Beella Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Wczoraj wprowadziłam się na to forum zresztą to chyba widać :D mam nadzieję że zadomowię się tutaj na dłużej a moje przepisiki będą Wam wszystkim smakowały :roll: Miłego dnia życzę i pozdrawiam serdecznie :grin: Cytuj
mac51 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witaj Beella wśród "Smaczniaków" :roll: A Twoje wprowadzenie na Forum było naprawdę imponujące...tyle przepisów :D Pozdrawiam :grin: Cytuj
Beella Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Dziękuję bardzo za miłe przyjęcie na forum. Miłego popołudnia życzę.Pozdrawiam :D Cytuj
apsik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam Beella na forum -faktycznie jak zauważył Maciek Twoje wejście było imponujące...pozdrawiam. Cytuj
Beella Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Wielkie dzięki. To była szybka decyzja i szybka przeprowadzka z innego forum :D Cytuj
figiel Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam i ja , miłego pobytu wsród smaczniaków :D Cytuj
ina12 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Beella witam Cię serdecznie wśród nas. Cytuj
minia51 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 witam, pofolguj z przepisami bo za prąd dużo zapłacę. (to tylko żart) serdecznie pozdrawiam. Cytuj
Beella Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Wiesz nie wiem czy dam radę pofolgować bo pisanie przepisów i dzielenie się z nimi z drugimi osobami jest przyciągające jak magnez i działa jak kokaina hihi.Pozdrawiam. PS.a do prądu zrobimy zrzutę hihi. Cytuj
Beella Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Beella witam Cię serdecznie wśród nas. [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witaj Beello wśród Smaczniaków :roll: Dziękuję za smacznie zapowiadające się przepisy i czekam na kolejne :D Serdecznie Cię pozdrawiam :grin: Cytuj
Beella Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Proszę bardzo. Pozdrawiam. :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi