AnnaK Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Jeszcze dwa słowa.Sera nie dodaję do ciasta tylko w czasie smażenia posypuję nim usmażony wierzch placka.Podczas pieczenia spodu ser pięknie rozpuści się. :mrgreen: Cytuj
izka31 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Pizza jest super. Znikneła tak szybko że zdjęcia nie zdąrzyłam zrobic. Cytuj
Beella Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Ciszę się że smakowała:)pozdrawiam. Cytuj
Gość beciaaa Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Rewelacja ta mini pizza ! polecam wszystkim Cytuj
Gość Dante Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Znakomity przepis! Pierwsza rzecz jaką przyrządziłem "za pomocą internetu" i wyszła fenomenalnie, mieszkanie pełne (niegdyś) głodnych studentów potwierdza :D Cytuj
Beella Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Bardzo się cieszę że moje przepisy smakują doskonale nie tylko w moim domu,ale również goszczą na Waszych stołach. Pozdrawiam :D Cytuj
ania45 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 pozdrawiam wlaśnie zrobiłam mini pizze i jest bardzo dobra dzięki za świetny przepis :D Cytuj
minia51 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Czy tę pizzę piec z obu stron tak jak placki ziemniaczane, czy tylko z jednej strony? Cytuj
Beella Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Tak piec tak jak placki z obu stron. Cytuj
minia51 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Wczoraj piękłam tę pizzę. Domyśliłam się że trzeba piec z obu stron. Pizza wspaniała, domownicy zamówili już na sobotę. Przepis wysłałam do syna do Anglii. też już wypróbował. Mnie napisał tylko 1 słowo: PYCHA! Ja potwierdzam. Dzięki za ten przepis, pozdrawiam. Cytuj
Beella Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Cieszę się że nie tylko u mnie w domu zajadają się tą pizzą:shock: Pozdrawiam :-? Cytuj
Luksfer Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Tak bardzo dobre danie często go robię bo jest smaczne i szybko się go robi.Można robic też podobnie jak nalesniki.Robimy ciasto naleśnikowe nie dodajemy cukru oczywiście,pokrojone składniki mieszamy z ciastem i smarzymy z obu stron a na koniec posypujemy żółtym serem..pychota ;d Cytuj
Beella Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Dziękuję bardzo za wspaniałe oceny:) Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi