa fasolka szparagowa(jeden słoik lub puszka) olej 2łyżki ketchupu sól pieprz Przygotowanie: Pory myjemy i kroimy w talarki,a kiełbasę w półplasterki.Fasolę odsączamy z zalewy.Na patelni rozgrzewamy olej i wrzucamy pory.Dusimy na małym ogniu do miękkości.Dodajemy kiełbasę i ketchup,mieszamy a na koniec dodajemy fasolkę i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.