Beella Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Składniki: 4sprawione pstrągi 8dużych liści kapusty włoskiej 4ząbki czosnku 4liście laurowe natka pietruszki i koperek vegeta sól pieprz sok z cytryny 2łyżki margaryny Przygotowanie: Pstrągi umyć,osuszyć,natrzeć vegetą i sokiem z cytryny.Do jamy brzusznej włożyć kilka gałązek pietruszki i kopru,po listku liścia laurowego,po ząbku czosnku.Liście kapusty sparzyć wrzątkiem i osączyć.Każdą rybę zawinąć w dwa liście kapusty i ułożyć na brytfannie z rusztem.Posypać wiórkami margaryny,wstawić do nagrzanego piekarnika i piec około godziny w temp 180st.Podawać z upieczonymi oddzielnie ziemniakami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.