Beella Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Składniki: puszka słodzonego mleka skondensowanego 3kieliszku wódki(lub spirytusu) 3łyżki kawy rozpuszczalnej 1cukier wanilinowy Przygotowanie: Mleko zmiksować z kawą rozpuszczalną i cukrem wanilinowym.Wymieszać z alkoholem i wstawić do lodówki.Podawać w naparstkach. Cytuj
Christina Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Na pewno tylko 3 kieliszki wódki lub spirytusu na puszkę mleka? Jakiej wielkości mają być te kieliszki? - bo ja mam w domu różne do wódki :D Cytuj
Beella Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 To zależy od Ciebie jakie te kieliszki będą.Proponuję najpierw mleko schłodzić i dopiero połączyć ze składnikami,wlać przykładowo małe kieliszki alkoholu,jak bedzie za słabe to dolać.Ja tak robię. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi