Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze dwa słowa.Sera nie dodaję do ciasta tylko w czasie smażenia posypuję nim usmażony wierzch placka.Podczas pieczenia spodu ser pięknie rozpuści się. :mrgreen:

  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Znakomity przepis! Pierwsza rzecz jaką przyrządziłem "za pomocą internetu" i wyszła fenomenalnie, mieszkanie pełne (niegdyś) głodnych studentów potwierdza :D

  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj piękłam tę pizzę. Domyśliłam się że trzeba piec z obu stron. Pizza wspaniała, domownicy zamówili już na sobotę. Przepis wysłałam do syna do Anglii. też już wypróbował. Mnie napisał tylko 1 słowo: PYCHA! Ja potwierdzam. Dzięki za ten przepis, pozdrawiam.

Opublikowano

Tak bardzo dobre danie często go robię bo jest smaczne i szybko się go robi.Można robic też podobnie jak nalesniki.Robimy ciasto naleśnikowe nie dodajemy cukru oczywiście,pokrojone składniki mieszamy z ciastem i smarzymy z obu stron a na koniec posypujemy żółtym serem..pychota ;d

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.