asienka19873 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 oopss... 2 razy wkleilo mi sie to samo zdjecie;-) Cytuj
figiel Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Piękne i kolorowe te placuszki :D . Dobrze ,ze wstawiałaś zdjecie ,mnie też sie podoba ten przepis. Cytuj
Beella Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Cieszę się bardzo że smakuje wam Mini pizza z patelni.Ja smażę na wielkość patelni,bo moi chłopcy muszą mieć dużo i duże okazy. Dziękuję za wstawienie zdjęcia. Pozdrawiam. Cytuj
22Monika22 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Właśnie "wszamałyśmy" dwie mini pizze i były suuuper ! dzieki za przepis :-) Monika Cytuj
asienka19873 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 nom apetacznie wygladaja i tak tez smakuja!figiel jesli jeszcze nie sprobowalas tej mini pizzy to polecam! ;-)dodalam pol papryki czerwonej i pol zoltej wlasnie zeby byly takie kolorowe :-) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Bello nie ma za co:-) ja ci dziekuje za tak smaczny przepisik! oby wiecej takich!:-) Cytuj
Beella Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Polecam tego kurczaka w marynacie do tego fryty,surówka i obiad gotowy lub wpisałam przepis frytki z kurczaka,moczy się je w maślance i smaży obtoczone w krakersach do tego też surówka i ryż. Pozdrawiam. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 kurczaka w marynacie znajde w twoich przepisach? a ten drugi kurczaczek to macza sie go w zwyklej maslance tak? zaraz pobuszuje po twoich przepisach:-) ja tez mam fajny przepis na frytki z kurczaka tylko z curry i sosem sojowym,wstawie jutro. Cytuj
Beella Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Oba znajdziesz w moich przepisach. Cytuj
iwonka221 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 te pieczarki potrzeć na tarce??? Cytuj
Beella Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Jak wolisz możesz pokroić w cienkie talarki. Cytuj
Gość beciaaa Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 a co z tym serem? dodac go do reszty skladnikow przed smazeniem? Cytuj
AnnaK Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Placuszki są rzeczywiście bardzo dobre.Smażyłam je wielokrotnie korzystając z identycznego przepisu,który zamieściła w sierpniowym numerze gazetki "PRZYŚLIJ PRZEPIS" Pani Kamila Muller z Bydgoszczy.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.